КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
katerichoka
В началото бе словото

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от katerichoka »

being_ill написа:След като минаха и трите изпита по математика, според вас, ще се вдигнат ли баловете от миналата година или ще паднат :?
Трябва да се видят и резултатите от М3, но според мен може да се вдигнат, но не значително много !
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

being_ill написа:След като минаха и трите изпита по математика, според вас, ще се вдигнат ли баловете от миналата година или ще паднат :?
Ще паднат, поне според мен
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Аватар
krissy
В началото бе словото

Мнение от krissy »

аз си мисля, че ще се вдигнат с малко, особено след Математика 1, на коята оценките бяха доста високи!
:?: а иначе някой има ли информация кога излизат резултатите от Математика 2 или пак чакаме заветните 10 работни дни?
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Мнение от Lama »

Е, математика 1 излезна на 17-ти, а изпитът беше на 10-ти, а сега сме и по-малко хора, така че към 30-ти трябва да ги чакаме :) Мен обаче ме е яд, защото и аз съм от обръкалите първа и сега имам само 6 пълни задачи.
Аватар
nellyy
В началото бе словото

Мнение от nellyy »

А някой знае ли дали ще излезе статистика за оценките от двата редовни изпита?
КН
Аватар
krissy
В началото бе словото

Мнение от krissy »

nellyy написа:А някой знае ли дали ще излезе статистика за оценките от двата редовни изпита?
това, което аз чувах е,че чак на 5-ти заедно с класирането ще излезне и някаква статистика! подчертавам, че не знам колко ми е достоверна информацията :roll:
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

nellyy написа:А някой знае ли дали ще излезе статистика за оценките от двата редовни изпита?
Да - на 5 ще излязат статистиките за всички изпити.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
stalin
В началото бе словото

Мнение от stalin »

Според мене баловете ще се вдигнат малко ,заради матеамтика 1 . Някой нямали оценка от математика 1 около 5.50 за да каже колко хора има над :bom: него??????????????
NEO
В началото бе словото

Мнение от NEO »

Аз на математика 1 също не я бях написала, но нямаше никакви проблеми,така е спокойно
мерси много :bow:
emotioN
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Мнение от emotioN »

Излязоха резултатите от УАСГ. Някой от форума да се е пробвал там като резервен вариант? Аз имам 5.89 1-во желание - ССС :)
Милан 0 - 4 Интер
Nanina
В началото бе словото

Мнение от Nanina »

Еха, че интересна оценка! Как ли са я сметнали?? Аз имам 6 и вече съвсем се обърках..
Къде е по-хубаво според теб? В СУ или в УАСГ?
strij
В началото бе словото

Мнение от strij »

И двете са добре, зависи с какво искаш да се занимаваш.
Аз в УАСГ имам 5.72 :)
И все пак още ме е яд за 4-тата :x
emotioN
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Мнение от emotioN »

Nanina не знам, но прегледах списъците и това май се води първата оценка след 6.00. Вероятно отговаря на 19.5/20 точки. А иначе за мен СУ е по-добрия вариант, там имам 5.90, но дори да имах по-ниска оценка(недостатъчна за КН или СИ) може би отново щях да избера СУ. Това е моето мнение.
Милан 0 - 4 Интер
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Здравейте :))
Аз ...дай боже да съм трети курс информатика сега. СИ/ИС е лесно, там влизайте ако не ви се учи много много, оставят да се преписва и т.н. КН е по-трудно. А ако сте мазохисти като мен и доста други колеги - Информатика :) Яко ни дерат задниците, но поне наистина научаваме нещо. Е, има и безсмислени предмети, но какво да се прави.

А за баловете..миналата година като гледах бяха мнооого ниски, с около единица по-ниски от тези, когато влизах аз, така че предполагам че и тази година ще са по-ниски, а и предвид по-малкото кандидатстуденти.

Ако някой от вас има въпроси за ФМИ и в частност информатика...да пита спокойно в скайп или ICQ.
(skype: kissel4o, icq: 218964555). И...успех на всички. На есен ви чакам, може и книжките да ви раздавам ако сте информатика ;) :))) И не се плашете, от ФМИ не хапем.
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
mitakis
В началото бе словото

Мнение от mitakis »

Хич не искам да се пресилвам с учене,а баш в информатиката ще се набутам :oops: :lol: Чак толкова трудно ли е,не преувеличавай,че ще ме ориентираш към УНСС набързо :lol: А и икономиката ми е по на сърце(от Търговско-банкова гимназия съм).Големи размишления ще са :?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”