Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Нета си е напаст божия! Още от малка се чудех,какво е, понеже брат ми беше много зарибен по компютрите. И вече има 5 години от както съм се пристрастила към това чудовище!Иха... А, аз съм само на 19
Ами аз се запознах с това животно - Нета преди повече от 5 години, но много усилено го ползвам последните няколко - налага се от само себе си....
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
От лятото на 10ти-срещу 11 клас. Иначе - спорадично и преди това.
Я да сметна - май са 3 години инещо стабилно, ианче от 6-7 знам какво е и имам поща.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Скъпи спомени:
1. Mървият ми компютър бе един Виктор от Прософт в края на 1992.
2. Първият ми Интернет бе от лятото на 1998 - адрес на един фрисървър в Македония - freemail.mk! Наистина не е за вярване!