КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Re: КСК 2008 - математика
Kai мерси за търпеливото разясняване. А има ли някакви списъци с тези изборни щото в гугъл за СУ+изборни не изкарва нищо. От всички факултети ли се държат изборни ?
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
shayne,само едно нещо ще ти кажа .. проф.д.м.н Недялко Ненов 
Този човек ме научи да си подреждам изложението на математическа теория .. а не както по Мат. Анализ да е разхвърляно ....
Има хора заради които си заслужава да си във ФМИ .. но има и много чалнати.
Закономерността е такава .. хората които много разбират са нормални
тези който са изтрештели са изтештели заради мъченето да станат толкова добри като другите 
Този човек ме научи да си подреждам изложението на математическа теория .. а не както по Мат. Анализ да е разхвърляно ....
Закономерността е такава .. хората които много разбират са нормални
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Katerichoka: Не математик, а информатик xP А що се отнася до как се чувствам... No comment xD
blz: Няма за какво. Обичам да помагам на другите, за да не повтарят моите грешки xD http://www.fmi.uni-sofia.bg/id-08-09-zimen Само за зимния семестър, за летния чак на януари. Официално само от ФМИ, но мисля, че можеше и от други факултети, но трябва да се подава молба за признаване на кредити, подпис от преподавател и т.н.
blz: Няма за какво. Обичам да помагам на другите, за да не повтарят моите грешки xD http://www.fmi.uni-sofia.bg/id-08-09-zimen Само за зимния семестър, за летния чак на януари. Официално само от ФМИ, но мисля, че можеше и от други факултети, но трябва да се подава молба за признаване на кредити, подпис от преподавател и т.н.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
И аз съм чувал хубави неща за Ненов, както и за Чакърян и Сидеров. Да се надявам, че ще попадна на по-свестните и по-разбиращите. Да те питам - само Бабев ли подготвя за олимпиадите или има и други професори, които се занимават с това?abstract написа:shayne,само едно нещо ще ти кажа .. проф.д.м.н Недялко Ненов
Закономерността е такава .. хората които много разбират са нормалнитези който са изтрештели са изтештели заради мъченето да станат толкова добри като другите
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- katerichoka
- В началото бе словото
Прости ми невежеството... поне си с чувство за хуморKai написа:Katerichoka: Не математик, а информатик xP А що се отнася до как се чувствам... No comment xD
- Kai
- Форумозавър Рекс
Простено ти е от мен да мине. А нали знаеш - светът е оцелял, защото се е смял.katerichoka написа:Прости ми невежеството... поне си с чувство за хуморKai написа:Katerichoka: Не математик, а информатик xP А що се отнася до как се чувствам... No comment xD
shayne ,за жалост само Бабев .. и ние от информатика не сме се наплашили от него ами по-правилно отчаяли . Но така е възраста се отразява на хората !
- Kai
- Форумозавър Рекс
Хахаха... So very true!abstract написа:shayne ,за жалост само Бабев .. и ние от информатика не сме се наплашили от него ами по-правилно отчаяли . Но така е възраста се отразява на хората !
Ама той не преподава на Математиката... на тях май Рибарска ще им е на редовни занятия по Анализ...
- shayne
- Вазов
- Обратна връзка:
Щом е само той, значи хубава подготовка ни очаква. А иначе професорите как се отнасят към студентите, ако искам да ги попитам за някоя задача или свързано с нещо допълнително, което съм решил или прочел - добронамерени ли са или най-много да ме изгледат странно?abstract написа:shayne ,за жалост само Бабев .. и ние от информатика не сме се наплашили от него ами по-правилно отчаяли . Но така е възраста се отразява на хората !
Цветелин Биков
shayne,разбира се ,че ще ти отговори .. все пак това не е като в средното да питаш някой даскал и той да не може да ти отговори .. разбира се има и изключения ,но са малко 
- Kai
- Форумозавър Рекс
По-скоро ще ти кажат, че бързат. Най-добре провери кога имат свободни часове и ако искаш ходи на консултации за тези работи. В междучасията са малко злобни. xD Иначе, асистентите са тия дето ще ви преподават задачите на упражнения - тях ги питай.shayne написа:Щом е само той, значи хубава подготовка ни очаква. А иначе професорите как се отнасят към студентите, ако искам да ги попитам за някоя задача или свързано с нещо допълнително, което съм решил или прочел - добронамерени ли са или най-много да ме изгледат странно?abstract написа:shayne ,за жалост само Бабев .. и ние от информатика не сме се наплашили от него ами по-правилно отчаяли . Но така е възраста се отразява на хората !
- shayne
- Вазов
- Обратна връзка:
Щом имат и свободни часове, когато мога да ги питам за разни неща е добре. Ще видим как ще потръгнат нещата. Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание. Може ли някои професори просто да претупват нещата при нас или всички си вършат еднакво работата във всички специалности?
Цветелин Биков
- Kai
- Форумозавър Рекс
Е на това малко трудно ще ти отговорим (или поне аз), защото никой не е бил в 2 специалности. Но ако не се лъжа едно 90% от преподавателите са различни за повечето специалности. Отиди на сайта на фми и отвори графика за поправителната сесия - ще можеш да сравниш кой по какво и на кого преподава.
- shayne
- Вазов
- Обратна връзка:
Знам, че повечето преподават в определени специалности, но като цяло имах предвид дали някои няма да се предобедени за студентите от специалност Математика и да си мислят, че хората са влезли там, просто защото другаде не са могли. Още с първите изпити обаче ще си проличи кои са там, просто защото това им харесва. Няма всички от тази специалност да са двойкаджии. Пък и сигурно професорите очакват следващия Артур.Kai написа:Е на това малко трудно ще ти отговорим (или поне аз), защото никой не е бил в 2 специалности. Но ако не се лъжа едно 90% от преподавателите са различни за повечето специалности. Отиди на сайта на фми и отвори графика за поправителната сесия - ще можеш да сравниш кой по какво и на кого преподава.
Цветелин Биков
- Kai
- Форумозавър Рекс
Хм... Не мисля, че Математика се води специалността на изпадналите. За мен това е специалността на ненормалните ентусиасти-математици (в добрия смисъл на думата). Математика мисля, че доста ги мъчат, защото това си е класическа специалност. По-скоро тези от специалност Математика и информатика са така да се каже тези които не са станали за нищо друго.