Обърнете внимание на тази тема!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

blqb
В началото бе словото

Re: Обърнете внимание на тази тема!

Мнение от blqb »

:D Не сте ли малко дребнави :D Явно всички сте безгрешни,май сте богове :D
Hriz в УНСС пак правят грешки.Вземи си учи сам у вас тогава,а на който не му харесва България да се разходи някаде извън нея :)
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Ако наистина задълбаем, съм съгласна, че цялата държава е една голяма (отварям кавички) грешка(затварям кавички). И на мен ми се иска всичко да е изрядно, да е прегледано и да е под лупа, само че никъде не е така. Колкото и умници да се съберат на едно място, не забравяйте, че винаги се намира или някой, който не знае съвсем къде се намира, или някой, който не обича да си доглежда работата.
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

Сборниците се пишат от хора, не от машини + вариантът да е печатна грешка е повече от вероятен. Защо изобщо говорите за ВУЗ-а, който на миналата КСК, пусна на изпита по англ. текст, който е поместен в кардидатстудентско помагало на собственото им университетско издание, ака УНСС. Да, да... текстът за счупената ваза, ако някой помни. Постъпка доказваща класа и стил.. качество на образование ?!
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Dimolition
В началото бе словото

Мнение от Dimolition »

Наистина, срамно е да си българин и правописа ти да е за кофата, НО човешкия мозък има ограничени способности, хората като мен (Моя правопис и 3ка не връзва), които прекарват безсънни нощи, прелиствайки, лист след лист изписани с хим. формули от горе до долу или учебници на Шишиниова по биология (в които също съм забелязвал правописни грешки; Нищо против жената, имах удоволствието да се срещна с нея, по работа, беше безкрайно учтива и приятна личност), смятам че ми се прощава ако забравя 1 запетайка или сложа 1 й не където трябва... има хора, които могат да намерят правописна грешка в конституцията (МЕТАФОРА), но ако ги питам що е то плевра, ще седят и ще ме гледат като пукали. Може да сме българи, но на 1во место сме хора, защо тогава не знаеш кой бъбрек ти е по-нависоко от другия (сарказъм)??? Всеки си има свойте способности, и своето поле на реализация. Хора сме, грешим.
Memento mori.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Една буква, чудо голямо. Не виждам защо трябва да издребняваме. Както каза колегата преди мен - хора сме, грешим.

Каква е целта на тази тема ми обяснете?
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

KRSOne написа:Каква е целта на тази тема ми обяснете?
Ами според мен целта на темата е да има тема :idea:
Изображение
Аватар
hellfire_fairy
В началото бе словото

Мнение от hellfire_fairy »

А според мен смисълът на темата е всеки да се замисли колко дразнеща може да бъде подобна грешчица, която иначе толкова лесно може да бъде избегната! И колко по-приятно щеше да бъде за всички, ако всеки от нас просто се постарае да върши нещата както трябва (отнася се за всички хора и институции в страната). И не съм сигурна, че държавата щеше да бъде на този хал, ако се положеше минималното усилие да си свършиш работата като хората!
Аватар
PyMbama
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от PyMbama »

Sla-Mori написа:А никой май не каза до сега, че на картончето за вход на изпитите има две печатни грешки, едната от които е повторена ( "II-во класиране" и по два пъти повторен знак за номер, където са изброени автобусите и трамваите стигащи до ХФ).
Да не говорим, че след римски числа не се слага тире и пояснителните "ро", "во" и т.н. Ама какво пък толкова? Всеки греши. Предполагам не е от незнание, просто от недоглеждане. Вижте ни държавата, после съдете Университета. Да се радваме поне, че ние ги забелязваме грешките и че ни дразнят. Ако и това го нямаше, щеше да е фатално.
Regards,
PyMeH PyMeHoB a.k.a. PyMbama
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”