42,89 % ДВОЙКИ НА ИЗПИТА ПО БЪЛГАРСКИ В СУ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
lisichora
Драскач

Re: 42,89 % ДВОЙКИ НА ИЗПИТА ПО БЪЛГАРСКИ В СУ

Мнение от lisichora »

di_snooker написа:За пръв път през КСК-то сънувам оценки. Сънувах резултатите от литературата и имах точно 3,98. Всъщност първия път като погледнах беше 2,98. След това 3,98. Не е на добре това. Нито оценката, нито сънуването на резултати. обърквам се май.
И аз снощи цяла нощ сънувам, че си отварям персоналната и имам няколко изпита по английски- всички обаче с еднакви оценки, които само помня, че не ми харесваха... :shock: Вече съм тотално откачил... :albino:
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Ееех, мило, и ти ли с моята съдба тежка предпобъркване. При мен обаче се видя, че е имало защо да сънувам такива гадости. Май май ще се простя със СУ :cry:
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

42,89 % ДВОЙКИ НА ИЗПИТА ПО БЪЛГАРСКИ В СУ
Абсолютно в границите на нормалното. Вижте статистики от предни години и се уверете сами.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
lusence
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от lusence »

di_snooker написа:Ееех, мило, и ти ли с моята съдба тежка предпобъркване. При мен обаче се видя, че е имало защо да сънувам такива гадости. Май май ще се простя със СУ :cry:

С такава оценка на предварителен?Бориш се за 30 места,но не забравяй , че има такива каот мен например с първо желание ВО,така че...положението ти е супер , ако не се издъниш на устния.
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence

Do not disturb .
Аватар
avantgardistka
В началото бе словото

Мнение от avantgardistka »

Хайде Честито на печелившите :D и утре живот и здраве като излезе и английският през уикенда ще има рекорден брой запои и самоубийства :lol:
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Толкова съм нещастна-3-ка:(За какво ми е?За да съм даскал:(Направо думи нямам.
sunnykiss
В началото бе словото

Мнение от sunnykiss »

аз пък имам 4.25 по литература,не съм много щастлива ,но все пак... :)
axinora
Пишете, о, братя
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти

Мнение от axinora »

Толкова съм нещастна-3-ка:(За какво ми е?За да съм даскал:(Направо думи нямам.
Ами аз с 5.50 точно това смятам да стана!!!
съжалявам, че се чувстваш неудовлетворена, но учителите са много важни, иначе след време кой ще учи децата ти?
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

axinora написа:Ами аз с 5.50 точно това смятам да стана!!!
съжалявам, че се чувстваш неудовлетворена, но учителите са много важни, иначе след време кой ще учи децата ти?
Мога само да изкажа искреното си уважение към хора като теб, а тази професия много скоро, когато спрат да достигат кадрите, ще бъде оценена и добре платена.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
axinora
Пишете, о, братя
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти

Мнение от axinora »

Не знам за заплащането, но аз съм от Русе и тукашният университет приема всяко година студенти за начална и предучилищна педагогика, част от които са напълно неграмотни. защото да получиш 3 в СУ е понякога много по-голямо признание, отколкото да получиш 5 в Русенския университет. и тези хора завършват! след време те ще учат децата ни. само като си го помисля настръхвам. после защо учениците не уважавали учителите? как да стане като учители стават хора, които никога не са го искали!
все си мисля, че е по-добре изобщо да не дават педагогическа правоспособност, но хора които не я искат или са избутали следването просто, защото друго не са ги приели.
аз искам да стана учител и се надявам след време децата ми да умат учители, които са искали да бъдат такива :D освен това съм на мнение, че човек се ражда учител. без любов не може да дадеш нищо на учениците. не знам...
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

silveto написа:Толкова съм нещастна-3-ка:(За какво ми е?За да съм даскал:(Направо думи нямам.
Учи една година това и се прехвърли като толкова не искаш.А и винаги можеш да "цъкаш" стоки в супера като не искаш да си даскалка.
Изображение Изображение
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

avantgardistka написа:Хайде Честито на печелившите :D и утре живот и здраве като излезе и английският през уикенда ще има рекорден брой запои и самоубийства :lol:
Много вярно! А защо не самоубийство ЧРЕЗ запой...Вече тотално превъртам, а? :bounce: :bounce: :albino: :lol:
VeselinPenchev
В началото бе словото

Мнение от VeselinPenchev »

е*ах му майката,защо всяка година заглавията са едни и същи: "(почти 50%) са двойките на изпита в СУ"-
после стимулираме българина да учи..и как да стане? като за да завърши филология трябжа да чете 2 години за да влезе,4 ли там колко са да учи и да взима по към 600 ли са?-> по 20 кинта да ден а да лепи теракотще се научи за 2 месеца и ще взима 50 лв на квадрат->500 на ден :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аватар
puhtso
В началото бе словото

Мнение от puhtso »

да така е...аз пък имам 2 и какво от това...вс не свършва с едни изпит ..гадно,но преодолимо :( :( :( :( :( :( :( :| :| най-важното е човек да има късмет...и какво ако завършиш право.това не значи че ще станеш най-добрия адвокат и ще изкарваш мн пари......зависиси от човека......ако имаш късмет ,вс става :| :|
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Много бързо ме нападнахте.Аз пък исках да съм психолог.Сега да не се записвам ли?Уважавам професията и ако заплащането беше добро бих я работила.Като малка именно това исках да стана.Но сега съм голяма и мисля малко в перспектива.Мен ме е страх да не вземе пък да ми хареса 1-та година и да се откажа от прехвърлянето.Миналата година се отказах в ПУ от специалност,но няма и тази да го направя.Вече съм минала по този път.Кандидатствам за 2-ра година,защото не исках да съм просто студент.Но сега съм твърдо решила да се прехвърлям и боря.Защото учителите трябва да са хора,които стават с кеф за работа и се грижат добре за децата ни.А аз не се смятам за подходяща.Но не се знае нищо:).Успех на всички.Не бъдете толкова нападателни:). :albino:
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”