Липсва ми цветето в косите, мда...
А кой е симпатягата със зелената блуза, впрочем? Не че го познавам, ама изглежда скица...
Всичко помняТърговецът на кристал написа:Абе, Ники, аз не знам дали си спомняш за един наш разговор преди доооооста време, ама да не би специално заради мен да си я оставил таз' коса, бре?![]()
Това е Фредерик - един от няколкото германци в околията, адски забавен индивид. И извънредно интелигентен дори по моите брутални критерии. С него обсъждаме живота от нещата и плановете за глобално господство. На по кофа бира.Търговецът на кристал написа:
А кой е симпатягата със зелената блуза, впрочем? Не че го познавам, ама изглежда скица...
Специален поздравТърговецът на кристал написа:Липсва ми цветето в косите, мда...![]()

баш същияМари написа:А този на първата снимка, ситуиран "у лево", много ми прилича на сина на Коцакова, въпреки че не го познавам и не съм много сигурна.
Ами то само така изглежда, иначе си е съвсем грозно и нелицеприятноМари написа:Такова едно миличко, сладичко и добричко изглежда...
Ама не посмя да се снимаш с него, щото щеше да се видим голата истина, че си приличате като майка и дитенце...Raya_Alexandra написа:Ами то само така изглежда, иначе си е съвсем грозно и нелицеприятноМари написа:Такова едно миличко, сладичко и добричко изглежда...
![]()
But I like it
А пича с тъмнозелената блуза и брадата и на двете снимки как прилича на даскала ми по граматика.... Направо се припознахBoromir написа:Изпитно време, а аз ходя по бирфестове... Еми така е то.
аз бучах в темата за филми,HeyGod написа:Гледайте Beerfest(2007)... !!!!!!
Един цитат "Octoberfest is for loosers!"Голям филм!
да си имаме уважението - Деляна си му е стопанка/майка/кака/дойка/гувернантка и пр. Аз нямам нищо общо с непривлекателната му външност. Виж, ако говорим за моя папагал...Kristo написа:
Ама не посмя да се снимаш с него, щото щеше да се видим голата истина, че си приличате като майка и дитенце...

Ама ти и с него нямаш снимка, тъй че....Raya_Alexandra написа:да си имаме уважението - Деляна си му е стопанка/майка/кака/дойка/гувернантка и пр. Аз нямам нищо общо с непривлекателната му външност. Виж, ако говорим за моя папагал...Kristo написа:
Ама не посмя да се снимаш с него, щото щеше да се видим голата истина, че си приличате като майка и дитенце...