Че и по-злеMalizia написа:И аз започнах да мисля така след като гледах един филм "40 дни и 40 нощи" или нещо такова....ако нещата наистина стоят така при мъжете-горките !
За кого секса е по-важен-за жените или за мъжете...:Р ?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
CityBoy
- В началото бе словото
За мен е най-важен секса
.Що за въпрос?.За двата пола е много важен, но тук идва момента да се спомене, че жените не биват толкова открити колкото мъжете.Общо зето е прието това като правило, жена спи ли с много мъже е к**ва, докато един мъж спи ли с много жени - пич.
"Мацки винаги има жадни.... искам аз и ти в легло - бейби моля те прости ми, изпил съм пет мастикиии"
"Мацки винаги има жадни.... искам аз и ти в легло - бейби моля те прости ми, изпил съм пет мастикиии"
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- fire
- Живее, за да пише
Мисля, че секса е по-важен за мъжете, отколкото за жените. И не го казвам това, защото съм жена, а защото много мъже сами са си го признавали. А и има много проучвания, които показват, че е така. Веднъж (не помня къде) прочетох, че мъжете мислели за секс средно на всеки 10 минути. Едва не припаднах като го прочетох
Хей, момчета, това вярно ли е? Я си признавайте! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Ми важен е и за мъжете, и за жените естествено, но не може да се сравни - при мъжете е жизненоважно да мислят непрекъснато за секс и да се обръщат след всеки що-годе приемлив задник, докато аз лично, даже да видя самия Аполон на земята, по никакъв начин не може да се случи да си го представя моментално гол и в акция
Може да се зазяпам даже неприлично (особено забавно е като съм с мама по улиците и тя ми се хили, че съм инфантилна
), но да ми хареса някой е дълга процедура с много етапи:
1. да констатирам чисто технически определени качества.
2. После се опитвам да хвана излъчване по погледа, жестове и пр.
3. После отчитам стила на обличане,
4. после се опитвам да съставя цялостна картина за въпросния
5. след което правя заключението - примерно "красив, но без стил", "стилен, но предвидим", "става, но изглежда прост", "перфектен екземпляр" ....
6. според заключението определям категорията - 1 път, 5 пъти, неограничен брой ....
Забележка - да се мине от 1 до 6 отнема около секунда и половина и според категорията от т.6
зависи дали изобщо ще се сетя за секс и на коя секунда/минута ще стане тва.

1. да констатирам чисто технически определени качества.
2. После се опитвам да хвана излъчване по погледа, жестове и пр.
3. После отчитам стила на обличане,
4. после се опитвам да съставя цялостна картина за въпросния
5. след което правя заключението - примерно "красив, но без стил", "стилен, но предвидим", "става, но изглежда прост", "перфектен екземпляр" ....
6. според заключението определям категорията - 1 път, 5 пъти, неограничен брой ....
Забележка - да се мине от 1 до 6 отнема около секунда и половина и според категорията от т.6
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами той човечеца ще да е доста дъртичък.KeineSonne написа:...докато аз лично, даже да видя самия Аполон на земята, по никакъв начин не може да се случи да си го представя моментално гол и в акция![]()
...
Чудо ще е, ако някой го загледа.Да не говорим
пък какво ще е, ако си го представи в действие!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!