КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: КСК'08-English
Зависи на какво ниво си в момента, къде учиш и т.н.
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: втори
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Силно се надявам. Виж БЕЛ, резултатите са излезли днес, а изпита по английски беше точно на следващия ден след изпита по БЕЛnadejdichka написа:Дали ще имаме резултати утре?![]()
Ако започваш съвсем отначало, не мисля, че ще успееш. Специално есето ще ти бъде много тежък компонент. Под хубава оценка аз разбирам над 4.50, и все пак се съмнявам ако досега не си учила английски да успееш за една година да наваксаш. Но винаги можеш да ме опровергаеш с много хъс и скъсване на Д-то. Успех и дано съм лош пророк.desi_to написа:никой ли няма да каже нещо по въпроса ?desi_to написа:може би не е тук мястото,но все пак искам да попитам..
значи сега ще съм 12 клас, имам около 1 година до кандидатстването ми,а искам да кандидатствам с англиийски.Та въпроса ми е дали е възможно за 1 година да се научи на достатъчно добро ниво езика,за да изкарам хубава оценка на изпита в СУ ? (като обучението ми започне от първо ниво)
Вие за колко време се подготвихте ?
ако започна от септември/октомври бих ли могла да се подготвя на добро ниво за изпита ?
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
Сега ми казаха, че резултати ще излязат след вторник. Тия поне едни и същи версии да разпостраняват. Май и те не знаят кога.... 
Международни отношения, втори курс
Да си жив, здрав и ПРАВ, надявам се!Bilbo написа:От вътрешен човек знам, че по английски резултатите излизат днеска до 19 часа.
Лично мен чакането ме убива...проверявам по 10 пъти на ден...побърках се вече 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Кой ти каза, в ректората ли се обади?nadejdichka написа:Сега ми казаха, че резултати ще излязат след вторник. Тия поне едни и същи версии да разпостраняват. Май и те не знаят кога....
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
На телефона за КСК информация и едно злобно същество каза отегчено "след вторник" .... колко хубави неща си мисля по техен адрес сега е по-добре да не споделям 
Международни отношения, втори курс
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Билбо Торбинс...искрено се надяваме да сте прав,безценни. 
Имаше едно видео в ЮТюб,дето някаква фригидна лелка бачкаше на един компютър и само повтаряше "Къмпютъ сез Нооу".С това асоциирах,като прочетох на Надеждичка постовете за тварите от СУ(Soviet Unioin).Ако не ги качат до утре,може да си направим през уикенда една групова терапия за успокояване на нервите.
Имаше едно видео в ЮТюб,дето някаква фригидна лелка бачкаше на един компютър и само повтаряше "Къмпютъ сез Нооу".С това асоциирах,като прочетох на Надеждичка постовете за тварите от СУ(Soviet Unioin).Ако не ги качат до утре,може да си направим през уикенда една групова терапия за успокояване на нервите.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Някой беше писал в предишните страници, че още не е стигнал до момента за натискане на "Рефреш" на страницата...Аз стигнах!!!

-
missparker
- Пишете, о, братя
Е с това ме убиnadejdichka написа:На телефона за КСК информация и едно злобно същество каза отегчено "след вторник" .... колко хубави неща си мисля по техен адрес сега е по-добре да не споделям
- julleto
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Oх ще се побъркам вече
дано излязат до утре че ако е "след вторник" не знам как ще издържа 
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!