КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Nanina
В началото бе словото

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Nanina »

Мерси много :) дано да сме колеги на есен
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

HaNdyMaN
В началото бе словото

Мнение от HaNdyMaN »

Nanina написа:Мерси много :) дано да сме колеги на есен
Дано :)
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика

Мнение от Kai »

Честито на бъдещите колеги във ФМИ. Напрежението сега х 3 и нагоре = напрежението от сесиите. Свиквайте. xD
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

хааха е как се дразня... никьв 6анс да влезна няма ли да излезне неква статистика да видя колкото стотизи хора са пред мен .. ако успея да влезна с 20.77 не6то в ФМИ на откриването на годината 6те направя купон в двора на ФМИ :
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

супер тоя изпит беше по-лесен от мат 1 според мен ахахах :lol: ..дано не ми анулират работата по некъв повод хахаа,а извинете на 6-та задача след като същесвтуват x1 и x2 не трябва ли да са различни числа?
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ха, колко интересно.
Мен ме нямаше и няма кой да раздава решенията. Е, просто шефовете при такова положение бяха длъжни да сложат решенията в Интернет. Вас не ви интересува, дали калпазаните ще се организират да ги предлагат пред съответния обект или ще си ги видите в Интернет. Просто трябва да се обнародват.

Аз с ръка на сърцето си казвам, че щраках с пръсти снощи и гледайте кво разказче подготвям :twisted:
Изображение
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Има отговори вече на сайта на ФМИ. 7 задачи са ми с верни отговори....на първа :banghead: съм обърнала интервала... 9-та не я реших и на 10та по малко по-различен метод получих нулата, но не и единицата... Дано поне 7те си ми ги оценят изцяло. И да, този изпит беше по-лесен, особено като се има предвид, че е математика 2...
Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от n@sko »

Ами пък аз направо ще се изям от яд :banghead: :banghead: :banghead: Втора съм я започнал правилно с теоремата на Вариньон и после съм се отплеснал и съм си сметнал, че успоредничето е квадрат :bom: Е на това се вика малшанс. А за другите - всичко си ми е вярно, но така и не можах да реша 7 и 9... три часа ги мислих и накрая полудях... на излизане не знаех нито къде е изхода, нито в коя посока да хвана автобус, а пък и така бях гладен.... Много скапан ден, но с много хубави задачи. Поздравявам съставителите на задачите - мн хубави бяха и поне този път не дадоха на десета някакво ненормално квадратно чудо дето само те си знаят как се решава. Мерси за хубавите задачи, въпреки че не успях да реша двечките!!!
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

То и аз в един момент го изкарах правоъгълник, ама зацепих, че пиша глупости... Задачите наистина бяха хубавки, все пак ставаха и за простосмъртни :)
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

10та беше наистина неочаквано лесна,срам ме е,че 1во я реших и сметнах решението за прекалено просто (10та в СУ!Много трудна трябва да е!).
strij
В началото бе словото

Мнение от strij »

Направо ми иде да се гръмна! На 4-та вместо периметър съм търсил лице :shock: :shock: :shock: Иначе всички други, без нея и 10-та съм ги получил. Само на 9-та не знам до колко ще ми признаят решението, но пак би трябвало да ми дадат точки. Супер много ме е яд за 4-та, поне да беше сложна, а то може би най-баламбурската от всички. Бях се надявал на 5.50, ама сега шанса ми отиде, и то заради някаква абсолютна малоумщина :(

А 7-ма не знам какво толкова ви е затруднила, и не само вас. Верно, аз по друг начин съм я решавал, с 2 километра сметки, но пак излиза.
NEO
В началото бе словото

Мнение от NEO »

Здравейте!Преди няколко часа се сетих, че сутринта на изпита съм забравил да напиша номера на темата, която се падна, защото аз първо си попълних всичко преди да доидат условията, а после направо започнах да решавам.Според вас ще има ли проблеми от това
П.П. моля се да няма
Кандидат-студентка
В началото бе словото

Мнение от Кандидат-студентка »

NEO написа:Здравейте!Преди няколко часа се сетих, че сутринта на изпита съм забравил да напиша номера на темата, която се падна, защото аз първо си попълних всичко преди да доидат условията, а после направо започнах да решавам.Според вас ще има ли проблеми от това
П.П. моля се да няма
Аз на математика 1 също не я бях написала, но нямаше никакви проблеми, така е спокойно
Аватар
being_ill
В началото бе словото

Мнение от being_ill »

След като минаха и трите изпита по математика, според вас, ще се вдигнат ли баловете от миналата година или ще паднат :?
летя
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”