РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
Някоя шпионка няма ли информацията за резултатите от факаната история 
- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
...и за журналистиката...
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
Историята не я чакай преди петък вечер, да има какво да преживяваш през уикенда... 
- Freckles
- В началото бе словото
- Курс: първи
По някакво невероятно стечение на обстоятелствата имам 5.75 по литература
Вазов не ми беше в топ 10, Епопеята още по-малко... anyway - не се оплаквам
На предварителния по история имам 5.50 - още една бъдеща правистка...
Честито на всички с хубави оценки
На предварителния по история имам 5.50 - още една бъдеща правистка...
Честито на всички с хубави оценки
You know when you're a kid and catch bugs and put them
in a jar, you poke breather holes in the lid...
So I figured that maybe the stars above us in the darkness
aren't stars but breather holes in a much larger jar...
Право, 2-ри курс, 13-та група
in a jar, you poke breather holes in the lid...
So I figured that maybe the stars above us in the darkness
aren't stars but breather holes in a much larger jar...
Право, 2-ри курс, 13-та група
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Определено съм съгласен! Аз съм такъв случай - едно редче не съм зазубрил през цялата КСК по литература. Разчитал съм на познанията, които съм си трупал в училище 7-12 клас. Литературата не се учи за една година, според мен се изисква човек да се научи да мисли по нея. Аз с гордост мога да кажа, че си сътворих темата "на място" и си подбрах материала съгласно поставените проблеми. Не мисля, че мога да се оплача с 5,38, така че искам да кажа, че ако човек има желанието и нагласата да интерпретира литературен текст, определено може да го направи самостоятелноsix_sense написа:Абе какво ви става, хора. Исках само да кажа, че е възможно да изкараш без да зубриш и без да си платиш. Съжалявам за тези, които не са успели, но има и такъв начин!
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
Е според зависи, ако си в техникум по слаботокова елекротехника (където бях аз)повярвайте ми на литературата не се гледа като на предмет ,а като на свободен час.никога не съм учила по литература от 10 до 12 клас ,пък и в 13клас също .Всичките тези амплитуди,честоти,напрежение,ток и схеми ти е****** м****** буквално, особено ако си момиче в "мъжки" техникум
.След това тръгнах на уроци по литература и започнах от НУЛАТА. Нищичко не знаех дори най-елементарните неща като как се прави теза например. Винаги съм харесвала предметите ,в които можеш да се проявиш творчески и не питайте как завърших училище,в което се учи предимно физика,фимия и математика
Трудно ,но човек се учи.Та мисълта ми беше ,че хора като мен не могат да разчитах на наученото в училище и да се втурнат да пишат тема в СУ. подготовката ми беше 7 месеца ,за да стигна до оценка от изпита ,която надвиши моите очаквания. Все пак успехи на тези,които мислят ,че могат да се справят сами.....

- Amaranth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Като изключим , че съм момче, мога да кажа, че положението ми е същото. Едно е да си в някаква лигава гимназийка, съвсем друго е да си в техникум...charming написа:Е според зависи, ако си в техникум по слаботокова елекротехника (където бях аз)повярвайте ми на литературата не се гледа като на предмет ,а като на свободен час.никога не съм учила по литература от 10 до 12 клас ,пък и в 13клас също .Всичките тези амплитуди,честоти,напрежение,ток и схеми ти е****** м****** буквално, особено ако си момиче в "мъжки" техникум![]()
![]()
![]()
.След това тръгнах на уроци по литература и започнах от НУЛАТА. Нищичко не знаех дори най-елементарните неща като как се прави теза например. Винаги съм харесвала предметите ,в които можеш да се проявиш творчески и не питайте как завърших училище,в което се учи предимно физика,фимия и математика
Трудно ,но човек се учи.Та мисълта ми беше ,че хора като мен не могат да разчитах на наученото в училище и да се втурнат да пишат тема в СУ. подготовката ми беше 7 месеца ,за да стигна до оценка от изпита ,която надвиши моите очаквания. Все пак успехи на тези,които мислят ,че могат да се справят сами.....
![]()
But You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
- charming
- Драскач
Ем така си е . в техникума не те оценяват по знания ,когато става дума за литература .там само гледат да те избутат ,защото знаят ,че всички там са достатъчно застрашени от поправки ....

- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Мари написа:Аз пък мисля, че не е така.Почти съм сигурна, че няма значение къде точно си държал изпита, можеш да си видиш работата само в Ректората.Поне за предварителния по история беше така, а доколкото ми е известно, и за всички останали изпити сега е същото.
Аз по журналистика си я гледах във ФЖМК .
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
Излезли са резултатите по история, имам 5.38.
-
stella
- В началото бе словото
имам 5.50 по история и много се кефя.
Направо не мога да повярвам- 5,25
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- charming
- Драскач
браво бе историцитеее