Що се отнася до асистентите съм наистина доволен. Благодарение на Дафи Зотева успях да си взема УП-то, беше наистина отзивчива и помагаше при нужда. Останалите също помагаха и се справяха добре. Изключение от всичко това прави Румяна Лесева (ох дано не чете този форум) по Дискретна Математика - не може да преподава и обеснява тази жена и това е!! Нито един колега не е доволен от нея.
КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Re: КСК 2008 - математика
Кай, Моника е 2-ра група, аз съм първа, а Седрик е ..7 или 8, ако не се лъжа
За преподавателите...до сега не съм доволен от Бабев (то се знае), Добрев - този човек го е подгонила старческата ии от Бъчваров - той ми водеше СДП-то и само четеше от една тетрадка лекциите и пишеше примерите, а всичко това го имаше в интернет, на лекции ходеха не повече от 5-6 човека и от Г. Димов не съм много доволен, той водеше компютърната топология. Човека добре си обесняваше и т.н., но как може да взимаме по 50 дефиниции, теореми и т.н. на лекция и след това на изпита да трябва да знаем всяка една от тях, целият материал беше суха, скучна материя, докато вторият поток учиха по-практическата част, а изпита им беше презентация на powerpoint. От Б.Боянов останах приятно изненадан, очаквах да е разсеян, но много добре си довеше лекциите и оценяваше наистина обективно. При Попиванов е кофти изпита (дано го взема септември) - пишеш, пишеш, отиваш при него и той "колега допишете това или онова" и така само те връща. 20 човека бяхме нашата група, като почнахме сутринта в 9 или 10 и...аз излязох в 4:30-5, а имаше още 2-3 човека след мен, а в тази жега, напрежение, без ядене и пиене си е наистина кофти. Но като преподаване ми хареса 
Що се отнася до асистентите съм наистина доволен. Благодарение на Дафи Зотева успях да си взема УП-то, беше наистина отзивчива и помагаше при нужда. Останалите също помагаха и се справяха добре. Изключение от всичко това прави Румяна Лесева (ох дано не чете този форум) по Дискретна Математика - не може да преподава и обеснява тази жена и това е!! Нито един колега не е доволен от нея.
Вече публикуваха в "персонална информация" оценките от дипломата за балообразуващите предмети, но странно защо са ми сложили и оценката по български език и литература от матурата в графата "положени изпити" ?! Там би трябвало да се намират оценките от изпитите по математика, положени в СУ. Не разбирам какво общо има оценката ми от матурата по БЕЛ с кандидатстването ми - в нито и едно от желанията ми не може да се влезе само с оценката от матурата. При вас има ли я оценката по БеЛ от матурата в графата "положени изпити"?
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Енигмаn@sko написа:Вече публикуваха в "персонална информация" оценките от дипломата за балообразуващите предмети, но странно защо са ми сложили и оценката по български език и литература от матурата в графата "положени изпити" ?! Там би трябвало да се намират оценките от изпитите по математика, положени в СУ. Не разбирам какво общо има оценката ми от матурата по БЕЛ с кандидатстването ми - в нито и едно от желанията ми не може да се влезе само с оценката от матурата. При вас има ли я оценката по БеЛ от матурата в графата "положени изпити"?
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Защо не объркат оценката на някой от изпитите с оценката ми от матурата по математика?
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
shayne написа:Защо не объркат оценката на някой от изпитите с оценката ми от матурата по математика?
Поздрав за тебе - http://youtube.com/watch?v=6cAs1YBELmA
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Мноого откачено!
- TheXFiles
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Само 305 ( 34.3 %) с 6.00 от матурата по математика? Много малко ми се виждат
blz, това е велико
blz, това е велико
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Няма да ви дам нещо лошо, я ! 
The true balance sheet of US Investment banks:
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
тия прошляци кво са сметнали баловете вече..аз на мат 2 очаквам минимум с 10 стотни повече хахаха 
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
Малко е странно, че 305 човека са 34,5% от всички не мислите ли ? Това ще рече че кандидатстващите с математика са около 900
(или поне завършилите тази година)
Милан 0 - 4 Интер
И още 274 момичетаTheXFiles написа:Само 305 ( 34.3 %) с 6.00 от матурата по математика? Много малко ми се виждат
КН
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Много готиноblz написа: Поздрав за тебе - http://youtube.com/watch?v=6cAs1YBELmA
Цветелин Биков
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
Грешката е моя това са момчетата
Напълно възможно е да са около 900 
Милан 0 - 4 Интер
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
дали утре е възможно да излязат..може би сряда най-късно 
Егати гадовете Да не би да вземат и оценката от БЕЛ от матурите, че тогава става лошо