Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?

Мнение от Плазмодий »

ТΞD написа:Аз бях дочул, че ЮФ открива учебната година един ден по-късно. Някой има ли идея каква доза истина има в дочутото? :?:
Верно е :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Докато чаках резултатите от Математика 1 решавах задачи за Математика 2. След 24 юли изпитите за мен свършват и тогава почва лятото - ще уча за GRE и естествено не може без математика - комплексни числа и малко аналитична геометрия. Звучи доста вълнуващо, нали?
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Да бе, направо съжалявам, че не съм кандидатствал и аз с математика :lol:
tinglit
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от tinglit »

Днес мина последният ми изпит и сега ми е много странно...И аз съм си изготвила един километричен списък с книги.Сега смятам първо два дни хубавичко да се наспя, защото съм забравила какво е чувството :mrgreen:
Винаги съм харесвала историята, но вече направо я обичам!!!Докато преговарях по литература за изпита само си мислех "Леле..колко ми се чете по история" :P
...Work smart, not hard!...
Аватар
KpuCmuHa
В началото бе словото

Мнение от KpuCmuHa »

Аз също съм си намислила сумати книги, с които да се заиграя, че съм забравила какво е чуството да четеш по цяла вечер, дори да искаш да спиш, само и само да видиш какво ще стане по-нататък в сагата ;) Друго - записах се за шофьорските курсове и от другата седмица почвам, тъй че сега чета и правилника :mrgreen: И ходих на интервю за работа - чакам да ми се обадят до 2-3 дена дали ще стане или не. Ако не - продължавам да търся :wink: Абе, запълнила съм си времето горе-долу :lol: :bounce:
If YoU LoVe Me WhY DoN't YoU HuG Me? WhY DoN't YoU SqUeEzE Me AnD TeLl Me YoU LoVe Me? I'm So LoNeLy, WhY YoU IgNoRe Me? ThOuGhT I WaS ThE OnLy OnE, ThOuGhT I WaS YoUr BeAuTy QuEeN...
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

слушам музика, пиша тука, гледам филми и ще попътувам малко....зарязвам всякакви книги на този етап!
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Гледам доста филми и си вися на компютъра :lol: и разбира се се снабдих с много книжки :bounce: Аз още никакви резултати не чакам ама открих сезона на почивките 8)
ИзображениеИзображение
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Аз пък започнах работа, защото в къщи сигурно щях да се побъркам от бездействие и хубавото е, че работата ме отвлича от мислите за резултатите, та ден най-много по 2-3 пъти да се сещам. Иначе и аз като повечето започнах да чета книга "Демонът и сеньорита Прим" на Коелю, но мисля като я прочета да дочета тетралогията за Асеневци , стигнала съм до "Иван Асен ІІ". TED , понеже видях, че и ти я четеш, мисля че трябва да започнеш от Солунския чудотворец (ако не си я прочел де) :wink: .
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

explorer написа:И аз като Kristo се разтоварвам с писане, само че не поезия, а проза ;) Даже подготвям един сборник с разкази, ама дали ще види бял свят, това ще разберем през октомври :)
Звучи интересно - дай подробности, какво е, що е, как го подготвяш, какво ще включиш...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Ами най-общо книжката ще бъде разделена на две секции. В първата ще публикувам 9 или 10 разказа, а във втората - няколко фейлетона. Двете части са общо взето противопоставени една на друга. Имам още някои идеи, които в идните седмици ще се трансформират в още няколко разказа, и така ще се получи. Вече самият процес по издаване ще си е сложен - аз мога да си направя и сам предпечатната подготовка... Като му дойде времето, ще го мисля и този въпрос :) Иначе на блога ми можеш да видиш повече инфо, там съм качил и някои от нещата, които ще намерят място в сборника ;)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

explorer написа:Ами най-общо книжката ще бъде разделена на две секции. В първата ще публикувам 9 или 10 разказа, а във втората - няколко фейлетона. Двете части са общо взето противопоставени една на друга. Имам още някои идеи, които в идните седмици ще се трансформират в още няколко разказа, и така ще се получи. Вече самият процес по издаване ще си е сложен - аз мога да си направя и сам предпечатната подготовка... Като му дойде времето, ще го мисля и този въпрос :) Иначе на блога ми можеш да видиш повече инфо, там съм качил и някои от нещата, които ще намерят място в сборника ;)
Мислил ли си за електронен вариант на сборника? Както този в моя подпис примерно :D

И няма ли да пуснеш "сингъл" от сборника, да зарибиш народа тука, да се поинтересува?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

explorer , искам да си купя 6тата книжка и да ми я подпишеш ! ЧУ ?! ИСКАМ !
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

днес бях на басейн :shock:
утре може пак да ходя...
още не мога да се опомня, че нямам кво да уча :D
представям си на тия, които са учили повече от 2-3 месеца /демек по-продължително от мен/, колко им е странно :D
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

мен пък ме гони едно странно гузно чувство, че не правя нищо съществено, след като вече не уча :shock: но се опитвам да се справя с това усещане :lol:

ужасно много ми се четяха книги!!! сега ги редувам с вестници, музика, разходки в парка и много, много смях! осъзнах, че покрай цялото учене и притеснения дали ще ме приемат или не, съм почнала да се смея рядко... а това не е хубаво!

искам и една екскурзия да спретна, но нейният ред ще дойде след края на КСК.
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Аз междувременно открих,че на телефона си имам много зарибена игричка с космическо корабче.Преди малко умрях чак на 19-то ниво. :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”