hip-hop
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
един съученик на мой приятел ги познава.. и моя приятел ги е видял на графитти контест-а на НДК преди известно време.. имали яки лафчета, като например буквални преводи на "holy sh*t dude!" и другиKenzo написа:Аз съм.А някой да е чувал за Куку Руку Крю?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Винаги, когато в подобен форум някой отвори тема за хип-хоп стават егаси интересните "дискусии"... Не ви ли стигат снайпер форума и 359хипхоп
Нищо против, но да се споменават имената на Дедли Майндз и Джей Зи в една страница, примерно... И само - чувал ли си това, не си ли го чувал... Който трябва да чуе нещо ще го чуе
Никога няма да накараш някой да открие разликата между Катарзис и Мишо Шамара - всеки ще усети, че звучи различно, но никой няма да осъзнае, че това са две различни социални явления... Защото и двамата стоят под един общ знаменател за този човек, който ги чува - хип-хоп!
Та идеята ми е просто, че едни хора разбират едно нещо под "хип-хоп", а други - съвсем различно
"Оптимист" ако все още не си си намерил песните на ДМ - прати ми един ПМ, ще се разберем.
Та идеята ми е просто, че едни хора разбират едно нещо под "хип-хоп", а други - съвсем различно
"Оптимист" ако все още не си си намерил песните на ДМ - прати ми един ПМ, ще се разберем.
http://vtu-forum.hit.bg/ ---> Форум на Великотърновски Университет
- sunnysmile
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- sunnysmile
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- maslinkata
- В началото бе словото
- ballsmile
- В началото бе словото
Леле не мога да повярвам че във форума на СУ има толкова много ценители на истинската музика
Постоплих се само от тоя факт (вънка е минус 8 )
А аз си мислех че съм обречен на самота
Peace на всички от тая тема и най-вече на създателя и!!!
А аз си мислех че съм обречен на самота
Peace на всички от тая тема и най-вече на създателя и!!!
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
така си е.l0vEhaTetRaGeDy написа:Хехе.. много ясно!!!Optimist написа:Хора,слушайте "Deadly Mindz"Няма ТАКИВА текстове ,просто!!!
![]()
![]()
RESPECT
The empires of the future are the empires of the mind.
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
Хах... дам познавам го. И мен той ме зариби още в училищеOptimist написа:така си е.l0vEhaTetRaGeDy написа:Хехе.. много ясно!!!Optimist написа:Хора,слушайте "Deadly Mindz"Няма ТАКИВА текстове ,просто!!!
![]()
![]()
RESPECTдори от този форум имаше някой ,който ми даде линкове!!soul assassin му беше ника,та one more time-thanks!
Love is to believe.
Believe not to be hurt.

Believe not to be hurt.

Аааа супеееееееееееер тук има хора, които се кефкат на рапеееец
леле страхотно ! ! ! Няма как да напиша к'во точно слушам, щото не иска да ми пусне пост-а като пиша на латиница, но само ще кажа ОЛД СКУУЛ РУЛЗ !
BTW някой ще ходи ли на Killa Beez?
BTW някой ще ходи ли на Killa Beez?
Родили сме се без да искаме, ще умрем без да искаме, но живота си живеем както си искаме !
- ballsmile
- В началото бе словото
ThuG`GirL написа:ОЛД СКУУЛ РУЛЗ !
BTW Това ми го прати един приятел и е много добро: http://store1.data.bg/ballsmile/Tinhobr ... egleca.mp3
Walk on through the wind,