Металика
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Re: Металика отново в БГ!
Google написа:еми именно за кво са отишли на 60 години
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
гугъл, ти си егаси злето, верно
Спомени, кеф, музика тия думи нещо да ти говорят?
А ти за кво си отишъл на концерта?
Спомени, кеф, музика тия думи нещо да ти говорят?
А ти за кво си отишъл на концерта?
medicate, medicate
Хора, Металика още веднъж доказаха, че ПРОСТО СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ. Вярно, че бе само един от хилядите им концерти, но в Джеймс и компания имаше стръв и това се предаде и на народа.
От оная вечер само два реда са ми в главата непрекъснато:
"Take a look to the sky just before you die
It is the last time you will..."
Колкото до боклуците - имаше адски много - както бутилки около стадиона, така и стъпкани дъждобрани и картонени чаши - с лопата да ги ринеш, а и много хора влизаха в това число. От 50-60 хил. души е нормално да има поне 7-8 хил отрепки, навсякъде по света е така. Важното е, че нямаше по-груби прояви, или поне не съм чул да е имало. Затова пък атмосфера имаше, а на афтър-партито в Маската вече "къртех мивки"
Свиреха Фортуна - една почти непозната за мен група, но хората се справиха перфектно със задачата си да поддържат след-Металика-настроението на компаниите, които дойдоха в клуба.
Още веднъж - поздрави на всички фенове

От оная вечер само два реда са ми в главата непрекъснато:
"Take a look to the sky just before you die
It is the last time you will..."
Колкото до боклуците - имаше адски много - както бутилки около стадиона, така и стъпкани дъждобрани и картонени чаши - с лопата да ги ринеш, а и много хора влизаха в това число. От 50-60 хил. души е нормално да има поне 7-8 хил отрепки, навсякъде по света е така. Важното е, че нямаше по-груби прояви, или поне не съм чул да е имало. Затова пък атмосфера имаше, а на афтър-партито в Маската вече "къртех мивки"
Още веднъж - поздрави на всички фенове
"Изглежда, богатствата се падат на бедните духом, на бедните откъм любопитство и радост. Или да го кажем направо - много от богатите са една мизерна пасмина от негодници."
Джон Стайнбек
"На изток от Рая"
Джон Стайнбек
"На изток от Рая"
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Пич,ти какво очакваш,като съм посредата на стадиона да търся кошче,за да изхвърля чашата си от бира ... ? Не стига,че бирата беше отвратителна,ами сигурно едва ли щях да намеря и кошчета.

Google написа:а тия семкари по трибуните вместо да пеят, седят като на футболен мач![]()
![]()
![]()
Не всички
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Бирата не беше толкова зле бе, изпих си три, директно от кега идваше, видях го с очите си 
Аз до бира така и не стигнах... един прител бяхме пратили, но го върнали горкия, защото не си носел чаши - свършиха им чашите на хората
Както и да е - бяхме вкарали по няколко преди да влезем, та ни държа до някъде, а после вече не ни пукаше - музиката ни подгря

Както и да е - бяхме вкарали по няколко преди да влезем, та ни държа до някъде, а после вече не ни пукаше - музиката ни подгря
"Изглежда, богатствата се падат на бедните духом, на бедните откъм любопитство и радост. Или да го кажем направо - много от богатите са една мизерна пасмина от негодници."
Джон Стайнбек
"На изток от Рая"
Джон Стайнбек
"На изток от Рая"
- HeyGod
- Легендарен флуудър
От кега,обаче половината беше пяна,стопли се супер бързо и някакъв ужасен вкус ... абе наливната бира по концерти не е много хубава,макар че болярката в Каварна влизаше много яко.
Иначе ние ударихме по 200 джин преди концерта,после продължихме с бира и опиянение от музиката ...
Иначе ние ударихме по 200 джин преди концерта,после продължихме с бира и опиянение от музиката ...

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мисля, че вече мога и аз да споделя впечатления... минаха 2 дни, успях да си посъбера емоциите донякъде....
Изживяването беше неописуемо!!! Просто, както свикнах да казвам за това, една мечта се сбъдна! Никога няма да го забравя....
Бях до оградата, на метри от тях... Джеймс заставаше да пее точно пред нас... И неговата емоция от концерта се усещаше, това беше още по-зареждащо...
В момента, в който се чуха началните акорди на One, след цялото светлинно и пиро-шоу, просто усетих как съм на ръба да припадна, бях спряла да дишам... Любимата ми песен.... Точно тогава и заваля, беше толкова красиво...гледах небето и усещах как дъждът пръска лицата ни... Беше неверояно силно преживяване!!!
Бисът беше разтърсващ... Заигравката, когато оставиха Seek and destroy за накрая, наистина ни взриви
Просто беше един велик концерт на една велика група!
Каквото и да кажа, няма как да предам емоцията, понякога думите наистина са безсилни
Изживяването беше неописуемо!!! Просто, както свикнах да казвам за това, една мечта се сбъдна! Никога няма да го забравя....
Бях до оградата, на метри от тях... Джеймс заставаше да пее точно пред нас... И неговата емоция от концерта се усещаше, това беше още по-зареждащо...
В момента, в който се чуха началните акорди на One, след цялото светлинно и пиро-шоу, просто усетих как съм на ръба да припадна, бях спряла да дишам... Любимата ми песен.... Точно тогава и заваля, беше толкова красиво...гледах небето и усещах как дъждът пръска лицата ни... Беше неверояно силно преживяване!!!
Бисът беше разтърсващ... Заигравката, когато оставиха Seek and destroy за накрая, наистина ни взриви
Просто беше един велик концерт на една велика група!
Каквото и да кажа, няма как да предам емоцията, понякога думите наистина са безсилни

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Направи ми впечатление,че някои хора дори мислеха,че няма да я изсвирят,а мисля,че те винаги оставят Seek and destroy за накрая,така че не е кой знае каква заигравка.^PrincessA^ написа:Бисът беше разтърсващ... Заигравката, когато оставиха Seek and destroy за накрая, наистина ни взриви![]()
Това,което за мен беше изненада - Whenever I May Roam ... толкова fucking good се почувствах ...!!!Не очаквах тази песен.

same here! Едва ли ще кажа нещо по-различно, след като сме се събрали само фенове на Metallica. След тая ужасна КСК концертът ме докара до екстаз буквално! Адски се изкефих. По едно време някой отзад каза: "Seek and Destroy ой ой ой", при което с приятелите доста се посмяхме.
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
дам... така си еHeyGod написа: ...а мисля,че те винаги оставят Seek and destroy за накрая,така че не е кой знае каква заигравка.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Т'ва и аз го правех - tribute to Контролarabhel написа: По едно време някой отзад каза: "Seek and Destroy ой ой ой", при което с приятелите доста се посмяхме.
Колкото до боклуците - има си фирми, които ги изчистват от вътрешността на стадиона. На концерт наистина няма как да се наслагат кошчета. Няма извинение обаче за прасетата, които заринаха парка и целия център с боклуци