Среща на форумците КСК2008-2009/7-ми август 18:00 ректорат

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
julleto
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: Среща на редовните форумци от КСК 2008-2009

Мнение от julleto »

Ами това е страхотна идея, за всеки новата година ще е едно ново начало, хубаво ще е да създадем и нови приятелства :D Дано изберем дата, на която на всички да е удобно :P
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Boromir написа:Това не е ли малко дискриминационно спрямо останалите, които не са редовни в тазгодишната КСК? Примерно ако аз искам да дойда и ще се зачудя важи ли и за мен поканата или не важи...

Не че протестирам или нещо подобно, просто в доброто старо време не се деляхме по регистрации, години и дати, активни теми и прочие, а просто се виждахме. После винаги се намират и по-интересни неща за обсъждане на форумна среща от КСК, изпити, класирания и специалности. :lol: :lol:
:shock:
Заповядай!
Лично аз много ще се радвам да се запозна с теб. Критериите за участие в срещата са сложени, за да конкретизират все пак хората по някакъв признак; иначе целият СУ би се чувствал поканен (което не е лошо, но е неразумно)
Последно промяна от pink floyd на 27 Юли 2008, 14:58, променено общо 1 път.
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

Boromir написа:Това не е ли малко дискриминационно спрямо останалите, които не са редовни в тазгодишната КСК? Примерно ако аз искам да дойда и ще се зачудя важи ли и за мен поканата или не важи...

Не че протестирам или нещо подобно, просто в доброто старо време не се деляхме по регистрации, години и дати, активни теми и прочие, а просто се виждахме. После винаги се намират и по-интересни неща за обсъждане на форумна среща от КСК, изпити, класирания и специалности. :lol: :lol:
аз те каня персонално!!! :)
с риск да си изпрося бой и още екстри от други форумци и форумки, ще споделя, че съм ти голяма фенка :)!
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

pink floyd написа:ах, само да не подведем с тоя лист участниците в някоя друга форумна среща (Плазмодий и SixkilleR), че току-виж ни уважили с присъствие.
Не сме само ние във форума...то не е една беля
ХАХХАХАХАХХАХАХА и ако дойдем какво ХАХАХАХХАХАХА не моля те кажи ми,какво ще се случи,ще ни изгоните,ще ни игнорирате,ще се телепортирате,ще ни телепортирате,ще ни наплюете в окото :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Не, не, не може!!!

Срещата е само за зайци и всички останали ще бъдат връщани от срещата! Не може така- целият СУ ще се изсипе на тази среща! Носете си лични карта, за да докажете, че сте бъдещи първокурсници!!!
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Ъ-ъ-ъ, Плазмодий, смятам че от думите ми лъха именно убеждението, че нищо не бихме могли да направим по въпроса, ако дойдете.
За мен сте добре дошли, но някои ви възприемат като част от оркестър "Нощни мераци" и биха се смутили от присъствието ви :angel12:
Ето - и колегата горе се опъва; май ще си замълча по темата: после да не съм виновен аз, че са се натресли лошите батковци.
---
Убеден съм, че Boromir е стилен джентълмен и няма да забърка някоя каша, затова приветствам присъствието му. Ама и кандидатстващият е прав: как ще разберем, че сме зайци, щом и старите кримки идват...
казах: от тук насетне по въпроса съм пас
Последно промяна от pink floyd на 27 Юли 2008, 15:07, променено общо 1 път.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

pink floyd написа::shock:
Заповядай!
Лично аз много ще се радвам да се запозна с теб. Критериите за участие в срещата са сложени, за да конкретизират все пак хората по някакъв признак; иначе целият СУ би се чувствал поканен (което не е лошо, но е неразумно)

Благодаря! И на мен би ми било много приятно.

Аз се шегувах, разбира се. Пък и дори наистина цял СУ да бъде поканен, на форумни срещи по правило не ходят чак толкова много хора. А това с етикетите - остави ти, много по-весело е да стоиш като мен с чувство на леко неудобство в краката на Евлоги или Христо и да се чудиш дали/надяваш тази чудесна млада дама хей там да е дошла също за срещата на форума (щото темата за снимките на потребители беше доста напред в бъдещето тогава и не се знаехме никак) :lol: :lol:
Изображение
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Не си прочел темата отначало , беше изяснено ,че думата ,,редовни '' е излизшна и сложена по невнимание.
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

pink floyd написа:Ъ-ъ-ъ, Плазмодий, смятам че от думите ми лъха именно убеждението, че нищо не бихме могли да направим по въпроса, ако дойдете.
За мен сте добре дошли, но някои ви възприемат като част от оркестър "Нощни мераци" и биха се смутили от присъствието ви :angel12:
Ето - и колегата горе се опъва; май ще си замълча по темата: после да не съм виновен аз, че са се натресли лошите батковци.
---
Убеден съм, че Boromir е стилен джентълмен и няма да забърка някоя каша, затова приветствам присъствието му. Ама и кандидатстващият е прав: как ще разберем, че сме зайци, щом и старите кримки идват...
казах: от тук насетне по въпроса съм пас
Хахахахахххахахахахахах разбихте ме честно хахахаха мейд май дей дет се вика хахахахахах
-"Нощни мераци"-че аз и дневни мераци имам,но не и форумни:lol:
-лошите батковци-където минем става въргал видиш ли :bounce:
-да забъркаме някоя каша-хахаха каква каша бе джанъм,най мн да бутнем някой под някоя кола,но и от това се оцелява :bounce:
-старите кримки-овехтели сме да,всячески се опитаме да покажем гаменското си минало и криминално настояще именно във форума,но времената вече са други

ХАХХАХАХАХАХ

Не сериозно ти вярваш ли си?
Абсолютно съм съгласен с Боромир по въпроса за форумни срещи,това са срещи на форума не на раздел от форума(освен модераторските но те са сатанисти).Но явно ми е излязло лошо име,което мога да оправдая като дойда по епидермис и шлифер на срещата ви :bigsmurf:
А може и да съм получил порцията си олово дотогава и да не ви притеснявам хахахахха

И още веднъж ХАХАХАХАХАХХАА

Ба
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

к к раздвам се, че ти е забавно
разделяме се не по теми във форума, а по възраст
в казармата новобранците пият ли си ракията със старите войници или пък, не дай боже, със старшината?
понеже едва съм помирисал университета, не се шматкам в сериозните теми, в които всички са 6000+ поста. Пиша си в КСК. Комуникирам с хора от КСК и затова е нормално да се срещам с тях.
---
Имиджът ти, потвърждавам, е хулигански, не можеш да ме разубедиш. Вероятно не си такъв човек, но форумен потребител - да. Прочети например как си запълваш времето, докато чакаш резултатите от изпита :) Това не би го написал, да речем, pora_e_priqtel. Не виждам нищо лошо в такъв начин на изразяване, просто констатирам...
---
Сещаш се, твоите мераци - и дневни, и нощни - мен няма да ме огреят, така че ако имаш да казваш нещо на зайците, не го прави персонално към господин пинк флойд. Споменах вече, че няма да се засегна, ако дойдеш.
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Охохохо, възрастова дискриминация, а. Плазмодий, Боромире, правата ви са нарушени, а достойнството - грубо потъпкано. Мога да ви издействам обезщетение срещу скромна комисионна. :mrgreen:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

Баси, някои хора се вкараха във филма и отстояват позициите си на кандидат-студенти.
Интересно ми е, розАв, как ме вкара в "оркестър Нощни мераци", кои са тези някои и как точно ще ги смутим с присъствието си :shock:
Аз като си имам нощни мераци намирам начин да си ги укротя, повярвай не съм от хората, които ще киснат по форуми, чатове, гепи ме, гушни ме, щипни ма, цуни ма за да си намерят нощно забавление ;)
А, простено ти е де, все пак сега завършваш - отдавна минах времето "аз съм 10 клас, дай да репресираме зайците" - нито ми е на нивото, нито ми е вече интересно да го правя.
Ок, разделяш хората по дати, брой мнения, мега флуд. От къде аджеба знаеш аз дали сега кандидатствам? Може да съм некво мега гига интелигентното момченце, решило да запише н на брой висшета ;)
И тук отново идваме на "Анонимно в интернет", както беше казала Ани в едно предаване - всеки си има маска и си я слага, особенно като е пред монитора и клавиатурата. Тимъти форум хулигана - ПФЬАХАХАХАхаХАХАХАХАхаАХАха. ЩЕ ДОЙДЕМ И ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ БЕ :lol: :lol: :lol:

п.с. не само ми(ни) е забавно, аз лично се попикавам от смях след всяко твое поредно мнение. Сравнението с казармата кърти - да си носиш четка за зъби на 1-ви, щото ще те караме да чистиш след като цялата пасмина излезе от ректората - да знаеш няма да ти е лесно ;)
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Sixkiller, и ти ли се чувстваш засегнат, скандализиран и ощетен, или може би не можеш да спиш по цели нощи заради обидата, която ти беше нанесена? Няма проблеми, уговаряме хонорара ми и започваме да ги гоним. :bom:
Последно промяна от Lord на 27 Юли 2008, 16:20, променено общо 2 пъти.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

не аз започнах спора, няма и да го завършвам;
не се и сещам защо говорите на мен, тъй като вече два пъти казах, че за мен е все тая дали ще дойдете или не; говорех от принципната позиция на кандидат-студент, защото моите колеги не се обаждат.
Не мога и да предполагам на каква възраст сте; разликата м/у 19- и 20-годишен обаче е, според мен поне, голяма, щом отворихте въпроса. Първият тепърва започва нещо, не знае какво го очаква, има наивни планове за бъдещето. Вторият вече е в нещото и е усвоил тарикатлъците на студентството. Можете да сте ни много полезни с подробности от студентския делник, обаче кандидатите засега не се нуждаят от това витално инфо.
---
Мама му стара, не пишете повече НА МЕН. Никому не мога, а ни съм опитвал да забраня да идва. Напротив - трижди казах, че не аз съм човекът, който би имал нещо против вас. Ако искате - елате, ако си имате друга работа, вършете я.
----
SixkilleR, както ти вероятно не си сериозен във фани ме, гушни ме, щипни ме с кандидат-студентките (от Кандидатстудентски албум), така и аз споменах двама ви (за което роня горчиви сълзи) в един предходен пост на шега. Мисля, че хуморът беше прозрачен.
---
Добре де, с какво постовете ми са ти забавни
Аватар
Antoaneta
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Antoaneta »

старите кримки-овехтели сме да,всячески се опитаме да покажем гаменското си минало и криминално настояще именно във форума,но времената вече са други

ХАХХАХАХАХАХ
то това далеч ли е от истнината, май не ... Аз вярвам 4е не слу4айно сме се "събрали" приютили в су-то, колкото и да е гадно -- те не ни оби4ат, а ние сме перфектни ... :-( Октомври съм свободна само в неделите ... - хайде от сега да се уговорим!? преди десет часа, закъсняващите да се пренесат в друго заведение, друг парк, и т.н. или да се върнат ... ха ха :-)? :-) За дискриминацията съм съгласна, като 4е ли ..
http://www.youtube.com/watch?v=sAeJExHmJlU
Последно промяна от Antoaneta на 27 Юли 2008, 17:22, променено общо 9 пъти.
Притеснявам ли те?

То не е така, а е еди как си.

Не съм съгласен.

Ти какво правиш тук?

Това не е наша практика.

Ние сме в сферата на помагането.

Защо не си фотокопираш този списък?

Искам да ви подаря тези книги.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”