Тук към края пише кои са учебниците.
КСК-2008 Биология
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
BloodyRose
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: КСК-2008 Биология
Born from silence, silence full of it
A perfect concert my best friend
So much to live for, so much to die for
If only my heart had a home
A perfect concert my best friend
So much to live for, so much to die for
If only my heart had a home
Това което пишеш е много ясно ,взимаш учебници от 9-10-11 клас от изд.Булвест ,изд.Гея,изд.Просвета и други издателства по биология, сега не се сещам повече и сядаш и четеш (ВСИЧКО)...да те улесня и темитеsientelo написа:Добре де, прощавайте, но никой ли няма да благоволи да ми каже с едно изречение необходимете учебници с издателствата.Все пак това го знае всеки един от вас, пишещ в темата , а и в крайна сметка и вие като задавате въпроси за студентството, сме достатъчно услужливи и ви отговарямеsientelo написа:Някой може ли да ми даде инфо с учебниците по Биология , по които трябва да се учи, за кои класове и кои издателства + всички други полезни книжки-помагала с тестове и т.н. Благодаря предварително !![]()
![]()
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ex+bg.html
knepper написа:Някой има ли представа кога ще излязат резултатите ?
- Прикачени файлове
-
- zx500_399111.jpg (23.31 KiB) Преглеждано 1716 пъти
Предполагам между 10 дена и две седмици след изпита. Май зависи и колко хора сте били.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Лично аз май изкарах късмет с тая тема, ама дано да съм я написала и добре! Прочетох пред унито отново точно нея, защото предната вечер един съученик (който се готви за Медицина, но не в СУ) ми пожела да се падне тя. Аз си тръгнах от бала, пътувах цяла нощ от Шумен за София за да присъствам на тоя изпит и сякаш не съжалявам толкова много, че си тръгнах. Повечето кандидатстуденти, които чакаха отвън и четяха, бяха за Медицина предполагам, защото не бяха с учебници на Шишиньова, а на Огнянов - това е доста добре за мен, защото аз искам Биотехнологии или Молекулярна биология.
И все пак - успех на всички!!!
И все пак - успех на всички!!!
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Благодаря за отговорите на всичкиknepper написа:Това което пишеш е много ясно ,взимаш учебници от 9-10-11 клас от изд.Булвест ,изд.Гея,изд.Просвета и други издателства по биология, сега не се сещам повече и сядаш и четеш (ВСИЧКО)...да те улесня и темитеsientelo написа:Добре де, прощавайте, но никой ли няма да благоволи да ми каже с едно изречение необходимете учебници с издателствата.Все пак това го знае всеки един от вас, пишещ в темата , а и в крайна сметка и вие като задавате въпроси за студентството, сме достатъчно услужливи и ви отговарямеsientelo написа:Някой може ли да ми даде инфо с учебниците по Биология , по които трябва да се учи, за кои класове и кои издателства + всички други полезни книжки-помагала с тестове и т.н. Благодаря предварително !![]()
![]()
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ex+bg.html
Като птичка в небесата 
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
Лол! Миналата година в биологичната тема имаше такова оживление, всеки ден пишеха по 29342942934 мнения, всички толкова обсъждаха и се спичаха или там нещо, просто винаги имаше много много писано и влязох да видя наследниците как се представят и... ъ... 7 страници
май интересът към биологията е спаднал хахах
Успех, младежи! 
mirchetu написа:Лол! Миналата година в биологичната тема имаше такова оживление, всеки ден пишеха по 29342942934 мнения, всички толкова обсъждаха и се спичаха или там нещо, просто винаги имаше много много писано и влязох да видя наследниците как се представят и... ъ... 7 страницимай интересът към биологията е спаднал хахах
Успех, младежи!
И на мен това ми прави впечатление.Хайде споделете дали сте доволни от резултатите от предварителния?За коя специалност сте най-навити...?
кога се очаква да стане ясно кой къде ще държи изпит
то може да е ясно , ама кога ще го качат в саита
то може да е ясно , ама кога ще го качат в саита
ами разпределението е вече факт 
кога трябва да излязат оценките
А и някои може ли да ми каже какво е био мениджмънт. Питах едни учители от софииски те ми казаха че не знаят.
А и някои може ли да ми каже какво е био мениджмънт. Питах едни учители от софииски те ми казаха че не знаят.
Утре трябва да излязат. И аз не знам какво е биомениджмънт 
-
Lizichka
- В началото бе словото
Защо още няма резултати? Не трябваше ли вече да са излезли
Колкото повече чакам, толкова повече се страхувам 
излязоха
късмет на всички
късмет на всички
-
Lizichka
- В началото бе словото
Аз имам въпрос.Ако останат свободни места в някоя специалност,трябва ли задължително да имаш минималния бал,за да влезеш или може и с по-нисък след като има бройки за допълване?