Франкофони,появете се!

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Франкофони,появете се!

Мнение от Ksto »

Успех утре на всички момичета и на момчетата,които няма да кандидатстват стопанско управление с френски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Acho
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: първи

Мнение от Acho »

Имали оцелели франкофони :o :o :o
Как сте хора? Как мина? Как ви се стори изпита?
Според мен си беше доста гадничко, особено граматиката.... Много силно се надявам да съм го минал, с колко не ме интересува, само дано да го издържа :cry:

А иначе Crematory то като си кандидатствала е имало сигурно егати баловете.... А под по-престижни специалности имах предвид, така нашумелите сега - Японистика, Китаиситка, Арабистика, Психология. То сега(като съдя по баловете от миналата година) момичетата изкарали оценка като твойта могат да влезнат почти в всяка от тях....Иначе и аз чакам изпита по български да видя как е оценено мойто творение, аз ходих на него само ей така за спорта :lol: .
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Аз оцелях след изпита, но да ви кажа нямам идея как съм се представила :roll: Първо диктовката не беше от най-трудните, но допуснах адски глупави грешки и сега се късам :evil: Граматиката не беше много трудна, имаше само 2-3 гаднички примера, темата за есето и текста бяха супер, а превода беше най-лесен :wink:
Обаче тази диктовка... :evil: , а и ме е страх, че при есето и превода нещата са много субективни и колкото и добре да съм се справила пак няма да получа максимум точки :roll:
Acho
В началото бе словото

Мнение от Acho »

Аз ги мразя тая част граматическата от както я направиха с тест. Едно време като е било с разкриване на скоби на глаголите и попълване на празни места с предлози почти не правя грешки... А като са ми дадени възможности започвам да се колебая само....
Freddie
В началото бе словото

Мнение от Freddie »

Здравейте! И аз бях днес на изпит по френски, та да споделя как беше. Не беше толкова трудно, колкото очаквах. Но пак съм допуснала някои тъпи грешки от недоглеждане. :? Противно на моите очаквания, най-много ме затрудни текстът за четене с разбиране. И есето беше на малко блудкава тема... :roll:
Но как да е... Край на КСК 2008 за мен, сега се отдавам на малко релакс и дано съм постигнала добри резултати, та да бъдем колеги наесен.
Maintenant je pense comment passer mes dernières (j'espere) vacances de *civil*. :wink:
Freddie
В началото бе словото

Мнение от Freddie »

La reussite sociale depend-elle de l'apparence physique ?
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Ооо, каква е тая тема бе?! :shock:

И вие какво писахте?
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
lusence
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от lusence »

Звучи хубава.На един изпит по испански ми се беше паднала подобна :)
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence

Do not disturb .
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Темата е благодатна за локуми.
По мое време в -истиките се влизаше с над 5.25 :lol:
Аватар
DanaO
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от DanaO »

ААз като цяло съм доволна от изпита!Не ми се стори труден,даже никак!Диктовката беше убиец-сладурска отвсякъде!!! Граматиката-и тя ставаше...ма кви бяха тия пенсии с лекари...тц тц,но и тя беше приятна!Текста,превода и темата за есе - суперскииииииииииииии!!!Много се накефих,че бях писала есе на подобна тема...но сега като се замисля,май няма защо толкова да се кефя...Сега ще се моля проверяващия да е в настроение,към образи...които решиха,да пишат малко повече... :mrgreen:

Имам един малоумен въпрос,който ме тормози,откакто си вкарах листа с есето в плика...могат ли да се заядат,ако съм си писала черновата с молив? :|
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
Acho
В началото бе словото

Мнение от Acho »

Тху само аз ли не знам френски и ми се стори трудно.... :bounce:

А иначе, DanaO мисля, че няма да е никакъв проблем, стига да си написала с химикал Чернова, за да се види, че е чернова. Щото то преподавателите като видят "Чернова" веднага обръщат от другата страна, без да обърнат никакво внимание. Колкото е все пак са си доста работи, и оставаше и да обръщат внимание и на черновите. :P
Аватар
DanaO
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от DanaO »

Надявам се да излезеш прав...наистина...защото освен,че писах Черновата с молив...я писах и разговорно... :mrgreen:

Ачо,па на нас като ни се е сторило лесно,може така брутално да сме се о-кака-ли,че няма да е истина...
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
Аватар
zvezdichka
В началото бе словото

Мнение от zvezdichka »

Ох, да, най-после свъърши всичко! Еми,честно казано и аз очаквах да е по-труден изпита! Превода наистина беше много лесен, както и диктовката. В нея нямах непознати думи, но най-много ме е яд, че квестора ни ги прибра две минути по-рано и не успях да си поправя двете грешки! Както и да е-дано резултата е добър! Понеже мислех, че текста ще ми е най-лесен, пък другото- трудно, се получи точно обратното - текста ми се видя най-труден, а пък другото доста по-лесно, отколкото бях очаквала!
Няма невъзможни неща!
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

А кога се очаква да излязат резултатите? На 2-ри ли? :roll:
Acho
В началото бе словото

Мнение от Acho »

е, аз се надявам някъде към 29 да излезнат... То на 2-ри мисля че няма как да излезнат, щото те събота не публикуват, тогава остава за след 4.....
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”