Joker написа:Тогава да не беше и ти от арестуваните покрай гейпарада?
Хомосексуализмът
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Мнение за явлението хомосексуализъм!!
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Горките, кво ги чака.... 
Кефиш!!!Tweety написа:Е, защо да ги притеснявам хората
Ако някой път си леко подпийнал (ако пиеш) и решиш да направиш нещо такова спонтанно и някое чавенце като мен 45 кила дойде и ти каже "Ей, ччшшшш!" и ти плесне шамарче, какво ще направиш? Аз бих му обърнала нослето на съответния човекЕ, ако бях в това положение, въпреки че се съмнявам да пропадна чак до там
Ама... аз не бих се намесила, ти?

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Хомосексуализмът
Уф, или аз съм некадърен, или форумът не поддържа опция да прехвърля мнения от една тема в друга. Та затова взех, че създадох още една тема със същото заглавие като тази. Моля ако някой по-сведующ от мен знае как става този номер да удари едно рамо! 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Към подлеза на НДК вече съм пратил една дванайска хидри, а който успее да се спаси го чакат дрогирани файърбати с евтина дрога от "Amor".
п.п. Както казах и преди - няма нужда от гейски паради и всякакви демонстрации на различност по импозантен път, но в момента по - големият проблем е "нормалното" младо поколение, на което му липсват първите 12 - 13 години и няма никаква (или има, но трагикомично извратена) представа за морал, отговорност и т.н.. То живее ден за ден...без изградени идеи за бъдещето...това според мен е голям проблем. И някак си всички тези профани си спомнят за т.нар. "животно" морал точно покрай инициативи като гейски паради и т.н. И също така си спомнят, че са българи само по време на футболни мачове. Линее нашето поколение и това е....
Малко се поизместих от темата, но...няма повече.
п.п. Както казах и преди - няма нужда от гейски паради и всякакви демонстрации на различност по импозантен път, но в момента по - големият проблем е "нормалното" младо поколение, на което му липсват първите 12 - 13 години и няма никаква (или има, но трагикомично извратена) представа за морал, отговорност и т.н.. То живее ден за ден...без изградени идеи за бъдещето...това според мен е голям проблем. И някак си всички тези профани си спомнят за т.нар. "животно" морал точно покрай инициативи като гейски паради и т.н. И също така си спомнят, че са българи само по време на футболни мачове. Линее нашето поколение и това е....
Малко се поизместих от темата, но...няма повече.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А на мен са ми проблем хората, на които най-големият проблем са "опасните" педали, които дебнат децата зад всеки ъгъл и правят какво ли не, за да ги развратят.
Не, честно. Да ви имам дертовете. Колко "обратни" познавате? А колко още познавате и идея си нямате, че са такива? И ги имате за ценни, свестни и интелигентни хора?
Е, не, не е справедливо да съдите по една малка извадка пишлемета, които са избрали да парадират със сексуалността си, при условие, че е напълно възможно да имате в най-близкото си обкръжение гейове, но да не подозирате за ориентацията им. Но това си е ваше право, просто е забавно да се правите на морализатори по въпроси, които познавате основно от медиите и от 1-2 житейски примера.
Мен ме дразни всяка крайна проява на сексуалност - примерно, адки ме дразнят двойки, които се натискат на публични места - езици, ръце и т.н.. Отвращава ме и ме отвращава, без значение дали става дума за момче и момиче, две момчета или две момичета.
Не, честно. Да ви имам дертовете. Колко "обратни" познавате? А колко още познавате и идея си нямате, че са такива? И ги имате за ценни, свестни и интелигентни хора?
Е, не, не е справедливо да съдите по една малка извадка пишлемета, които са избрали да парадират със сексуалността си, при условие, че е напълно възможно да имате в най-близкото си обкръжение гейове, но да не подозирате за ориентацията им. Но това си е ваше право, просто е забавно да се правите на морализатори по въпроси, които познавате основно от медиите и от 1-2 житейски примера.
Мен ме дразни всяка крайна проява на сексуалност - примерно, адки ме дразнят двойки, които се натискат на публични места - езици, ръце и т.н.. Отвращава ме и ме отвращава, без значение дали става дума за момче и момиче, две момчета или две момичета.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Longbow
- Паисий
- Курс: втори
Хих... Спокойно - всеки има право на мнение и на никого не се и няма да се сърдя за личната му позиция по който и да е въпрос... Колкото и неадекватна да я намирам 
Ели, съвсем свободно можеш да кажеш каквото ти е на душата по темата
Сис, това да подозираш, че не съм прочел чието и да е мнение, преди да пиша в темата е...странно...
Написаното от мен за парадите не е необходимо да противоречи, или дори да кореспондира с написаното от теб... Нали си е лично мое мнение и може да се припокрива с твоето по конкретният въпрос...?
Колкото до дебело подчертаното от теб... Замисли се - колко често се виждаме? За по колко време? Не казвам, че е свързано, но ти се замисли...
Колкото до толерантността - нямаш идея, колко толерантен или нетолерантен съм... Това си го пазя за себе си... И гледам да не ми пречи на нормалната комуникация...
Smokig Mirror, нагледал съм се на много абсурдни простотии и от деца, и от „възрастни“... Децата поне биха могли да бъдат оправдани...
И добре, нека да е събирателен случай... Горното продължава да важи...
И ти пожелавам и ти да се забавляваш със сестрицаtа си във форум - it fun
Пък за Tweety - заяждането гради характер и умения
А, като съм се присетил:
@ Търговецът на кристал:
Познавам и гейове, познавам и педали (извинете френския ми), познавам и хомосексуалисти... И да, правя разграничение
„Нормалните“ са си ок... И не коментирам на основата само на косвени впечатления, би трябвало да си го предположила... Точно парадиращите ме отвращават... А, и тези, които непрекъснато натякват, колко са прави да са такива и колко нетолерантни нещастници са всички, които не го одобряват, създавайки така парадокса на обратната дискриминация... Не съм тръгнал да убеждавам когото и да е, че не е прав да е такъв или онакъв, а само казвам че не съм съгласен... Толкова... И се започва веднага - нетолерантен съм, не разбирам същността на човешките взаимоотношения, отказвам да ги приема от страх, да не би да се окажа като тях, ограничен съм от остаряващият комунистически псевдоморал... Чувал съм какво ли не по свой адрес на тази тема... Хубаво - бъдете си каквито си искате, само не ме занимавайте с комплексираното си поведение... И аз съм много неща, но си трая кротичко, нали? А на мен също ми е много забавно, но от това да гледам да се правят на морализатори хора, които не могат/не желаят да разберат и другите позиции по спора/дискусията... 
Мир вам! Мнението ми няма за цел да обиди, злепостави или провокира когото и да е. Просто споделям личните си виждания. Идеята му е да допринесе за дискусията. Уважавам всяка Ваша дума и се надявам на същото и от Ваша страна.
Поздрави!
Ангел
Ели, съвсем свободно можеш да кажеш каквото ти е на душата по темата
Сис, това да подозираш, че не съм прочел чието и да е мнение, преди да пиша в темата е...странно...
Написаното от мен за парадите не е необходимо да противоречи, или дори да кореспондира с написаното от теб... Нали си е лично мое мнение и може да се припокрива с твоето по конкретният въпрос...?
Колкото до дебело подчертаното от теб... Замисли се - колко често се виждаме? За по колко време? Не казвам, че е свързано, но ти се замисли...
Колкото до толерантността - нямаш идея, колко толерантен или нетолерантен съм... Това си го пазя за себе си... И гледам да не ми пречи на нормалната комуникация...
Smokig Mirror, нагледал съм се на много абсурдни простотии и от деца, и от „възрастни“... Децата поне биха могли да бъдат оправдани...
И добре, нека да е събирателен случай... Горното продължава да важи...
И ти пожелавам и ти да се забавляваш със сестрицаtа си във форум - it fun
Пък за Tweety - заяждането гради характер и умения
А, като съм се присетил:
Това не ме радва особено - или Longbow, или по име + (само за нея) „бро“...Tweety написа:...Лонгчо...
@ Търговецът на кристал:
Познавам и гейове, познавам и педали (извинете френския ми), познавам и хомосексуалисти... И да, правя разграничение
Мир вам! Мнението ми няма за цел да обиди, злепостави или провокира когото и да е. Просто споделям личните си виждания. Идеята му е да допринесе за дискусията. Уважавам всяка Ваша дума и се надявам на същото и от Ваша страна.
Поздрави!
Ангел

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
ох, не знам
лично аз ужасно много симпатизирам на хомосексуалистите като цяло (единствено срещу транссексуални имам... резерви
), дори един мой страшно добър приятел е отявлен хомосексуалист, и това не го прави по-малко прекрасен.... също така смятам, че сексуалността е нещо много по-сложно от някви си там стереотипни вкарвания/изкарвания/лизания... и... да, разбира се, че от разплодна гледна точка трябват разнополови участници, обаче... обаче това е друго...
има едно нещо, наречено gender identification, и то, уви, не каца автоматично на деня на раждането ти в момента, в който те тик-ват в съответната паспортна графа мъж/жена... искам да кажа, че уважавам хомосексуалистите именно заради изказванията им, че сексуалната ориентация е въпрос на личен и лично-осъзнат избор... а за това, дами и господа, се иска сила и смелост, на които малко от нас са способни in a lifetime
не съм съгласна с яростната догма на тяхната сексуална ориентация като "неестествена", "нередна", "гнусна"
това, че дадено нещо се различава от нормата
не го прави ненормално
просто е...
различно
лично аз ужасно много симпатизирам на хомосексуалистите като цяло (единствено срещу транссексуални имам... резерви
има едно нещо, наречено gender identification, и то, уви, не каца автоматично на деня на раждането ти в момента, в който те тик-ват в съответната паспортна графа мъж/жена... искам да кажа, че уважавам хомосексуалистите именно заради изказванията им, че сексуалната ориентация е въпрос на личен и лично-осъзнат избор... а за това, дами и господа, се иска сила и смелост, на които малко от нас са способни in a lifetime
не съм съгласна с яростната догма на тяхната сексуална ориентация като "неестествена", "нередна", "гнусна"
това, че дадено нещо се различава от нормата
не го прави ненормално
просто е...
различно
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Различно, но и колкото и смешно да звучи - вредно. Я си представи колко ще изкара човечеството ако всички са хомосексуалисти. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хм... що така само жени се изказваме в подкрепа на "явлението"? Мъжете изпитват някакъв неистов ужас от общуването с "подобни" хора - страх ги е, че ще им посегнат ли... или че ще им хареса... или че "педалите" могат да се окажат по' мъже и от тях? Или? 
Една позната беше казала, че след диамантите, гейовете са най-добрите приятели на жената - за момента "обратните" са по-високо в личната ми класация.
Ама сега ме е яд на самата мен - хем снощи казах, че няма да си позволя да пиша по темата, и пак. Така и не се научих, че истински важните неща не можеш да ги обясниш на (предимно) виртуални познати - и не трябва и да се опитваш.
Една позната беше казала, че след диамантите, гейовете са най-добрите приятели на жената - за момента "обратните" са по-високо в личната ми класация.
Ама сега ме е яд на самата мен - хем снощи казах, че няма да си позволя да пиша по темата, и пак. Така и не се научих, че истински важните неща не можеш да ги обясниш на (предимно) виртуални познати - и не трябва и да се опитваш.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
camel написа:Различно, но и колкото и смешно да звучи - вредно. Я си представи колко ще изкара човечеството ако всички са хомосексуалисти.
ама, там е работата, те не са
нито са каквато и да била заплаха
просто... социална група
Хайде да започнем по-отдалече с надеждата да се движим последователно и логично нанякъде. Защо има два различни и равни пола? За да има живот, да се раждат деца и т.н. Това е нормата = нормалното! Съвсем не е случайно, че по естествен път две жени или двама мъже не могат да направят дете, нали? Ако лесбийки и педераси можеха, те със сигурност щяха да са в нормата и да са нормални. На това казвам аз "естествено".
Агресивно демонстрираната сексуалност е нещо, което противоречи на моралните норми, на обществената конвенция. Тя е осъдителна, но само от тази гледна точка - когато от лична става публична, защото публиката я е определила така. Иначе си спомняме, че в природата на животинския свят
има естествен подбор, алфа мъжкари и т.н., т.е. тя не е съвсем неестествена, не противоречи на природата, но на социалната конвенция.
И двете неща скандализират по-консервативните, от които съм и аз, но по различен начин. Едното е само "неморално, непристойно, осъдително" и т.н., а другото е противоестествено "гнусота", както казва Библията.
По-ясен едва ли мога да бъда, но по-експресивен - да! Всеки може да прави каквото си иска под юргана, но да не ми го навира като положителен пример, когато няма как да е!
Да не бъдем толерантни! Да бъдем нормални! - първото нещо, което ми хареса у Расате...
Агресивно демонстрираната сексуалност е нещо, което противоречи на моралните норми, на обществената конвенция. Тя е осъдителна, но само от тази гледна точка - когато от лична става публична, защото публиката я е определила така. Иначе си спомняме, че в природата на животинския свят
И двете неща скандализират по-консервативните, от които съм и аз, но по различен начин. Едното е само "неморално, непристойно, осъдително" и т.н., а другото е противоестествено "гнусота", както казва Библията.
По-ясен едва ли мога да бъда, но по-експресивен - да! Всеки може да прави каквото си иска под юргана, но да не ми го навира като положителен пример, когато няма как да е!
Да не бъдем толерантни! Да бъдем нормални! - първото нещо, което ми хареса у Расате...
- Longbow
- Паисий
- Курс: втори
Търговецът на кристал написа:... Мъжете изпитват някакъв неистов ужас от общуването с "подобни" хора - страх ги е, че ще им посегнат ли... или че ще им хареса... или че "педалите" могат да се окажат по' мъже и от тях? Или?...
Защо ли не съм учуден...Longbow написа:...И се започва веднага - нетолерантен съм, не разбирам същността на човешките взаимоотношения, отказвам да ги приема от страх, да не би да се окажа като тях, ограничен съм от остаряващият комунистически псевдоморал... Чувал съм какво ли не по свой адрес на тази тема...
Хм... Да не би да е, защото не могат да възприемат представителите на противоположният пол като сексуални обекти и така да премахнат една бариера и потенциална пречка в общуването? I can do that... Въпрос на желание е... Искаш ли да си ми приятелка и да се обичаме без секс? Мога го. Пак казвам - въпрос на желание... Т.е. дали искам да е така, е същественият въпрос (на който конкретно бих отговорил отрицателно)...Търговецът на кристал написа:... Една позната беше казала, че след диамантите, гейовете са най-добрите приятели на жената - за момента "обратните" са по-високо в личната ми класация....
И MERCES_LETIFER (написах го?! О.о) е много права в последното си мнение... Само искам да представя разбирането си: самите хомосексуалисти не са „вредни“ - хора като хора; „вредни“ биха могли да бъдат техните идеи, действия и последствията от двете... Както и на всяка друга социална група... Както и на всеки сам човек... Всеки си има вкус, предпочитания, виждания и разбирания за света... Всички сме хора... Спокойно и колкото си искам мога да не харесвам негроидната, монголоидната или евроазийската раса... Но това не ги прави по-малко хора. Докато не започнат да ми се натрапват - в мир съм с всички...
Толкоз.
Поздрави!
Ангел

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Jo,
Ти, когато тръгнеш да правиш секс, извинявай, ама за правене на деца ли мислиш? В смисъл, лесно е да се измъкваш, че то това било естествената функция и т.н.т., оообаче ако досега си правил секс единствено и само, за да забремениш дамата, ще се учудя доста.
Longbow, не всички мои приятели са момичета. Даже напротив, преимуществено са момчета, около половината от които - хетеро. Както каза и ти, въпрос на желание. Но това е тема от съседен подфорум, където, странно защо, пак не ми повярваха. Явно аз съм някакъв хипер особен случай, за който бронебойни патрони няма открити, няма открити.
Ето защо си казвам, че е безмислено да обяснявам лични неща в нета.
Ти, когато тръгнеш да правиш секс, извинявай, ама за правене на деца ли мислиш? В смисъл, лесно е да се измъкваш, че то това било естествената функция и т.н.т., оообаче ако досега си правил секс единствено и само, за да забремениш дамата, ще се учудя доста.
Longbow, не всички мои приятели са момичета. Даже напротив, преимуществено са момчета, около половината от които - хетеро. Както каза и ти, въпрос на желание. Но това е тема от съседен подфорум, където, странно защо, пак не ми повярваха. Явно аз съм някакъв хипер особен случай, за който бронебойни патрони няма открити, няма открити.
Ето защо си казвам, че е безмислено да обяснявам лични неща в нета.
В края на ноември
В края на ноември
За това си права, но май винаги си нося презерватив, откакто се научих да си го слагам... Бойна готовност, му викам.