Горди ли сте ,че сте българи...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kenzo
- В началото бе словото
С тоя пост пръдна много грубо.arielle написа:и сега има достатъчно неща, които можеш да правиш за благото на България.. що не засадиш някое дръвче примерно.. това не е ли по=добре, отколкото след 15 години еевентуално (пожелавам ти го) да преуспееш и да изкарваш големите ПАРИ И ДА бъдеш от полза, ккакто сам се изрази.. защото това е толкова косвена помощ, че ти е бедна фантазията.. не съм съгласна много. сори. и , кайнезоне, аз не казвам , че съм национално мъртва, понеже смятам, че го каза за мен специално.. и хич даже пък не се засягам, че мислите така за мен, просто имаме различни мнения по въпроса. според мен на живо някой път по-добре бихме постигнали консенсус и бихме се разбралиKenzo написа:Все още нищо не правя,защото не виждам с какво мога да помогна на този етап от моето развитие.В момента аз съм "Господин Никой",но след време,когато получа някаква квалификация и си намеря подходяща работа,ще знам,че деиствията ми ще бъдат от полза.И няма да го правя,за да доказвам родолюбие,а защото ми идва отвътре.Самият факт,че не съм избягал от България ме кара да се чувствам горд.arielle написа: като сте такива родолюбци всичките и толкова много се гордеете, що не вземете да направите нещо добро за родината си..
Btw,нали нямаше намерение да влизаш в спорове?

a ghetto love is the law that we live by...
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
за дръвчето е толкова малоумно, колкото и неговото изказване за парите, които щял да спечели.. какво печели с неговите пари България аз не мога да разбера.. така че тука сме квит, щом не ви харесва идеята ми.
а относно "пръдването" ми и влизането в спорове - това е малоумно казано и си е мой проблем.. така че, кензо, обещавам, повече няма да ти досаждам, и без тва нямам желание да ти чувам и името, не съм виждала по-отвратително заядлив човек от теб.
а относно "пръдването" ми и влизането в спорове - това е малоумно казано и си е мой проблем.. така че, кензо, обещавам, повече няма да ти досаждам, и без тва нямам желание да ти чувам и името, не съм виждала по-отвратително заядлив човек от теб.
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
много патетика<излишна>KeineSonne написа:Най-ужасното, най-унизителното, най-жалкото нещо е да си национално мъртъв![]()
Не съм закостеняла ограничена традиционалистка, напротив - аз съм оупън-майндид и не ме интересува, че отгоре ми налагат да съм нищо и никой и да ме е срам да си чуя гласа! Точно защото не съм ограничена и загледана само в миналото, не само че нямам преградата "и какво от това?" - не само че мога да кажа, че съм горда; не ме е страх да заявя, че съм националистка и като мене вече има хора много!
За всички проглобалистки настроени хорица - огледайте се, модата на отрицанието отминава, настъпва периода на ре-признаването, завръщането към културата и миналото - та без минало няма бъдеще бе! Глобализацията е факт и вече не е интересна. Глобализаторската страст достигна кулминацията си вече не е авангардна. Авангардът признава, осмисля, работи, изучава, пределно ясно му е какво е добро за него и за бъдещето и кога му промиват мозъка .... Авангард или маса, всеки сам си носи отговорността какво ще бъде - все пак индивидуализмът не е просто период, а епоха. Точно затова, че зададеностите са сведени до минимум, свещено право на всеки е сам да работи за усъвършенстването Си и да бъде това, което си поиска - маса, авангард или нещо друго - избира си самичък!!!
Безкрайно съм горда, че съм Българка защото България ме заслужава![]()
![]()
"Глобализацията е факт и вече не е интересна"
arielle добре го каза.няма какво да добавя.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Vintersorg написа:Йооооооо, за пръв път тук някой ме нарича "Георги" !Хихи, то звучало хубаво, бе!
![]()
![]()
![]()
Не, нямам нищо против негрите, но снощи бях на "шизо" вълна и ръсех простотии, пък и изказванията на субекта ме издразниха, предвид на заглавието...
Mи мене Георги си ми харесва повече от Жоро =), рааадвам се, че нямаш против негрите.. Аз и точно така си помислих дее, че повечето писали тука нещо ги е ядосало и малко си го изкарват тук.. бтв доста време не те бях мяркала.. =)
--> 

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обясни! това, което казваш.От написанотоuser0 написа:много патетика<излишна>
![]()
Знаеш ли какво е глобализация като за начало<не е книга,филм,за да е" интересна'?!?!
![]()
и "да си национално мъртъв"? това е абстрактно понятие ,но нали си open minded...
си правя извод, че не можеш да се обосновеш.
Обясни ни какво каза
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Vintersorg написа:Кензо, да те шибам в българчето, братче!
Стигате цапотили темата бе! Видяхме кой колко е българин, стигате мацали, пък ти трай специално в тая тема с тоя мазен подпис че само негри липсват в картинката!![]()
![]()
![]()
Е-Е-Е-ее,много грубо
Та .някъде пишеше за т.н. "лют патриотизъм",мисля че повечето хора разбират това под "Горд съм.."аз мисля,че е криворазбрано такова схващане,а Keine Sonne,не знам дали си така искрен/а,както изглежда и на мен ми звучи "леко" патетично" ...
Напоследък много хора се бият в гърдите,че са proud to be Bulgarian, на мен такива открити демонстрации не ми изглеждат реалистични,по-скоро е мода.Да,чисто и просто мода.
......
The empires of the future are the empires of the mind.
Паган написа:Обясни! това, което казваш.От написанотоuser0 написа:много патетика<излишна>
![]()
Знаеш ли какво е глобализация като за начало<не е книга,филм,за да е" интересна'?!?!
![]()
и "да си национално мъртъв"? това е абстрактно понятие ,но нали си open minded...
си правя извод, че не можеш да се обосновеш.
Обясни ни какво каза
точно сега нямам настроение да обяснявам обстойно,не знам защо,но просто думите на постналият ми звучат като от грамофонна плоча,говори с клишета,не ми изглежда искрен,а и дали си горд или не е много личен въпрос,все едно дали вярваш в Господ...
Омръзна ми от надути фрази на тема "Всичко българско и родно..."
използвани от хора,които не могат и не знаят какво е истински патриотизъм,доколкото може да се говори за такъв в 21 век.малко пресилено ми се вижда
Vintersorg написа:Щото съм в Студград по принцип, само сега се върнах до Ботевград за малко и гледам да се насмуча с нет за седмица напред!
Ти земи ела на срещата на форума да се запознаем!
Значи си си вкъщи?
-->