Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
SeLby написа:много хубаво ми звучи да е някоя от ГП и Климат..а ако са двете ще е нереално
но честно казано дори не съм си мечтал за чак такъв късмет
Ако се падне ГП, мислиш ли, че ще си единствен с отлична оценка.
дори не съм сигурен,че ще изкарам отлична оценка..
но на тази тема и на Климат мога да изкарам най-висока оценка за себе си,т.е. мога да видя колко ми е максимума на този изпит
Лично аз смятам, че на ГП ще има такива оценки, че и 5.75 няма да ти гарантира място, но това си е мое мнение. Всички искат тази тема все пак. Не сте само вие.
ами моето първо желание е География, а като знам повечето се бутат в Туризъм и РРП..поне от тази гледка точка се очаква балът за География да е по-нисък,но нищо не се знае..ще видим в сряда какво ще стане
а ако стане така както казваш..това ще говори само добре за СУ..все пак,мисля че те това целят.Определено не искат да се повтаря ситуацията от предварителния с толкова голям процент слаби оценки.
Уфф и а змислех Население,но тази тема е пълна със всевъзможни цифри ,проценти,промили и т.н. дори и да науча останалото ,което не е толкова трудно,без тези цифри съм за никъде....и аз я оставих
И аз се надявам да се падне нещо по-лесно, въпреки че на предварителния имам хубава оценка и си мисля, че ще ме приемат география
I could be her.
Were we so different?
She loved once.
She hoped once.
I could be her.
I might be looking into my own future...
Until the real future came falling from the air...
Jumeirah` написа:И аз се надявам да се падне нещо по-лесно, въпреки че на предварителния имам хубава оценка и си мисля, че ще ме приемат география
Колко имаш на предварителния
Еее, не е чак толкова прекрасна оценка...4.75 А като се има на предвид, че не бях преговаряла. Темите за регионите са си лесни.
I could be her.
Were we so different?
She loved once.
She hoped once.
I could be her.
I might be looking into my own future...
Until the real future came falling from the air...