Отново: Браво на режисьора и на Хийт, когото вечно ще помня с тази роля...страхотен, наистина!!!!
"Или умираш като герой, или живееш достатъчно дълго и се превръщаш в престъпник!"
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Тва напрао ма разкова! Много послания в американски филм?camel написа: Филмът оставя много послания...не мога да си представя по - добър
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Принципно съм съгласен с нещата, които каза, но..."комикс идиотщини"?Какво искаш да кажеш с това ? Че в комиксите няма послание? Та точно този филм взима всичко най-добро от батманските комикси и го пресъздава идеално.Именно затова са безмислени критики от сорта на "твърде нереален", "как взриви цялата болница" и т.н. Просто страхотен филм по комикс- натъпкан догоре с екшън, много злодеи (двама главни), драма (лична, общочовешка, каквато се сети) и най-важното - отворен и интересен край. С нетърпение чакам третата част.camel написа:Рекламната кампания със смъртта му наистина подейства, но...съветвам всички да гледат този филм, защото според мен комикс идиотщините са оставени на заден план, а на преден са изнесени внушенията от филма, които наистина са много добри и карат човек сериозно да се замисли.
Вече чакам новата част с нетърпение.Bilbo написа:Принципно съм съгласен с нещата, които каза, но..."комикс идиотщини"?Какво искаш да кажеш с това ? Че в комиксите няма послание? Та точно този филм взима всичко най-добро от батманските комикси и го пресъздава идеално.Именно затова са безмислени критики от сорта на "твърде нереален", "как взриви цялата болница" и т.н. Просто страхотен филм по комикс- натъпкан догоре с екшън, много злодеи (двама главни), драма (лична, общочовешка, каквато се сети) и най-важното - отворен и интересен край. С нетърпение чакам третата част.camel написа:Рекламната кампания със смъртта му наистина подейства, но...съветвам всички да гледат този филм, защото според мен комикс идиотщините са оставени на заден план, а на преден са изнесени внушенията от филма, които наистина са много добри и карат човек сериозно да се замисли.
Между другото мернах някъде, че злодеите там ще са Riddler и The Penguin.
Нямаше много сцени? Та той сигурно имаше повече сцени и от главния герой! А Маги Гиленхол не е типична плейбой-красавица, но е симпатична, чаровна е, макар че Кейти Холмс ми хареса повече в първия филм.Дори само погледнато от към екшън-частта, филмът е доста далеч от "банален", но всеки с мнението си.Sanctus Espiritus написа:Ами филмът ужасно много ме разочарова!Съгласна съм, че Джак Никълсън беше по-добър Joker, а Леджър първо нямаше толкова много сцени, колкото трябваше да има и второ - на места откровено си преиграваше (язък за хубавия грим). А тази жена, която се предполагаше, че трябва да е "красавицата на Батман" пък не знам откъде я изкопаха, но хич не ми се видя и близо до красивото...
И в крайна сметка филма не беше "обикновена екшън сага за някой супергерой", а просто "обикновена екшън сага за някой супергерой + някакви опити за философски проблясъци" - с две думи, банален екшън-блокбъстър...

gogigagagagigo написа:Но пък аз си го свързвам с Марк Хамил![]()
![]()
![]()
Това е Джокерът