уъркшопа рулз...другото само ей така за да видя какво са казали конкуренцията за дадена игра...Лорд Носферату написа:Първото го ув'жаам, ама другото...mushroomhead написа:Ми аз в момента чета списание Геймър'с Уъркшоп,след това почвам новата РС мания![]()
@Putorius: Дий!
Какво четат студентите на СУ :)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
ralitsarbg
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Книгата, която последно прочетох е "Quo vadis" на Хенрих Сенкевич и горещо я препоръчвам на всички, които обичат да четат за Древния Рим и за религиозни въпроси. Друга книга, която по мое мнение е страхотна са "Изповеди" на Жан-Жак Русо. Книгата макар и сериозна има много забавни моменти!
Ралица Райчева
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хм...аз обичам книгите и как ми се чете сега, а само се разсейвам из тая София и си губя времето
НО определено единствения писател, за който мога да кажа, че му се възхищавам искрено, изчела съм всичко негово и бих искала някой ден поне малко да се доближа до стила му на писане...това е Ерих Мария Ремарк
НОООО Агата Кристи е другата ми любимка. Спомням си, че прочетох за първи път нейна книга на някой си ноември...прословутия Вси светии...и то беше точно "Празникът на Вси Светии" и оттогава ме грабна и изчетох какво ли не от нея
НОООО Агата Кристи е другата ми любимка. Спомням си, че прочетох за първи път нейна книга на някой си ноември...прословутия Вси светии...и то беше точно "Празникът на Вси Светии" и оттогава ме грабна и изчетох какво ли не от нея
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Нямаш никакви проблеми, Рали^PrincessA^ написа:Хах, Плами, и аз бях голяма фенка на А.Кристи едно време. Изчела съм к'во ли не, и доста неща имам- може да посменим това онова
blq blq blq dryn dryn dryn...
тъкмо мислех и аз да пускам такава тема 
но се радвам, че вече някой се е сетил да открие подобна
какво чета? мислия, че всичко е най- точния отговор, като се почне от агата кристи през индианците, класическта литература, фентъзитата и сега си мислех за научна фантастика, но ако искате да ви препорачам нещо мистично, романтично и до известна степен философско... прочетете "Мъглите на Авалон". и не се самозаблуждавайте, че ако сте гледали филма сте добили реална представа!! и той е хубав, но не може да се сравнява с книгите!!!
а иначе забелязахте ли, че съвсем скоро излезе продължение на "Властелинът на пръстените" казва се "Наследникът на Мрака" и е написана от Моника Артър не може да се сравнява с Толкин, но кое ли фентъзи може
. на мен лично мн ми харесва, сега го чета идейно е, оригинално е и определено не краде идеи от др книги, което не може да се каже за всеки автор в този жанр
но се радвам, че вече някой се е сетил да открие подобна
какво чета? мислия, че всичко е най- точния отговор, като се почне от агата кристи през индианците, класическта литература, фентъзитата и сега си мислех за научна фантастика, но ако искате да ви препорачам нещо мистично, романтично и до известна степен философско... прочетете "Мъглите на Авалон". и не се самозаблуждавайте, че ако сте гледали филма сте добили реална представа!! и той е хубав, но не може да се сравнява с книгите!!!
а иначе забелязахте ли, че съвсем скоро излезе продължение на "Властелинът на пръстените" казва се "Наследникът на Мрака" и е написана от Моника Артър не може да се сравнява с Толкин, но кое ли фентъзи може
let the sunshine in
- sunnysmile
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ве4е няколко пъти се споменава за намерени книги в нета- хрониките на амбър, играта на ендур и др.
ами давайте линкове като намерите любими книги по този начин. наистина е мъчно да се чете от монитора, но ако си струват могат да бъдат купени или принтени
моляяяяяяяя сериозно говоря 
ами давайте линкове като намерите любими книги по този начин. наистина е мъчно да се чете от монитора, но ако си струват могат да бъдат купени или принтени
let the sunshine in