ПСИХОЛОГИЯ
Модератор: Плазмодий
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Re: специалност "психология"
Баси , голяма гад излизам в тази тема (май вече и в други) . Искам да се извиня на тези , които се чувстват засегнати . Моля ви , не се чувствайте така ! Всеки с филма си , а сега е напрегнато , всички тръпнем в очакване , а аз съм взела един железен чук и троша в очакване ... Силве , ще се радвам да сме колежки ,айде да ни приемат и двете ,че да ходим на кифенце или на по една ракия да изгладим отношенията ако съм те засегнала с гаднярското си отношение .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Ракията по ме усторива.Ставам много обичлива след 2-3тата.Пък и ми е любимото питие.Сега на село (понеже аз имам село) се вари кайсиева.Нормално е да сме изнервени.Не мисля,че си груба.По скоро си устата:)(не като обида).Много уважавам хората,които изразяват и отстояват собствено мнение.
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Много съм устата ама това си е отчасти грубо . Никога не съм пила кайсиева ракия , веднъж съм пила само сливова ,но съм склонна пак да се пробвам въпреки несполучливия първи опит . Искаш ли в общежитие да живееш ? На мен първите 3 специалности са ми от ФФ и се надявам да вляза все някоя от тях . Пък може да се окажем я колеги , я съседи
Дано ни приемат първо:).Няма да съм на общежитие,а ще живея с приятеля си на квартира.(макар,че с тия цени
)Аз имам няколко от ФФ.Обаче ми омръзна да чакам оценка.
Ти иначе от къде си?Малко го обърнахме на чат,ама...айде не е първата тема превърната в чат:)
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Ами, от Сандански . Писала съм Психология , Културология, Философия (това са ми желанията от ФФ). А иначе,защо на квартира искаш - струва ти се нехубаво в общежитие ? Аз искам точно в общежитие - тръпката да се запознаеш с някого и поводът да е ,че ще живеете заедно ме вдъхновява .Пък и лекции все ще има кой да ти даде ако ти е скучно колегите са на една ръка разстояние , не можеш да спиш ,защото правят купон в коридора - много вдъхновяващо ми звучи
Напротив искам в общежитие,но съм емоционално и физически обвързана.Ще живея с гадже и няма как да съм на общежитие,като той не е вече студент.А и не е бил към СУ.Иначе звучи страхотно да си на общежитие.Нови хора,безсънни нощи.Но от друга страна не знаеш какъв съквартирант ще ти натресат.Ами ако води различни мъже,ако не се къпе или краде?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Все повече затвърждавам наблюденията си,че в тая специалност влизат доволен брой любителки на ракиената амброзия,вече имам няколко добре завързани познанства по този повод(Блъди
)
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
и аз да варях ракия щях да съм толкова позитивен 
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
До ShadeOfShane: Наистина имаше основание, но дори и да нямаше пак щях да отбележа същото. И какво означава shane, ако мога да попитам?
Magister Militum
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Alkiviad , самата идея ,че се питаш значи , че целта ми е постигната . Иначе реших да значи същото като Иван или Александра ...
-
Майкъл Вон
- В началото бе словото
На мен ми е първо желание. И адски много се надявам да ме приемат. Това е специалността, която наистина ще уча с желание. 
- Но да умреш, когато се отърсва
земята от отровната си плесен,
когато милионите възкръсват,
това е песен, да, това е песен!
Майкъл Вон,имаш вкус за аватари и сепциалности:)"Ейнджъл"-супееер:)
-
Майкъл Вон
- В началото бе словото
silveto написа:Майкъл Вон,имаш вкус за аватари и сепциалности:)"Ейнджъл"-супееер:)
Ахахах, мерси много ^^
Наистина си е супер сериалът
- Но да умреш, когато се отърсва
земята от отровната си плесен,
когато милионите възкръсват,
това е песен, да, това е песен!