РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Мнение от explorer »

Хайде и тук да се похваля :lol: 5,38 на дядо Вазов :)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
angel___lipsss
В началото бе словото

Мнение от angel___lipsss »

Има ли някои от вас който искат УНСС пред СУ
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Държа да кажа, че изобщо не съм зубрила нищо. И въобще не знаех Вазов! И изобщо нямам представа как съм изкарала 5,25!!!!!! Върха!
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
angel___lipsss
В началото бе словото

не обращай внимание на злобари. Няма значение дали си зубрила или не важен е резултата
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

айде и тук да напиша: 5.00 на сравнителното есе за Димчо и Ботевчооо.щастлива съм :P :bounce:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
xelata
В началото бе словото

Мнение от xelata »

zDRAVEITE!
Koga moga da si vidq pismenata rabota ?
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WaveMastaa »

Grunge_Down написа:WaveMastaa, със същите оценки съм, към същата специалност. Дай боже без препятствено колеги :bounce:
Амиииии аз много се надявам и даже мисля, че сме с единия крак вътре :) Още малко остава и таз година ноември месец - колеги. Да, наситина много прависти станахме в таз наща държава, но пък аз тази специалност си я исках най-много, още от девети-десети клас, и в момента съм....да мисля, че седмото небе остана доста под мене, като си видях оценките :)
А най-съм доволен, че година и 3 месец учене не отидоха на вятъра, а се отплатиха по най-хубавия начин, предвид обстоятелствата. Предполагам всеки, който е положил услия знае как се чувствам. ПОжелавам на всички да се почувстват така по един или друг повод :)
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
angel___lipsss
В началото бе словото

какво ще кажете за УНСС- най-реномирания уноверситет в България
kornomana
В началото бе словото

Мнение от kornomana »

feichka написа:
kornomana написа:
БЪДЕЩИЯТ ПРАВИСТ ЩЕ ИЗКЪРТИ ЧЕРНИЯ СИ ДРОП ТВА ЛЯТО
После защо има толкова много двойки...
Какво ми се правиш толкова на умна, все едно когато ти се е случило нещо толко готино едва ли гледаш в първия момент дали си написал "дроп" или "дроб". Ще ме извиняваш, ако си толкова перфектна във всяко едно отношение лично ще се застрелям.

смеххххххххххххх аман от толко многознайковци аахахх. Никога няма да ми е скучно с образи като тебе.
Аватар
petencetopepi
В началото бе словото

Мнение от petencetopepi »

angel___lipsss написа:не обращай внимание на злобари. Няма значение дали си зубрила или не важен е резултата
леле гузен негонен бяга честно
нали цитатите дават възможност да се покажат повече насоки за творчество извинявай имах себе си предвид-не мога да зубря нито да плащам едното не ми се отдава а другото не ми е по силите
ама и вие сте едни утре отивам да видя какво пише на тая прочута стена една позната имаше 2 по журналистика отиде да си види работата и о чудо:колежке защо не сте доволна имате 4.50 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
и ходих при учител и ме караше да зубря някви идиотщини и се отказах това имах предвид!!все пак да видим тия хора себе си ли оценяват или някой кадърен!!!!!!!!!
а и няколко преподавателя от курса по литература одобриха начина ми на писане и все пак казаха за тогава към 4-ка някъде е на изпита СЛУЧАЙНО СЪМ ПИСАЛА РАЗЛИЧНО ДА БЕ............................................................ :evil: :evil: :evil:
Аватар
petencetopepi
В началото бе словото

Мнение от petencetopepi »

angel___lipsss написа:какво ще кажете за УНСС- най-реномирания уноверситет в България
а тва не е ли за нова тема иначе там чух за пари преписване 100лв. за отговори на една приятелка и предложили направо с пари да си влезе..............иначе ако си направиш сам изпита си се вижда горе-долу а и ако искаш да учиш ще намериш начин независимо в кой вуз!!
kornomana
В началото бе словото

Мнение от kornomana »

petencetopepi написа:
angel___lipsss написа:не обращай внимание на злобари. Няма значение дали си зубрила или не важен е резултата
леле гузен негонен бяга честно
нали цитатите дават възможност да се покажат повече насоки за творчество извинявай имах себе си предвид-не мога да зубря нито да плащам едното не ми се отдава а другото не ми е по силите
ама и вие сте едни утре отивам да видя какво пише на тая прочута стена една позната имаше 2 по журналистика отиде да си види работата и о чудо:колежке защо не сте доволна имате 4.50 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
и ходих при учител и ме караше да зубря някви идиотщини и се отказах това имах предвид!!все пак да видим тия хора себе си ли оценяват или някой кадърен!!!!!!!!!
а и няколко преподавателя от курса по литература одобриха начина ми на писане и все пак казаха за тогава към 4-ка някъде е на изпита СЛУЧАЙНО СЪМ ПИСАЛА РАЗЛИЧНО ДА БЕ............................................................ :evil: :evil: :evil:

Мога да ти кажа само, нека не ти прави впечатление казаното от мамини синчета и хара с меки душици. БОЖЕ на какви същества се нагледах в албума на форума. Аз кандидатствам втора година. Миналата година,когато ходих на уроци, срещах доста странни хора които освен с влизането в университета и отличното взимане на изпитите със 100 кила четене си остават просто , запетайки в този живот. Нали знаеш всичко, което не те убива те прави по силен. Това е просто оценка, от нея не ти зависи начина на живот, не я взимай присърце. А и отчаянието е само за слабите и беззащитни хора. Гледай напред и нагоре, такива дребнави работи в живота не трябва дори да ги забелязваш.
Последно промяна от kornomana на 24 Юли 2008, 14:41, променено общо 1 път.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Т'ва са хубави думи, но защо ли ги казват винаги хората, които не са успели да постигнат едно или друго нещо?
medicate, medicate
sunnykiss
В началото бе словото

Мнение от sunnykiss »

4.25 по литература :?
kornomana
В началото бе словото

Мнение от kornomana »

Напротив това са думи казани от човек, който отказа миналата година да запише банална специалност и продължи да се бори за целта си .Тази година ще уча право в СУ. (удебелено е за такива като тебе дето четат между редовете и се изкаваат винаги неподготвени). Малко ми е странно човек , който е малко над 20, да ми каже че е постигнал всичко поставено до този момент.
Последно промяна от kornomana на 24 Юли 2008, 15:30, променено общо 4 пъти.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”