Кандидати за Право - тук
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Re: Кандидати за Право - тук
То па един луд бокс ше е там в софийския...беги мани
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- pink floyd
- Пишеща машина
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=5&t=8044
---
забрави ги тия учебници до септември; да не искаш да изядеш цялото следване наведнъж?
Както казва Швейк: "Само спокойно, без бързане - скоро Русия ще я познаваме на пръсти: харашо, дада, йоб тваю мат..."
---
забрави ги тия учебници до септември; да не искаш да изядеш цялото следване наведнъж?
Както казва Швейк: "Само спокойно, без бързане - скоро Русия ще я познаваме на пръсти: харашо, дада, йоб тваю мат..."
Спокойно бе хахаха . Питам само.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ем то учебниците не се менят от ком. времена (примерно имаме такива, които са в употреба от 80-те години) и са си същите. А някой учебници са единствени по предмета в цялата страна, да не кажа в световен мащаб. Списък с учебници не съм виждал, предполагам всеки професор ви казва какви учебници иска. Но без "Библиите" като ОТП на Ташев или ИДБП на Токушев няма да минете.. за Андреев да не почвам...kapac написа:По въпроса за учебниците - навит съм, но поне искам да видя списъците за тази година. Не знам дали има тенденция да се променят от година на година както в средното.Kristo написа:Да, задължителен е спорта, ако си момиче - аз лично препоръчвам фехтовка, а при момчетата - футбола е добрия вариант....kapac написа:Въпрос към старите кучета - в програмата на правото има ли заложен спорт ?
Те малките бамбини не избират много-много...Freaker_Teteven написа:Е, да, ама Пешо е в Дружба 2 и е тъп задочник
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- pink floyd
- Пишеща машина
Какво стана с бокса, kapac
За някои спортове май ще ни се отели волът: трябва да се кръстосва цяла София, докато се достигне заветнотo място на треировка...
За някои спортове май ще ни се отели волът: трябва да се кръстосва цяла София, докато се достигне заветнотo място на треировка...
- Freaker_Teteven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ееее, Студентски - голямата ценност, няма какво! Нали съм през ден там, на 10 минути ми е. Повярвай ми, не искаш въобще да живееш в тая мизерия, по-добре само заведенията и купоните да се посещаватbobenceto написа:Благодаря за щедрата поканаFreaker_Teteven написа:Е, bobenceto, няма смисъл да кандидатстваш за общежитие, каня те да живееш унас - аз съм сам близо до Орлов мост. Пък и знанията ми от 1ви курс са още пресни, така че ще има кой да те въведе в дебрите на правотоbobenceto написа:аз, аз, аз...![]()
![]()
, ама как да не избера Студентски ми кажи
![]()
![]()
Право, II курс, 10 група, skype: fr3ak3r
- pink floyd
- Пишеща машина
Стъпвал съм два пъти там, не съм се сблъсквал нито с мизерия, нито с някакви купони, но съм убеден, че това е най-добрата оферта.Freaker_Teteven написа:Повярвай ми, не искаш въобще да живееш в тая мизерия, по-добре само заведенията и купоните да се посещават![]()
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мизерните купони са традицията на квартала - хем купони, хем мизерия...pink floyd написа:Стъпвал съм два пъти там, не съм се сблъсквал нито с мизерия, нито с някакви купони, но съм убеден, че това е най-добрата оферта.Freaker_Teteven написа:Повярвай ми, не искаш въобще да живееш в тая мизерия, по-добре само заведенията и купоните да се посещават![]()
Напълно подкрепям идеята за общежитие.Знаете ли кога се подават документи за класиране за общежитие?Някои ми каза 4е сме разпределени по факултети в общежитията-вярно ли е?pink floyd написа:Стъпвал съм два пъти там, не съм се сблъсквал нито с мизерия, нито с някакви купони, но съм убеден, че това е най-добрата оферта.Freaker_Teteven написа:Повярвай ми, не искаш въобще да живееш в тая мизерия, по-добре само заведенията и купоните да се посещават![]()
- pink floyd
- Пишеща машина
Kristo написа:Мизерните купони са традицията на квартала - хем купони, хем мизерия...
даа...мизерията върви ръка за ръка с купонната система
Баба ми след войната само на купони я карала
---
Ед: anite, аз обратното имах предвид
- Freaker_Teteven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е, разбира се че не във всички блокове е мизерия, има и такива, които дори като мизерия не могат да се определят - бл.21 на ТУ (зад Baccardi) си е направо като замъка Иф (Ив ?!?)

Право, II курс, 10 група, skype: fr3ak3r
Мизерия немизерия-важното е да става шоу 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за общежитие - зайците подават молби в деня на записването си в дадена специалност - на място ви дават и молба да попълните...
Kristo написа:за общежитие - зайците подават молби в деня на записването си в дадена специалност - на място ви дават и молба да попълните...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Pachanga!anite написа:Kristo написа:за общежитие - зайците подават молби в деня на записването си в дадена специалност - на място ви дават и молба да попълните...Muchas grasias
бтв - обърнете внимание на всички листчета, които са вкл. в пакета за записване на СУ... всяко едно е там с конкретна цел и трябва да се попълни (ест - ако сте от софия няма защо да искате намаление за бдж, но за карта за градския транспорт е идейно)