Трябва да се видят и резултатите от М3, но според мен може да се вдигнат, но не значително много !being_ill написа:След като минаха и трите изпита по математика, според вас, ще се вдигнат ли баловете от миналата година или ще паднат![]()
КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- katerichoka
- В началото бе словото
Re: КСК 2008 - математика
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ще паднат, поне според менbeing_ill написа:След като минаха и трите изпита по математика, според вас, ще се вдигнат ли баловете от миналата година или ще паднат![]()
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
- krissy
- В началото бе словото
аз си мисля, че ще се вдигнат с малко, особено след Математика 1, на коята оценките бяха доста високи!being_ill написа:След като минаха и трите изпита по математика, според вас, ще се вдигнат ли баловете от миналата година или ще паднат![]()
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
Е, математика 1 излезна на 17-ти, а изпитът беше на 10-ти, а сега сме и по-малко хора, така че към 30-ти трябва да ги чакаме
Мен обаче ме е яд, защото и аз съм от обръкалите първа и сега имам само 6 пълни задачи.
А някой знае ли дали ще излезе статистика за оценките от двата редовни изпита?
КН
- krissy
- В началото бе словото
това, което аз чувах е,че чак на 5-ти заедно с класирането ще излезне и някаква статистика! подчертавам, че не знам колко ми е достоверна информациятаnellyy написа:А някой знае ли дали ще излезе статистика за оценките от двата редовни изпита?
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Да - на 5 ще излязат статистиките за всички изпити.nellyy написа:А някой знае ли дали ще излезе статистика за оценките от двата редовни изпита?
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
Според мене баловете ще се вдигнат малко ,заради матеамтика 1 . Някой нямали оценка от математика 1 около 5.50 за да каже колко хора има над
него??????????????
мерси многоАз на математика 1 също не я бях написала, но нямаше никакви проблеми,така е спокойно
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Излязоха резултатите от УАСГ. Някой от форума да се е пробвал там като резервен вариант? Аз имам 5.89 1-во желание - ССС 
Милан 0 - 4 Интер
Еха, че интересна оценка! Как ли са я сметнали?? Аз имам 6 и вече съвсем се обърках..
Къде е по-хубаво според теб? В СУ или в УАСГ?
Къде е по-хубаво според теб? В СУ или в УАСГ?
И двете са добре, зависи с какво искаш да се занимаваш.
Аз в УАСГ имам 5.72
И все пак още ме е яд за 4-тата
Аз в УАСГ имам 5.72
И все пак още ме е яд за 4-тата
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Nanina не знам, но прегледах списъците и това май се води първата оценка след 6.00. Вероятно отговаря на 19.5/20 точки. А иначе за мен СУ е по-добрия вариант, там имам 5.90, но дори да имах по-ниска оценка(недостатъчна за КН или СИ) може би отново щях да избера СУ. Това е моето мнение.
Милан 0 - 4 Интер
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Здравейте
)
Аз ...дай боже да съм трети курс информатика сега. СИ/ИС е лесно, там влизайте ако не ви се учи много много, оставят да се преписва и т.н. КН е по-трудно. А ако сте мазохисти като мен и доста други колеги - Информатика
Яко ни дерат задниците, но поне наистина научаваме нещо. Е, има и безсмислени предмети, но какво да се прави.
А за баловете..миналата година като гледах бяха мнооого ниски, с около единица по-ниски от тези, когато влизах аз, така че предполагам че и тази година ще са по-ниски, а и предвид по-малкото кандидатстуденти.
Ако някой от вас има въпроси за ФМИ и в частност информатика...да пита спокойно в скайп или ICQ.
(skype: kissel4o, icq: 218964555). И...успех на всички. На есен ви чакам, може и книжките да ви раздавам ако сте информатика
)) И не се плашете, от ФМИ не хапем.
Аз ...дай боже да съм трети курс информатика сега. СИ/ИС е лесно, там влизайте ако не ви се учи много много, оставят да се преписва и т.н. КН е по-трудно. А ако сте мазохисти като мен и доста други колеги - Информатика
А за баловете..миналата година като гледах бяха мнооого ниски, с около единица по-ниски от тези, когато влизах аз, така че предполагам че и тази година ще са по-ниски, а и предвид по-малкото кандидатстуденти.
Ако някой от вас има въпроси за ФМИ и в частност информатика...да пита спокойно в скайп или ICQ.
(skype: kissel4o, icq: 218964555). И...успех на всички. На есен ви чакам, може и книжките да ви раздавам ако сте информатика
Хич не искам да се пресилвам с учене,а баш в информатиката ще се набутам
Чак толкова трудно ли е,не преувеличавай,че ще ме ориентираш към УНСС набързо
А и икономиката ми е по на сърце(от Търговско-банкова гимназия съм).Големи размишления ще са