Среща на форумците КСК2008-2009/7-ми август 18:00 ректорат
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Re: Среща на редовните форумци от КСК 2008-2009
тия работи (час и място) се уточняват в последната секунда
дайте да вербуваме повечко участници по-добре
дайте да вербуваме повечко участници по-добре
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Аре среща след два часа на Кравай 
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
одобрявам, но май изпуснах чартъра

- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Не, говорех си именно за тази нощ, за да прецакаме останалите и да ги е яд после
както и да е, явно не ми се получи, но наистина трябва да спретнем някаква срещичка
както и да е, явно не ми се получи, но наистина трябва да спретнем някаква срещичка
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Аз не пия също, грам не близвам и точно по тази причина мога да уредя цяла туба
Но какви са тея цитронади, лимонади, пастички... Капризенсъм аз, за по малко от натурален сок от кайсия и парче гараш от нас не излизам, щотото тая туба пълна и тежка, даже може да взема две за развновесие
Само да не ме съдят после за алкохолизиране на непълнолетни, внимавайте какви приятели/ки водите 
Всъщност из безобразно многото флууд мернах и пълна гама признаци за дискриминация. Сега последно батковците ли нещете или тези които не са зайци. Защото аз дай боже да съм заек и то за първи път, но определено и съм батко, дори на някой които сега завършват, ако са влезли веднага и не са прекъсвали
А "оркестър нощни мераци" ли беше, наистина изби рибата. Но по смешното е че пинки от старите го е страх, а те следва да са по олегнали и по скоро да го е страх от новобранците
Те ще са тези дето ще го ощетят най много 
Ей го аз например от 3 години вече, ако не са станали и повече си имам сериозна връзка и съм си старомоден и не кръшкам, така си ми е добре
А колкото до смущаването. Ние тях или те нас ще смутят? Че аз като изпуснах МатематикаI, че закъснях и не ме пуснаха... И докато чаках някой да излезе с задачите да ги видя поне... И съм си седнал на пейките отзад и гледам излиза една мацка с толкова къса поличка че почти цялото и сладко задниче се виждаше от моята позиция и от позицията на всички седнали, а те бяха много и пейките не са чак толкова ниски. Т.е. и прав да бях пак щях да се насладя на не лоша гледка, особено както лекичко се повдига на всяка крачка тая и без това оскъдна поличка. И да видиш как абсолютно всички и мъжки и женски погледи бяха в такт, като оная реклама за шампоани ли беше "и те ще правят така..." Сега може пък да е бедно било момичето и да не и е стигнал плат за повече, но според мен по скоро е самотна
Но за съжаление ако я видя мога да я позная само по перфектното задниче
В този ред на мисли, гледайте да изберете дата и час, когато да не вали 
P.S. Воайорството, особено когато не е умишлено не е кръшкане
Все пак и аз съм мъж, не мога да не ценя красивото, макар и чуждо
Дай боже на всяка студентка таква фигура 
Всъщност из безобразно многото флууд мернах и пълна гама признаци за дискриминация. Сега последно батковците ли нещете или тези които не са зайци. Защото аз дай боже да съм заек и то за първи път, но определено и съм батко, дори на някой които сега завършват, ако са влезли веднага и не са прекъсвали
А "оркестър нощни мераци" ли беше, наистина изби рибата. Но по смешното е че пинки от старите го е страх, а те следва да са по олегнали и по скоро да го е страх от новобранците
Ей го аз например от 3 години вече, ако не са станали и повече си имам сериозна връзка и съм си старомоден и не кръшкам, така си ми е добре
А колкото до смущаването. Ние тях или те нас ще смутят? Че аз като изпуснах МатематикаI, че закъснях и не ме пуснаха... И докато чаках някой да излезе с задачите да ги видя поне... И съм си седнал на пейките отзад и гледам излиза една мацка с толкова къса поличка че почти цялото и сладко задниче се виждаше от моята позиция и от позицията на всички седнали, а те бяха много и пейките не са чак толкова ниски. Т.е. и прав да бях пак щях да се насладя на не лоша гледка, особено както лекичко се повдига на всяка крачка тая и без това оскъдна поличка. И да видиш как абсолютно всички и мъжки и женски погледи бяха в такт, като оная реклама за шампоани ли беше "и те ще правят така..." Сега може пък да е бедно било момичето и да не и е стигнал плат за повече, но според мен по скоро е самотна
Но за съжаление ако я видя мога да я позная само по перфектното задниче
P.S. Воайорството, особено когато не е умишлено не е кръшкане
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
тимъти скиваш ли баце, явно тряя да флуднем малко как ние си можем та и нас да поканят... от където май термина "редовни" си е точно на мястото...
както и да е, идеята на този пост беше, че 5-7 страници пълни глупости има...
както и да е, идеята на този пост беше, че 5-7 страници пълни глупости има...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Ега ти. Събуждам се аз, примлясквам доволно, защото сънувах много хубав сън, 12 на обед е, слънцето си грее, изпит след 2 часа, не съм пипнал, идилия...
И влизам във форума да видя какво става. О, шок! О, ужас! 7 пълни страници спам и то след като уж вкарахме темата в правия път... Спрете се, бре хора! Лични съобщения, чатове, м?
Трих, трих, па ми писна. Опитвайте се поне малко да следвате темата, ако обичате.
Хайде със здраве.

И влизам във форума да видя какво става. О, шок! О, ужас! 7 пълни страници спам и то след като уж вкарахме темата в правия път... Спрете се, бре хора! Лични съобщения, чатове, м?
Трих, трих, па ми писна. Опитвайте се поне малко да следвате темата, ако обичате.
Хайде със здраве.

Някъде по-назад прочетох,че най-желаните ергени са юристите и не съм съгласна.Най-добре майстор-шпакловчик.Хем пие,хем шпаклова.(Не си мислете глупости) 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Как да не си помислим глупости, като ти сама си си мислила глупости като си го писала... за кво ти са на тебе тези шпакли?silveto написа:Някъде по-назад прочетох,че най-желаните ергени са юристите и не съм съгласна.Най-добре майстор-шпакловчик.Хем пие,хем шпаклова.(Не си мислете глупости)
Вземи си зидар!!!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Зидарят не шпаклова, той зида стени. Шпакловчикът не зида стени и следователно не е зидар, т.е. на нея й трябва шпакловчик.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Хаха оказва се,че съм хулигана на форума ли хахахахаах Колкото и "хахахах" да напиша малко ще еpink floyd написа: Имиджът ти, потвърждавам, е хулигански, не можеш да ме разубедиш. Вероятно не си такъв човек, но форумен потребител - да. Прочети например как си запълваш времето, докато чакаш резултатите от изпитаТова не би го написал, да речем, pora_e_priqtel. Не виждам нищо лошо в такъв начин на изразяване, просто констатирам...
И вервай или не,пора би родил и по оригинална простотия,разрови му по стари мнения ако не ти се вярва
И накрая искам да помоля Боромир да ме оставя да пиша по едно сочно ХАХАХАХХА или хахахаха от време на време в тази тема
Благодаря
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аз като го написах вече си помислих глупости,но докато го пишех-не.Има защо да го кажа.Моето гадже е такова и за това.Но,че прозвуча така
.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
абе я кажете кой от тука си има гадже и кой си няма
може да си направим даже форумна агенция за запознанства
..то не че вече не върви натам... 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
angel_smile
- В началото бе словото
дайте да обоб6тим казаното досега:) из4етох писаниците ви:) и така и не видях 4ас и дата на сре6тата:) ноо май е рани4ко да говорим за 4ас..относно датата най-добре 6те е за октомври когато се надявам вси4ки да бъдем колеги ве4е:) аз ни6то не мога да кажа 6тото 4акам резултати още
а и мисля 4е 6те има бая желае6ти за тая сре6та което 6те е супер ако наистина се видим:)
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Е тук определено е минал "Делчо Спасов". Снощи прочетох 12 страници и очаквах днес да са поне 15, а ги гледам 9... Само не схванах критерия по който е трил... Много голяма част от глупостите и излишните коментари си седят ! Гледам има около 5-тима изявили желание да дойдат, значи трябва да има не повече от 10 коментара, а не 10 страници... Наистина ако някой иска да получи някакво инфо, поне да се прави списък в първия пост и евентуално да седят предполагаеми дата и час.
А за агенцията ме отпишете. Чак "бракуван" не съм
Но и свободен не съм 
Все пак това не ми пречи да покажа уважение към колегите
и да се мерна и аз ако нямам друга работа... Пък и трябва ли всяко запознанство с представител на противоположния пол да има сексуален контекст, аз мисля че определено не трябва ! Разбирам и че има още недоизгаснали пуберитети, но и на тях скоро ще им мине
Лошо няма 
А за агенцията ме отпишете. Чак "бракуван" не съм
Все пак това не ми пречи да покажа уважение към колегите
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !