Франкофони,появете се!
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Ksto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско Управление
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Франкофони,появете се!
Успех утре на всички момичета и на момчетата,които няма да кандидатстват стопанско управление с френски

-
Acho
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: първи
Имали оцелели франкофони
Как сте хора? Как мина? Как ви се стори изпита?
Според мен си беше доста гадничко, особено граматиката.... Много силно се надявам да съм го минал, с колко не ме интересува, само дано да го издържа
А иначе Crematory то като си кандидатствала е имало сигурно егати баловете.... А под по-престижни специалности имах предвид, така нашумелите сега - Японистика, Китаиситка, Арабистика, Психология. То сега(като съдя по баловете от миналата година) момичетата изкарали оценка като твойта могат да влезнат почти в всяка от тях....Иначе и аз чакам изпита по български да видя как е оценено мойто творение, аз ходих на него само ей така за спорта
.
Как сте хора? Как мина? Как ви се стори изпита?
Според мен си беше доста гадничко, особено граматиката.... Много силно се надявам да съм го минал, с колко не ме интересува, само дано да го издържа
А иначе Crematory то като си кандидатствала е имало сигурно егати баловете.... А под по-престижни специалности имах предвид, така нашумелите сега - Японистика, Китаиситка, Арабистика, Психология. То сега(като съдя по баловете от миналата година) момичетата изкарали оценка като твойта могат да влезнат почти в всяка от тях....Иначе и аз чакам изпита по български да видя как е оценено мойто творение, аз ходих на него само ей така за спорта
Аз оцелях след изпита, но да ви кажа нямам идея как съм се представила
Първо диктовката не беше от най-трудните, но допуснах адски глупави грешки и сега се късам
Граматиката не беше много трудна, имаше само 2-3 гаднички примера, темата за есето и текста бяха супер, а превода беше най-лесен
Обаче тази диктовка...
, а и ме е страх, че при есето и превода нещата са много субективни и колкото и добре да съм се справила пак няма да получа максимум точки 
Обаче тази диктовка...
-
Acho
- В началото бе словото
Аз ги мразя тая част граматическата от както я направиха с тест. Едно време като е било с разкриване на скоби на глаголите и попълване на празни места с предлози почти не правя грешки... А като са ми дадени възможности започвам да се колебая само....
Здравейте! И аз бях днес на изпит по френски, та да споделя как беше. Не беше толкова трудно, колкото очаквах. Но пак съм допуснала някои тъпи грешки от недоглеждане.
Противно на моите очаквания, най-много ме затрудни текстът за четене с разбиране. И есето беше на малко блудкава тема...
Но как да е... Край на КСК 2008 за мен, сега се отдавам на малко релакс и дано съм постигнала добри резултати, та да бъдем колеги наесен.
Maintenant je pense comment passer mes dernières (j'espere) vacances de *civil*.
Но как да е... Край на КСК 2008 за мен, сега се отдавам на малко релакс и дано съм постигнала добри резултати, та да бъдем колеги наесен.
Maintenant je pense comment passer mes dernières (j'espere) vacances de *civil*.
La reussite sociale depend-elle de l'apparence physique ?
- Bety_
- Летящите Пръсти
Ооо, каква е тая тема бе?!
И вие какво писахте?
И вие какво писахте?
- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Звучи хубава.На един изпит по испански ми се беше паднала подобна 
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Темата е благодатна за локуми.
По мое време в -истиките се влизаше с над 5.25
По мое време в -истиките се влизаше с над 5.25
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ААз като цяло съм доволна от изпита!Не ми се стори труден,даже никак!Диктовката беше убиец-сладурска отвсякъде!!! Граматиката-и тя ставаше...ма кви бяха тия пенсии с лекари...тц тц,но и тя беше приятна!Текста,превода и темата за есе - суперскииииииииииииии!!!Много се накефих,че бях писала есе на подобна тема...но сега като се замисля,май няма защо толкова да се кефя...Сега ще се моля проверяващия да е в настроение,към образи...които решиха,да пишат малко повече...
Имам един малоумен въпрос,който ме тормози,откакто си вкарах листа с есето в плика...могат ли да се заядат,ако съм си писала черновата с молив?
Имам един малоумен въпрос,който ме тормози,откакто си вкарах листа с есето в плика...могат ли да се заядат,ако съм си писала черновата с молив?
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
-
Acho
- В началото бе словото
Тху само аз ли не знам френски и ми се стори трудно....
А иначе, DanaO мисля, че няма да е никакъв проблем, стига да си написала с химикал Чернова, за да се види, че е чернова. Щото то преподавателите като видят "Чернова" веднага обръщат от другата страна, без да обърнат никакво внимание. Колкото е все пак са си доста работи, и оставаше и да обръщат внимание и на черновите.
А иначе, DanaO мисля, че няма да е никакъв проблем, стига да си написала с химикал Чернова, за да се види, че е чернова. Щото то преподавателите като видят "Чернова" веднага обръщат от другата страна, без да обърнат никакво внимание. Колкото е все пак са си доста работи, и оставаше и да обръщат внимание и на черновите.
- DanaO
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Надявам се да излезеш прав...наистина...защото освен,че писах Черновата с молив...я писах и разговорно...
Ачо,па на нас като ни се е сторило лесно,може така брутално да сме се о-кака-ли,че няма да е истина...
Ачо,па на нас като ни се е сторило лесно,може така брутално да сме се о-кака-ли,че няма да е истина...
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
- zvezdichka
- В началото бе словото
Ох, да, най-после свъърши всичко! Еми,честно казано и аз очаквах да е по-труден изпита! Превода наистина беше много лесен, както и диктовката. В нея нямах непознати думи, но най-много ме е яд, че квестора ни ги прибра две минути по-рано и не успях да си поправя двете грешки! Както и да е-дано резултата е добър! Понеже мислех, че текста ще ми е най-лесен, пък другото- трудно, се получи точно обратното - текста ми се видя най-труден, а пък другото доста по-лесно, отколкото бях очаквала!
Няма невъзможни неща!
А кога се очаква да излязат резултатите? На 2-ри ли? 
-
Acho
- В началото бе словото
е, аз се надявам някъде към 29 да излезнат... То на 2-ри мисля че няма как да излезнат, щото те събота не публикуват, тогава остава за след 4.....