Среща на форумците КСК2008-2009/7-ми август 18:00 ректорат

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Re: Среща на редовните форумци от КСК 2008-2009

Мнение от pink floyd »

тия работи (час и място) се уточняват в последната секунда
дайте да вербуваме повечко участници по-добре
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Аре среща след два часа на Кравай :lol:
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

одобрявам, но май изпуснах чартъра :? :lol:
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Не, говорех си именно за тази нощ, за да прецакаме останалите и да ги е яд после :twisted:

както и да е, явно не ми се получи, но наистина трябва да спретнем някаква срещичка :wink:
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Аз не пия също, грам не близвам и точно по тази причина мога да уредя цяла туба :) Но какви са тея цитронади, лимонади, пастички... Капризенсъм аз, за по малко от натурален сок от кайсия и парче гараш от нас не излизам, щотото тая туба пълна и тежка, даже може да взема две за развновесие :) Само да не ме съдят после за алкохолизиране на непълнолетни, внимавайте какви приятели/ки водите :)

Всъщност из безобразно многото флууд мернах и пълна гама признаци за дискриминация. Сега последно батковците ли нещете или тези които не са зайци. Защото аз дай боже да съм заек и то за първи път, но определено и съм батко, дори на някой които сега завършват, ако са влезли веднага и не са прекъсвали :)

А "оркестър нощни мераци" ли беше, наистина изби рибата. Но по смешното е че пинки от старите го е страх, а те следва да са по олегнали и по скоро да го е страх от новобранците :) Те ще са тези дето ще го ощетят най много :)

Ей го аз например от 3 години вече, ако не са станали и повече си имам сериозна връзка и съм си старомоден и не кръшкам, така си ми е добре :)

А колкото до смущаването. Ние тях или те нас ще смутят? Че аз като изпуснах МатематикаI, че закъснях и не ме пуснаха... И докато чаках някой да излезе с задачите да ги видя поне... И съм си седнал на пейките отзад и гледам излиза една мацка с толкова къса поличка че почти цялото и сладко задниче се виждаше от моята позиция и от позицията на всички седнали, а те бяха много и пейките не са чак толкова ниски. Т.е. и прав да бях пак щях да се насладя на не лоша гледка, особено както лекичко се повдига на всяка крачка тая и без това оскъдна поличка. И да видиш как абсолютно всички и мъжки и женски погледи бяха в такт, като оная реклама за шампоани ли беше "и те ще правят така..." Сега може пък да е бедно било момичето и да не и е стигнал плат за повече, но според мен по скоро е самотна :)

Но за съжаление ако я видя мога да я позная само по перфектното задниче :lol: В този ред на мисли, гледайте да изберете дата и час, когато да не вали :)

P.S. Воайорството, особено когато не е умишлено не е кръшкане :) Все пак и аз съм мъж, не мога да не ценя красивото, макар и чуждо :) Дай боже на всяка студентка таква фигура :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

тимъти скиваш ли баце, явно тряя да флуднем малко как ние си можем та и нас да поканят... от където май термина "редовни" си е точно на мястото...
както и да е, идеята на този пост беше, че 5-7 страници пълни глупости има...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ега ти. Събуждам се аз, примлясквам доволно, защото сънувах много хубав сън, 12 на обед е, слънцето си грее, изпит след 2 часа, не съм пипнал, идилия...

И влизам във форума да видя какво става. О, шок! О, ужас! 7 пълни страници спам и то след като уж вкарахме темата в правия път... Спрете се, бре хора! Лични съобщения, чатове, м?

Трих, трих, па ми писна. Опитвайте се поне малко да следвате темата, ако обичате.

Хайде със здраве. :lol: :lol: :lol:
Изображение
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Някъде по-назад прочетох,че най-желаните ергени са юристите и не съм съгласна.Най-добре майстор-шпакловчик.Хем пие,хем шпаклова.(Не си мислете глупости) :D
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

silveto написа:Някъде по-назад прочетох,че най-желаните ергени са юристите и не съм съгласна.Най-добре майстор-шпакловчик.Хем пие,хем шпаклова.(Не си мислете глупости) :D
Как да не си помислим глупости, като ти сама си си мислила глупости като си го писала... за кво ти са на тебе тези шпакли? :? :shock:

Вземи си зидар!!! :wink:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Зидарят не шпаклова, той зида стени. Шпакловчикът не зида стени и следователно не е зидар, т.е. на нея й трябва шпакловчик.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

pink floyd написа: Имиджът ти, потвърждавам, е хулигански, не можеш да ме разубедиш. Вероятно не си такъв човек, но форумен потребител - да. Прочети например как си запълваш времето, докато чакаш резултатите от изпита :) Това не би го написал, да речем, pora_e_priqtel. Не виждам нищо лошо в такъв начин на изразяване, просто констатирам...
Хаха оказва се,че съм хулигана на форума ли хахахахаах Колкото и "хахахах" да напиша малко ще е :lol: Точно пък на повечето потребители с най-много мнения най-много не им се занимава и флъдят,спамят и прочие благинки или просто вече не пишат.Да ти е хрумвало,че и аз убивам време във форума и не всяка дума която драсвам трябва да се взима за чиста монета аххаха Да вероятно си чистя ушната кал по някое време след изпити,но ми остава време и за друго хахааха
И вервай или не,пора би родил и по оригинална простотия,разрови му по стари мнения ако не ти се вярва :bounce:

И накрая искам да помоля Боромир да ме оставя да пиша по едно сочно ХАХАХАХХА или хахахаха от време на време в тази тема
Благодаря
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Аз като го написах вече си помислих глупости,но докато го пишех-не.Има защо да го кажа.Моето гадже е такова и за това.Но,че прозвуча така :D .
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

абе я кажете кой от тука си има гадже и кой си няма :P може да си направим даже форумна агенция за запознанства :lol: :lol: :lol: ..то не че вече не върви натам... :lol:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

дайте да обоб6тим казаното досега:) из4етох писаниците ви:) и така и не видях 4ас и дата на сре6тата:) ноо май е рани4ко да говорим за 4ас..относно датата най-добре 6те е за октомври когато се надявам вси4ки да бъдем колеги ве4е:) аз ни6то не мога да кажа 6тото 4акам резултати още :( а и мисля 4е 6те има бая желае6ти за тая сре6та което 6те е супер ако наистина се видим:)
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

Е тук определено е минал "Делчо Спасов". Снощи прочетох 12 страници и очаквах днес да са поне 15, а ги гледам 9... Само не схванах критерия по който е трил... Много голяма част от глупостите и излишните коментари си седят ! Гледам има около 5-тима изявили желание да дойдат, значи трябва да има не повече от 10 коментара, а не 10 страници... Наистина ако някой иска да получи някакво инфо, поне да се прави списък в първия пост и евентуално да седят предполагаеми дата и час.

А за агенцията ме отпишете. Чак "бракуван" не съм :lol: Но и свободен не съм :)

Все пак това не ми пречи да покажа уважение към колегите :albino: и да се мерна и аз ако нямам друга работа... Пък и трябва ли всяко запознанство с представител на противоположния пол да има сексуален контекст, аз мисля че определено не трябва ! Разбирам и че има още недоизгаснали пуберитети, но и на тях скоро ще им мине :) Лошо няма :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”