Ей ме в ролята на модератор, ида да вкарам темата в правия път.
Плазмодий и СиксКилър, не се бъзикайте толкова, пределно ясно е какво има предвид Пинк Флойд (мноо е яко така да се говори по никове).
Аз също в някаква степен разбирам идеята - аз като бях първокурсник (и сега, 3 години по-късно, пак съм първокурсник, ама това е друга тема

), нямаше толкова много ентусиасти из форума. И сигурно би било яко за бъдещите първокурсници да се съберат и да се видят по форумному, все пак обединяващият елемент е много силен, и да си говорят колко е интригуващо в СУ, без да има снизходително и разбиращо подсмихващи се ветерани на СУ и форума. Как го беше написал - "как ще разберем, че сме зайци, ако старите кримки дойдат" - култ!
Но пък на мен ми е интересно да се запозная или поне да видя новите звезди и затова писах.
А относно модераторските срещи - там вярно сме само сатанисти, не ви трябва да знаете подробности
Така.
Оттук нататък темата е в правия път. Обсъждайте дати, часове, места, времето и т.н., и нека спорът за "кой е поканен" бъде забравен волево, за да не се налага да трия
П.П.
shlqkkk написа:аз те каня персонално!!!

с риск да си изпрося бой и още екстри от други форумци и форумки, ще споделя, че съм ти голяма фенка

!
Чест е за мен. Ще е удоволствие да удовлетворя поканата ти.