Среща на журналистите!!! :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Re: Среща на журналистите!!! :)
Всичко хубаво, ама щото вече в 2 теми се спомена... Все едно е big deal. И няколко колеги бяхме в същото студио преди 2 месеца, и ний знаем какво е, демек.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
съжалявам, ако изглежда като big deal. за мен не е и не е било. беше си емоция, защото съвпадна с рекламата, изпита и една камара други неща.
принципно нито появявания по телевизията, нито в медиите ме впечатляват - нито що се отнася до мен, нито до някой друг. отраснала съм в такава среда и за мен е нещо нормално.
принципно нито появявания по телевизията, нито в медиите ме впечатляват - нито що се отнася до мен, нито до някой друг. отраснала съм в такава среда и за мен е нещо нормално.
Show me the way to the next little girl...

- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Ако аз се появя по телевизията няма ли да трепне нещо в теб?
- fragile
- Писаружяк
Току-що гледах запис на предаването - много боси абитуриенти...shlqkkk написа:съжалявам, ако изглежда като big deal. за мен не е и не е било. беше си емоция, защото съвпадна с рекламата, изпита и една камара други неща.
Накрая всички едно и също говорят, спор не може да се зароди, щото и две изречения не могат да вържат. Ужас, ужас...
Shlqkkk, ти си по-добре.
Как никой не се сети за служителя на АЕЦ, който от Виена записа видео-съобщение за тъмни сделки и афери около централата, и го публикува в блога си...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
без да звучи като заяждане, не е адресирано и лично към теб.
обаче се чудя каква част от влезлите вече във ФЖМК са можели да говорят смислено преди да влязат? не коментирам и каква част успявят да формулират и едно смислено изречение по време на следването си и след това.
аз не бях цвете за мирисане. не съм доволна от себе си изобщо. но на останалите /на 4ма от другите, всъщност/ им се чудя... иначе бяха с егати самочувствието
обаче се чудя каква част от влезлите вече във ФЖМК са можели да говорят смислено преди да влязат? не коментирам и каква част успявят да формулират и едно смислено изречение по време на следването си и след това.
аз не бях цвете за мирисане. не съм доволна от себе си изобщо. но на останалите /на 4ма от другите, всъщност/ им се чудя... иначе бяха с егати самочувствието

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе аз това предаване със студентите от ФЖМК май го гледах. да не би да става дума за онова с дните на свободното слово или нещо от сорта? тоя Милен тогава много ги ряза и се заяжда...естествено както винаги...ама те не можаха да се справят с него.
на русата мацка й личеше самочувствието определено. шляк, на тебе ти личи, че си свикнала с такива неща - супер спокойна си. евалата! другите ги даваха по-малко..а и признавам си не го издържах до края...
на русата мацка й личеше самочувствието определено. шляк, на тебе ти личи, че си свикнала с такива неща - супер спокойна си. евалата! другите ги даваха по-малко..а и признавам си не го издържах до края...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- fragile
- Писаружяк
Сега пък не сме се справили с Милен Цветков... Какво да се справяш. Че ще се заяжда знаехме още преди да идем... Неприятното беше, че не можахме да кажем нищо за самия фестивал. Това е друга тема.
shlqkkk, мен не факултетът ме е научил да говоря............
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
не, че нещо...shlqkkk написа:без да звучи като заяждане, не е адресирано и лично към теб.

- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Не става въпрос за това. Ти се учудваш как може да се впечатляваме от това, че shlqkkk е участвала по телевизията. Аз й се радвам, защото е свестно момиче,а приятелят й също е симпатяга.Тя го спомена тук, защото знае,че има кой да й се зарадва, а аз определно й се радвам.Има и други като мен.
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ти пък!
за това ли си мислиш, че съм го казала?
фукам се, не разбра ли? искам да стана известна! харесва ми да се гледам по телевизията! а и това е ГОЛЯМА работа - обикновените хора рядко ги дават по телевизията! ма аз съм необикновена, а и съм с връзки
за това ли си мислиш, че съм го казала?
фукам се, не разбра ли? искам да стана известна! харесва ми да се гледам по телевизията! а и това е ГОЛЯМА работа - обикновените хора рядко ги дават по телевизията! ма аз съм необикновена, а и съм с връзки

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
е съжалявам ама си е така...общо взето не направихте нищо, ами си подвихте опашките...т.е. факултетът мн на хубаво ви е научилfragile написа:Сега пък не сме се справили с Милен Цветков... Какво да се справяш. Че ще се заяжда знаехме още преди да идем... Неприятното беше, че не можахме да кажем нищо за самия фестивал. Това е друга тема.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- fragile
- Писаружяк
Бъбли, аз дори на майка ми не се обадих, за да й кажа, че "шъ мъ дават по тиливизоръ". Никога досега в Интернет въобще не съм споменавала, че аз или някой от ФСС сме участвали където и да било. Впрочем, колегите участваха предавания и в няколко други национални телевизии, радиа и интернет медии. Това беше добре, за да добие популярност фестивалът, не ние!!!!!!!!!!!!!! За съжаление, медийна подкрепа имаше, но не и финансова такава. Следващата година може би някои от вас също ще се включат и ще видят за какво става дума. Недейте така.
А колкото до това, че сме си подвили опашките.... няма да коментирам. Даже бих казала, че ти си забравил/а какво точно сме говорили и как сме го казали... Извинявай, но от тая камбанария изглежда много лесно...
Не вярвам, че shlqkkk се "фука" с участието си вчера и може би аз прибързах с коментара, но когато го видя в 2 последователни теми, мисля, че е редно да ви кажа, че това не е върха на сладоледа и всеки един от нас трябва да изпапка доста хляб, докато постигне истинските си цели. А целта не е често явяване по медиите, нали? Нали е по-хубаво вие да правите тези медии?
А колкото до това, че сме си подвили опашките.... няма да коментирам. Даже бих казала, че ти си забравил/а какво точно сме говорили и как сме го казали... Извинявай, но от тая камбанария изглежда много лесно...
Не вярвам, че shlqkkk се "фука" с участието си вчера и може би аз прибързах с коментара, но когато го видя в 2 последователни теми, мисля, че е редно да ви кажа, че това не е върха на сладоледа и всеки един от нас трябва да изпапка доста хляб, докато постигне истинските си цели. А целта не е често явяване по медиите, нали? Нали е по-хубаво вие да правите тези медии?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
okkayy.... млъквам. обаче все пак това, че не съм била там, не означава, че не мога да имам мнение. аз все още чакам деня, когато някой ще натрие носа на тоя идиот. може би просто ме е яд, че това още не се е случило
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Как беше?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men