Е да ама съм го загубил!!!Некви други идеи?rkk написа:В картончето
изпит по немски КСК2008
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: изпит по немски КСК2008
Аз съм за Туризъм, ама още се чудя между СУ и УНСС.PinkFlame написа:A turisti...??? =]
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ем...нямаш повод за колебание...JOIN us...търдо решените да сме в СУ...Успех ти желая! =]
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
- krissy
- В началото бе словото
ами минаElince написа:Оо Криси привет! Как мина? С теб на 1 изпит не се засякохме значи...
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
Опитай да си намериш квитанцията за платените изпити, там го пише. Ако не си си подал документите в София, а в някой регионален център в страната, трябва да имаш нещо като декларация и там също го има. Ако си потурчил всичко това, може да идеш на Стената на плача и да търсиш по име. Или да звъннеш в отдел "Студенти" в Ректората и по име да ти го открият.Zullken написа:Е да ама съм го загубил!!!Некви други идеи?rkk написа:В картончето
Почти... писах 10 желания, първите шест са филологии, останалите са разни от Философския факултет, които не ми се учат, но си ги изсмуках от пръстите за всеки случай.sandinmyshoes написа:Аз писах само филологии. Май не са много като мен. Ти?stillsinnend написа: Абе, тук май почти всички сте за стопанско управление? Има ли кандидат-филолози?
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Аз кандидатствам само с немски, само в СУ. Първото ми желание е социология, след това са скандинавистика, китаистика, кореистика, японистика... По-нататък писах разни други филологии и други специалности към философския факултет, които могат да се кандидатстват само с немски, просто така, за всеки случай. Общо кандидатствам 12 специалности.
Пожелавам успех на всички
Пожелавам успех на всички
I speak sarcasm as a second language.
- Heilagr
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: четвърти
Има мераклии за филологии
Писах 9 желания, първите 6 от които са филологии, ама ще бъде каквото излезе. Нямам търпение да излязат тия резултати най-накрая
Айде успех на всички 
Niagarafossen, London og Paris -
Ka e det mot Bergen - Nordens Paradis!
Ka e det mot Bergen - Nordens Paradis!
-
plamito
- В началото бе словото
imam 1 vupros4e.taq statistika, koqto e iznesena za mingod balove za 1vo klasirane li se otnasq?az iskam stopansko upravelnie i na matematikata imam 5. dali 6te mi stigne 3 i ne6to po nemski za 1vo klasirane 
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Как мислите...възможно ли е да ги изкарат утре?Все пак бяхме твърде малко в сравнение с английския език или пък с история и БЕЛ...
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
И аз имам някво усещане, че утре ще ги изнесат.
- wtf
- Драскач
Дори и да излязат утре резултатите сами за себе си не значат нищо, поне според мен. Може би единствено бегло ориентиране спрямо миналата година, но всяка година е различно, така че аз ще има да се чудя какво ще се случи поне до първо класиране... 
Ти ще се ориентираш по хората пред тебе.А и по правило балообразуващата оценка и броят на кандидатите всяка година намалява.
- wtf
- Драскач
Не мога да се ориентирам по хората пред мен, защото за специалността ми първо желание се кандидатства или със западен език, или с история, т.е. в класирането ще влизат оценките не само пред мен по немски, но и по тези изпити... Същотото важи и за повечето филологии, там също приемният изпит е по западен език (поне в тези, които мен ме интересуват). Да не говорим и че хората с оценки по-добри от твоите е възможно да имат други желания, и са държали и евентуално други изпити, и може да се разсеят по други специалности, които теб не те касаят, и може би кандидатстват нещо, за което изобщо не трябва немски, а него го държат за всеки случай...Така че е много относително това с оценките преди теб. Но тва няма значение, на 5ти гадаенето ще приключи.
Днес излизат журналистиката и английският, не ми се вярва честно казано и немският да излезе 
здравейте, и аз имам надежди днес да си видим оценките по немски
чудя се дали в канцеларията на су могат да дадат информация по телефона, кога евентуално ще излязат резултатите
чудя се дали в канцеларията на су могат да дадат информация по телефона, кога евентуално ще излязат резултатите