Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”
КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ ИЗПИТ ПО
ЖУРНАЛИСТИКА
/УСТЕН/
31 ЮЛИ 2008 год. четвъртък
НАЧАЛО НА ИЗПИТА – 8.00 Ч.
ВСИЧКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ СЕ СЪБИРАТ В
272 АУДИТОРИЯ
НА РЕКТОРАТА
бул. Цар Освободител, 15
Северно крило – ІІІ етаж
ВАЖНО!
ДО УСТЕН ИЗПИТ ПО ЖУРНАЛИСТИКА СЕ ДОПУСКАТ ПЪРВИТЕ 350 КАНДИДАТИ ПО УСПЕХ ОТ ИЗПИТА ПО ЖУРНАЛИСТИКА- ПИСМЕН / ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНАТА И ОСНОВНАТА КАМПАНИЯ /.
ВСЕКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ Е ДЛЪЖЕН В ДЕНЯ НА ИЗПИТА ДА НОСИ КАРТОН С ВХОДЯЩИЯ СИ НОМЕР И ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ДРУГ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ СЪС СНИМКА /шофьорска книжка или международен паспорт!/
От Учебен отдел
КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ ИЗПИТ ПО
ЖУРНАЛИСТИКА
/УСТЕН/
31 ЮЛИ 2008 год. четвъртък
НАЧАЛО НА ИЗПИТА – 8.00 Ч.
ВСИЧКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ СЕ СЪБИРАТ В
272 АУДИТОРИЯ
НА РЕКТОРАТА
бул. Цар Освободител, 15
Северно крило – ІІІ етаж
ВАЖНО!
ДО УСТЕН ИЗПИТ ПО ЖУРНАЛИСТИКА СЕ ДОПУСКАТ ПЪРВИТЕ 350 КАНДИДАТИ ПО УСПЕХ ОТ ИЗПИТА ПО ЖУРНАЛИСТИКА- ПИСМЕН / ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНАТА И ОСНОВНАТА КАМПАНИЯ /.
ВСЕКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ Е ДЛЪЖЕН В ДЕНЯ НА ИЗПИТА ДА НОСИ КАРТОН С ВХОДЯЩИЯ СИ НОМЕР И ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ДРУГ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ СЪС СНИМКА /шофьорска книжка или международен паспорт!/
От Учебен отдел
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
- Lilita
- В началото бе словото
уфффф, въобще не съм поглеждала в общото разпределение по стаи....

....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
интересно ми е дали в персоналната информация или на стената на плача ще пише дали сме допуснати или не, или ще трябва да си смятаме оценките и под подразбиране да ходим или не...
Show me the way to the next little girl...

Аз по мойте сметки и по подразбиране,вече съм влязла в Книгоиздаване;>...но понякога сметките излизат ...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Оцених го на 5..Не съм алчна:Р
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
О-хоо, мой човек.Lilita написа:аз искам книгоиздаване
Mermay, и на теб ти стискам палци да изкараш тъй устния и да дойдеш при нас.
Всъщност, на всички, да няма обидени, ей.
~ Кътчето ~
Засега преброих трима кандидати.Има ли още?Ще запълним ли 12те бройки...То е ясно де...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Колко бройки??? Ами момчетата? Що сте толкова малко тази година?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- inc
- Плиний Стари
- Курс: завършил
И мен.
Светлето, аз, призналите си последно девойки... Все ще ги допълним. Не е като да са 112 местата .
Мдам, малко сме. Момчетата май ни бяха 8, нали? (мързи ме да погледна)
По темата: с материали, без, облечени като чалгаджийки, или като клошари, все ще трябва да вържем 2 свестни приказки по въпросите, които комисията ще ни пита. Останалите фактори може да имат значение, но то е второстепенно. Аз лично изобщо не съм мислила каво ще обличам, но нищо чудно да съм си по дънки. Важно е да ти е и комфортно, а не да се чудиш как и къде да застанеш, защото нещо ти оречи, тясно ти е, влачи се, неприлично е или не знам още какво. Материали нямам.
По темата: с материали, без, облечени като чалгаджийки, или като клошари, все ще трябва да вържем 2 свестни приказки по въпросите, които комисията ще ни пита. Останалите фактори може да имат значение, но то е второстепенно. Аз лично изобщо не съм мислила каво ще обличам, но нищо чудно да съм си по дънки. Важно е да ти е и комфортно, а не да се чудиш как и къде да застанеш, защото нещо ти оречи, тясно ти е, влачи се, неприлично е или не знам още какво. Материали нямам.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Съвет: не слагайте ултракъси поли и огромни деколтета, тъпо е.
И, уау, 12 момичета и 8 момчета?! Ние сме 24 момичета и 2 момчета...
Хубаво е, че има ентусиасти за книгоиздаване, специалността е интересна и полезна. Много ми харесва да я уча.
inc, успех и на теб^^
А иначе за материали, уж имате право да си ги четете в залата, докато чакате да ви изтеглят и да тръгнете към комисиите, ама нас ни забравиха. Така и не разбрахме защо.
Хубаво е, че има ентусиасти за книгоиздаване, специалността е интересна и полезна. Много ми харесва да я уча.
inc, успех и на теб^^
А иначе за материали, уж имате право да си ги четете в залата, докато чакате да ви изтеглят и да тръгнете към комисиите, ама нас ни забравиха. Така и не разбрахме защо.
~ Кътчето ~
И аз съм за книгоиздаване, ама не бях писала есе от гимназията, която я завърших преди 5 години
Ии не очаквам да отида на устен 
- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Какво става с резултатите от редовния...имам надежда,че днес ще излязат.. 
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
Хм... аз имам есе, което спечели международен конкурс. За съжаление не с моето име, ами с името на братовчед ми. Писах го за него.chopsuey написа:Ами аз имам едно единствено публикувано есе и смятам да го занесаМисля , че може всякакъв материал, все пак дават волност в писмения изпит... мисля че просто искат да видят стила на писане и посоката, в която тече мисълта ти.
ХЪхъхъххъхъ имам и публикувана статия в секс сайт, ама тя е мнооого зле. Писана е преди години
Нищо няма да нося на изпита. Мен ме интересува, евентуално, какви теми мислите, че ще се паднат на устния?
И, съответно, какви теми са се паднали на миналогодишния устен изпит?
Ще се гръмна... яко ме хваща шубе вече от устния изпит.
Както ми е голяма устата, накрая ще млъкна и нищо няма да мога да кажа. Ще стане като в Сблъсък... макар там да мълчах поради други причини, де
Виж, маце... аз на първия кандидат - студентски изпит (Български език - тест + есе), на който ходих - ехееее, преди 100 годиниplm написа:ама не бях писала есе от гимназията, която я завърших преди 5 годиниИи не очаквам да отида на устен
Затова, не се притеснявай.
Виж, обаче, мен почва да ме тресе нервата за устния... и не толкова за друго, отколкото за това, че не знам изобщо какво представлява. Винаги непознатото ме е карало да се притеснявам и шубелисвам
Последно промяна от Raia на 25 Юли 2008, 11:49, променено общо 1 път.
inc теб те включих в броенето.С plm ставаме 5-изявили се във форума,а останалите,които само четат.Питам,за да знам дали имам някакъв шанс само с оценката от предварителния(3,75),ако нямам късмет на редовния...Шепот,доколкото разбрах ни е кака;Р и пропагандира за специалността си;)Аз съм сигурна,че в Книгоиздаване е интересно и има какво да се научи.А относно облеклото в Деня на Страшния съд-малко е безсмислено да коментираме,след като не е сигурно,че ще стигнем дотам.Не,че да мисля пораженчески ми е в кръвта.Там е де...Успех на всички...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?