Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ми камс ин пийс.аз нова тук братя и сестри колеги и искам да ви запитам има ли по тази грешна земя и в часност в този форум мъдър някой който възнамерява да отдаде безполезния си живот на тази твърде съмнителна специалност културологията (както моята свежа особа възнамерява да стори)
такава тема не знам дали има ама ме мързеше да проверя ...
ако ви има пращайте светлинни ракети
We are defenders of any poseur or professional pretender around.
Joker e своеобразен пътеводител, който със завидно умение успява да отсее що е то хубава специалност и хубав човек и пак така умело ги съчетава в мъдри умозаключения. Евала
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Marla Singer, ако това е специалността, която те влече, учи си я. Не слушай другите какво говорят, човек винаги може да си намери работа, ако е амбициозен и го бива в областта му.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
мерсимм много аз съм далеч от разубеждаването просто проверявах за съмишленици тука.Всеки си избира какво ще учи ,това е безспорен факт, и на всеки успех в каквото си е избрал ! чийрс
We are defenders of any poseur or professional pretender around.
аз исках да я уча и я писах на второ място след журналистиката...и следователно ще я уча ако не ме приемат журналистика...или пък...абе кой знае
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Мене ми е на последно... Иначе ми е супер интересна специалността, но съм си навил, ако успея, да я запиша като втора там някоя от годините...Иначе просто реших, че ще ми е много интересно да я уча и ще ми разшири общата култура много, но пък няма после точно ясна перспектива какво да се работи...Може да се намери, разбира се, не отричам, но може би като работник в музей...Или нещо такова...
мне само. ако си забелязал в плана са й включени и психология и връзки с обществеността и още други такива истории. което значи че ти дава доста голям избор за работа след това. пък и винаги можеш да теглиш някаква по-специализирана магистратура. а и в днешно време кой ти гледа какво си завършил ама иначе като избор за втора специалност е идеално
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.