Академия на МВР
-
frn
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР
Айде деца днес е денят на истината
да видим to be or not to be... 
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Не знам за вас,ама аз ще се побъркам вече........ ;(
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Като гледах как въодушевено пишат колко са изкарали миналогодишните кандидатстващи,се надявах и аз да имам причина да се радвам тази година
И така...български език и литература 5.38,история на България 5.25...Дано е достатъчно и да вляза на първо класиране
Успех на всички и пишете как сте се представили.
Малеееееееее, много зле са тези оценки по история!!!
На най-лесната и кратка тема. Много странно наистина.
На най-лесната и кратка тема. Много странно наистина.
Е жалко че няма информация колко са момчетата и момичетата
Момиче с оценки 4.75 и 5.13 би могло да влезе в специалността полицейската дето приемът е 20на женски?
Позор! Много тройки бе, направо ужас! Точно на тази тема ли?
Ей, това с "женските" е малко грубичко. Не звучи никак добре
Ей, това с "женските" е малко грубичко. Не звучи никак добре
-
frn
- В началото бе словото
Е това беше от мене с намерението ми да вляза в АМВР
. Винаги съм предпочитал по- трудните теми и автори да пиша по тях и като се паднаха двамата Ивановци и.... се усрахме до плешките
. Другите казват, че стигането до тук е един вид успех, за съжаелние винаги съм бил максималист и не съм доволен от себе си
Желая искрено успех на останалите и като влзесте в системата на МВР внимавайте с корупцията хяхах
Желая искрено успех на останалите и като влзесте в системата на МВР внимавайте с корупцията хяхах
Не бързай да даваш заден ход. Тук решаващата дума ще е на оценките от дипломата май. Изчислявал ли си какъв бал имаш?frn написа:Е това беше от мене с намерението ми да вляза в АМВР. Винаги съм предпочитал по- трудните теми и автори да пиша по тях и като се паднаха двамата Ивановци и.... се усрахме до плешките
. Другите казват, че стигането до тук е един вид успех, за съжаелние винаги съм бил максималист и не съм доволен от себе си
![]()
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Аци,ти колко изкара? Венци има 5 
-
frn
- В началото бе словото
Трудна работа.. с 22 бал едва ли ще ме пусне някой в Симеоново... Средновековието просто не очаквах, че ще се падне и изкарах само 4...
За щастие има светлина в края на тунела днес разбрах, че във Варна съм приет на 1-ви класиране
Поне няма да сме в нас хяа
ама там се падна Раковски и имам 5.25...
. Ще изчакам и тук класирането, но...
За щастие има светлина в края на тунела днес разбрах, че във Варна съм приет на 1-ви класиране
Като се сетя резервите с какъв бал влязоха миналата година - направо си си вътре отвсякъде. Зарежи Варна, това кой го признава за университет?frn написа:Трудна работа.. с 22 бал едва ли ще ме пусне някой в Симеоново... Средновековието просто не очаквах, че ще се падне и изкарах само 4...
За щастие има светлина в края на тунела днес разбрах, че във Варна съм приет на 1-ви класиранеПоне няма да сме в нас хяа
ама там се падна Раковски и имам 5.25...
. Ще изчакам и тук класирането, но...
-
frn
- В началото бе словото
AlexHI, ВИНС-а признават го. Все пак съм завършил Икономиката тука в Добрич и.. 90% от даскалото ги приемат там. Не че имам голямо желание да уча икономика, но просто нямам избор след тоя гаф дето го направих накрая... Много си повярвах
След физическия и психото...
ама квот стане не мога да върна времето назад
Дано да си прав, въпреки, че честно казано ще ме е срам да вляза с такива оценки... Ама в крайна сметка важното е да сме в играта
Арни... хората за мене казват, че ще вляза дори и като резерва ти с 24 би трябвало на 1-во още
Успех
гледам, че от мин. година следиш темата и се интерисуваш. Дано да успееш

Дано да си прав, въпреки, че честно казано ще ме е срам да вляза с такива оценки... Ама в крайна сметка важното е да сме в играта
Арни... хората за мене казват, че ще вляза дори и като резерва ти с 24 би трябвало на 1-во още