Бутай,бутай - или как се ходина изпит в СУ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Бутай,бутай - или как се ходина изпит в СУ

Мнение от bubbly_water »

аз си го написах с главни т.е. всяка дума ми почваше с главна буква. иначе и нас ни пресрещаха с пликчета беше много смешно :lol: :lol: още не си се ориентирал и веднага :lol: :lol: иначе от днеска даже се сдобих с едно такова пликченце мн съм доволна - поне си имам някаква придобивка :lol:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Тази тема ми се струва много забавна, но днес сутринта, стоях заедно с shlqkkk отпред и много се смеехме докато гледахме как всички се бутат.Към всички проблеми трябва да споделя, че бях в зала 23 и седях до едно момче, което за 4 часа стана 6 пъти за да ходи да разтоварва самосвала в двете нули, това прави 12 ставания за мен + 2х3 за момичето което трябваше да си доналее половин литровата бутилка с чешмяна вода.
Извод: не сядайте в края на редицата, до жадни и яли некачествени храни хора!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

аз също седях от края...абе аз седях от края и на трите изпита тая кск. реших да си поправя грешката от седенето в средата първия път, щото накрая трябваше да разбутвам 100 човека, за да изляза. обаче....честно да ви кажа...май на журналистика ходят хората с най-неиздръжлив пикучен мехур. честно! на никой друг изпит не излизаха толкова хора и то толкова често! понякога излизаха направо по 2-3 ...невероятно
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

misha написа:"Записах се он-лайн", отговорът "Брееей, он-лайн, много фешън!" С приятелката ми само се спогледахме и някакси интуитивно казахме едновременно "Еми Софийски.."
А в УНСС не заете как се ходи на изпит...
Те ме разцепиха. Сестра ми беше в 9-ти блок на ТУ по разпределение и изпитите им започват в 9 часа. Обаче от 8 пускат и няма бутане.
Та какво да вися аз със "семейната козичка", успех така и така и се връщам да си доспя. Вчера още бях изморен от Ориента и Мира. :)
Минавам покрай УНСС-то бреееййй, супер много народ се събрал, аз се оглеждах за блондинки. Каква част от общото представяляват :lol: :lol: :lol: :lol:
Там така може да прецениш шанса за успех :lol: :lol: :lol: :lol:

И чух една групичка да си говорят.
Къф изпит? Снощи бях в Плаза.
Т.е. сряда беше - Преслава.

Брех, брех, брех. Колко прагматични хора имало.
Не ми е стигало дързост да подгрея предната нощ :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
Amaranth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Amaranth »

Просто в УНСС отварят вратите и ако искаш влизаш още в 8, ако искаш си влизаш в 9 без 15... няма бутане, няма опашки. Иначе за СУ ни викат в 7, защото им е ясно, че закъсняващи винаги има и ако обявят по - късен час, изпитът трябва да започне в 10 сигурно. Но това разбира се не ги оправдява, че не отварят вратите...
But You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

абе на хората им харесва да има навалица от пред - добре е за имиджа и за пред медиите... и без това през другото време и почти празно :P
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

bubbly_water написа:добре е за имиджа и за пред медиите...
Това ще да е причината :idea:
Натегачи безчет.
Изображение
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Аз се бутах зарад' изпита по английски - диктовка,не знам си що.Оказа се,че няма никакво значение къде ще седна,но все пак.А на изпита по...български или по история защо ли се ръгат тез хора...?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Защото понякога идват репортери и снимат в залите, в които се провеждат тези два изпита и трябва да са по-отпред, за да ги дават в телевизора или върху вестника. :lol:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Ако говорите за тълпата на входа преди изпита - ако се махнат всички майки, бащи ,баби, дядовци и сиирджии -
да останат макс 20%
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Да, за това говорим. На мен пък ми направи впечатление, че на предварителния по Журналистика имаше повече родители, отколкото на същинския. Ей да не решите,че съм водила статистика на родителите. Нищо подобно. Просто се разположих по-височко на стълбите, за да открия някои хубавци и хубавици, пък и те мен лесно да намерят.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Ей това не мога да го разбера и аз- явно някои родители искат да дундуркат дечицата си докато вторите стигнат пенсия...верно, че аз съм си от София и не съм в положението на хората от прованса, но и да бях, не виждам какъв е смисъла до последния момент пред сградата на изпита или при записването да кеси мама или тате с тебе и да ти забърсват сополчето през 5 минути...
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

как изобщо ви прави впечатление това...пък и какво ви засяга...както и да е де дразнете се и си хабете нервите :lol:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

kandidatstvasht написа:Ей това не мога да го разбера и аз- явно някои родители искат да дундуркат дечицата си докато вторите стигнат пенсия...верно, че аз съм си от София и не съм в положението на хората от прованса, но и да бях, не виждам какъв е смисъла до последния момент пред сградата на изпита или при записването да кеси мама или тате с тебе и да ти забърсват сополчето през 5 минути...
чувствам, че наще ме мразят

не дойдоха нито на историята, нито на литературата
, а и на лекции не идват с мен--- да ме земат от СУ
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

В никакъв случай не си хабя нервите за подобни глупости, просто ми е интересно как 19-годишни мъже и жени още се държат за полата на мама.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”