диплома за бакалавър

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

countach
В началото бе словото

диплома за бакалавър

Мнение от countach »

здравейте,
ще кандидатсвам за работна виза и се оказа, че ми трябва *спешно* дипломата за бакалавър (завърших миналата година март месец). за съжаление в канцеларията ми казаха, че мога да си я получа чак ноември, което е доста неприемливо за мен. имате ли идея дали имам други варианти за действие... ?

мерси ;)
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: диплома за бакалавър

Мнение от sientelo »

Не знам дали имаш друг избор, освен да разчиташ на извлечението от дипломата ти ,което принципно ти дават от учебен отдел безплатно когато кандидатстваш за магистратура.Това реално е самата подробна притурка към бъдещата ти диплома.Другият ти вариант според мен е да си извадиш академична справка от отдел Студенти на твоя факултет и доклокото знам е платена и се плаща поне 50 лв, но това трябва да го провериш намясто.
Като птичка в небесата :)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Една моя приятелка кандидатстваше с някакво удостоверение, че е завършила степен бакалавър.
Но не знам какво е това чудо и колко струва. :roll:
countach
В началото бе словото

Мнение от countach »

академична справка ще си изкарам да, но може би няма да е достатъчна... тия хора не са в час.
може ли да провериш как се казва това нещо (удостоверението), защото както винаги е пълна мъгла ?
мерси предварително.
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”