РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
Хайде и тук да се похваля
5,38 на дядо Вазов 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
-
angel___lipsss
- В началото бе словото
Има ли някои от вас който искат УНСС пред СУ
-
six_sense
- В началото бе словото
Държа да кажа, че изобщо не съм зубрила нищо. И въобще не знаех Вазов! И изобщо нямам представа как съм изкарала 5,25!!!!!! Върха!
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
-
angel___lipsss
- В началото бе словото
не обращай внимание на злобари. Няма значение дали си зубрила или не важен е резултата
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
айде и тук да напиша: 5.00 на сравнителното есе за Димчо и Ботевчооо.щастлива съм

zDRAVEITE!
Koga moga da si vidq pismenata rabota ?
Koga moga da si vidq pismenata rabota ?
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
Амиииии аз много се надявам и даже мисля, че сме с единия крак вътреGrunge_Down написа:WaveMastaa, със същите оценки съм, към същата специалност. Дай боже без препятствено колеги
А най-съм доволен, че година и 3 месец учене не отидоха на вятъра, а се отплатиха по най-хубавия начин, предвид обстоятелствата. Предполагам всеки, който е положил услия знае как се чувствам. ПОжелавам на всички да се почувстват така по един или друг повод
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

-
angel___lipsss
- В началото бе словото
какво ще кажете за УНСС- най-реномирания уноверситет в България
Какво ми се правиш толкова на умна, все едно когато ти се е случило нещо толко готино едва ли гледаш в първия момент дали си написал "дроп" или "дроб". Ще ме извиняваш, ако си толкова перфектна във всяко едно отношение лично ще се застрелям.feichka написа:После защо има толкова много двойки...kornomana написа:
БЪДЕЩИЯТ ПРАВИСТ ЩЕ ИЗКЪРТИ ЧЕРНИЯ СИ ДРОП ТВА ЛЯТО
смеххххххххххххх аман от толко многознайковци аахахх. Никога няма да ми е скучно с образи като тебе.
- petencetopepi
- В началото бе словото
леле гузен негонен бяга честноangel___lipsss написа:не обращай внимание на злобари. Няма значение дали си зубрила или не важен е резултата
нали цитатите дават възможност да се покажат повече насоки за творчество извинявай имах себе си предвид-не мога да зубря нито да плащам едното не ми се отдава а другото не ми е по силите
ама и вие сте едни утре отивам да видя какво пише на тая прочута стена една позната имаше 2 по журналистика отиде да си види работата и о чудо:колежке защо не сте доволна имате 4.50
и ходих при учител и ме караше да зубря някви идиотщини и се отказах това имах предвид!!все пак да видим тия хора себе си ли оценяват или някой кадърен!!!!!!!!!
а и няколко преподавателя от курса по литература одобриха начина ми на писане и все пак казаха за тогава към 4-ка някъде е на изпита СЛУЧАЙНО СЪМ ПИСАЛА РАЗЛИЧНО ДА БЕ............................................................
- petencetopepi
- В началото бе словото
а тва не е ли за нова тема иначе там чух за пари преписване 100лв. за отговори на една приятелка и предложили направо с пари да си влезе..............иначе ако си направиш сам изпита си се вижда горе-долу а и ако искаш да учиш ще намериш начин независимо в кой вуз!!angel___lipsss написа:какво ще кажете за УНСС- най-реномирания уноверситет в България
petencetopepi написа:леле гузен негонен бяга честноangel___lipsss написа:не обращай внимание на злобари. Няма значение дали си зубрила или не важен е резултата
нали цитатите дават възможност да се покажат повече насоки за творчество извинявай имах себе си предвид-не мога да зубря нито да плащам едното не ми се отдава а другото не ми е по силите
ама и вие сте едни утре отивам да видя какво пише на тая прочута стена една позната имаше 2 по журналистика отиде да си види работата и о чудо:колежке защо не сте доволна имате 4.50![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и ходих при учител и ме караше да зубря някви идиотщини и се отказах това имах предвид!!все пак да видим тия хора себе си ли оценяват или някой кадърен!!!!!!!!!
а и няколко преподавателя от курса по литература одобриха начина ми на писане и все пак казаха за тогава към 4-ка някъде е на изпита СЛУЧАЙНО СЪМ ПИСАЛА РАЗЛИЧНО ДА БЕ............................................................![]()
![]()
Мога да ти кажа само, нека не ти прави впечатление казаното от мамини синчета и хара с меки душици. БОЖЕ на какви същества се нагледах в албума на форума. Аз кандидатствам втора година. Миналата година,когато ходих на уроци, срещах доста странни хора които освен с влизането в университета и отличното взимане на изпитите със 100 кила четене си остават просто , запетайки в този живот. Нали знаеш всичко, което не те убива те прави по силен. Това е просто оценка, от нея не ти зависи начина на живот, не я взимай присърце. А и отчаянието е само за слабите и беззащитни хора. Гледай напред и нагоре, такива дребнави работи в живота не трябва дори да ги забелязваш.
Последно промяна от kornomana на 24 Юли 2008, 14:41, променено общо 1 път.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Т'ва са хубави думи, но защо ли ги казват винаги хората, които не са успели да постигнат едно или друго нещо?
medicate, medicate
-
sunnykiss
- В началото бе словото
4.25 по литература 
Напротив това са думи казани от човек, който отказа миналата година да запише банална специалност и продължи да се бори за целта си .Тази година ще уча право в СУ. (удебелено е за такива като тебе дето четат между редовете и се изкаваат винаги неподготвени). Малко ми е странно човек , който е малко над 20, да ми каже че е постигнал всичко поставено до този момент.
Последно промяна от kornomana на 24 Юли 2008, 15:30, променено общо 4 пъти.