Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?
Как прекарвате времето си след изпитите ,забавлявате ли се или се стресирате и притеснявате ? Аз не съм се осъзнала все още и ми е много странно ,че всичко свърши (засега).
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Re: Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?
Ами много трудно-пълен ужас и постоянно съмнение,а почивката е чак през август
...
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ами аз, след като мина литературата, не можех да повярвам, че на другата сутрин ще се събудя в колкото си искам и че няма да се налага да си разпределям времето, да преговарям цитати и прочее глупости
След като отпразнувах вечерта завършването на КСК, сега ми е спокойно, че поне ученето свърши. Вече чакането си е проблемно, щото, както винаги, нямам търпение да видя какви са ги надробили проверяващите, ама това е - иска се търпение. Иначе оттук насетне съм се "разплул" тотално и мисля да правя всичко, което една година по един или друг повод не съм могъл
Но излязат ли резултатите и класиранията, следва един бесен купон, който ще продължи поне до началото на септември
И ако през октомври съм оцелял след всичко това, надявам се, ще сме колеги в СУ 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
И аз така разсъждавах,но не мога да се отпусна още,а колкото до спането-поне спя колкото си искамexplorer написа:Ами аз, след като мина литературата, не можех да повярвам, че на другата сутрин ще се събудя в колкото си искам и че няма да се налага да си разпределям времето, да преговарям цитати и прочее глупостиСлед като отпразнувах вечерта завършването на КСК, сега ми е спокойно, че поне ученето свърши. Вече чакането си е проблемно, щото, както винаги, нямам търпение да видя какви са ги надробили проверяващите, ама това е - иска се търпение. Иначе оттук насетне съм се "разплул" тотално и мисля да правя всичко, което една година по един или друг повод не съм могъл
Но излязат ли резултатите и класиранията, следва един бесен купон, който ще продължи поне до началото на септември
И ако през октомври съм оцелял след всичко това, надявам се, ще сме колеги в СУ
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Пиша във форума
Мне: радвам се на живота, защото, съгласете се, въпреки че сме в очакване на класирането, това вероятно е най-безгрижното време за един млад човек, когато може да прави каквото намери за добре, без някой да изисква нещо от него. След това: изпити в университета, работа....
Чувствам се като хлапе на 5
Мне: радвам се на живота, защото, съгласете се, въпреки че сме в очакване на класирането, това вероятно е най-безгрижното време за един млад човек, когато може да прави каквото намери за добре, без някой да изисква нещо от него. След това: изпити в университета, работа....
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Да,ама когато наи-близките ти хора са по изпити е много тъпо-съгласи се
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Съгласен! Дайте да се радваме на живота, докато още можем!pink floyd написа:Пиша във форума![]()
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
Сега се сещам ! Искате ли като излязат резултатите да си направим среща на редовните форумци ,ще бъде много интересно , а може и да отпразнуваме заедно ако не добри резултати , то поне край на съмнения и терзания ,а защо не и добри резултати ?
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
Аз си мислех, че след изпита ще ми е много по-спокойно, но не е така. и не само защото не мога да чакам, а и защото изведнъж осъзнах, че всичко свърши. няма цитати, няма дебели книги из стаята ми, трябва да ги върна в библиотеката или на приятели. проследните месеци се случиха много неща - матури, бал, разделяне с училище (за мен и проблеми с печатане на дипломата, защото системата на МОН не вярваше, че съм родена в София и не исакше да ми отпечата дипломата), изпити и т.н. и човек се мотивира, за да преодолее всички тези екстремни събития максимално успешно. сега освен да чета художествена литература и да гледам сапунени сериали няма какво да правя. и това не ми се отразявя добре. съучениците ми още не са приключили с изпитите и са неоткриваеми и така.
сега заминавам за село, че да разнообразя малко дейността. пък и там няма интернет, така че няма да мога през 2 часа да проверявам форума и пощата си
желая спокойствие на всички до излизането на резултатите. аз се съм на линия пак в сряда, защото не ми се иска да изпусна броенето на дните до излизането на резултатите.
сега заминавам за село, че да разнообразя малко дейността. пък и там няма интернет, така че няма да мога през 2 часа да проверявам форума и пощата си
желая спокойствие на всички до излизането на резултатите. аз се съм на линия пак в сряда, защото не ми се иска да изпусна броенето на дните до излизането на резултатите.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Все едно говоря аз,само дето и село нямамaxinora написа:Аз си мислех, че след изпита ще ми е много по-спокойно, но не е така. и не само защото не мога да чакам, а и защото изведнъж осъзнах, че всичко свърши. няма цитати, няма дебели книги из стаята ми, трябва да ги върна в библиотеката или на приятели. проследните месеци се случиха много неща - матури, бал, разделяне с училище (за мен и проблеми с печатане на дипломата, защото системата на МОН не вярваше, че съм родена в София и не исакше да ми отпечата дипломата), изпити и т.н. и човек се мотивира, за да преодолее всички тези екстремни събития максимално успешно. сега освен да чета художествена литература и да гледам сапунени сериали няма какво да правя. и това не ми се отразявя добре. съучениците ми още не са приключили с изпитите и са неоткриваеми и така.
сега заминавам за село, че да разнообразя малко дейността. пък и там няма интернет, така че няма да мога през 2 часа да проверявам форума и пощата си![]()
- Amaranth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
На доста изпити бях вече и ще ходя и на още. Как прекарвам времето, докато чакам? Ям, уча по друг предмет, разцъквам из форумите, пак ям, ям още веднъж (яденето е най - голямото блаженство), пък то като излязат резултатите, ще се разчуе. Не виждам смисъл в притесненията, защо да си скъсявам живота? Да не свършва светът? Хайде за сега, че трябва да ходя да ям 
But You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
а, яденето е голям проблем. аз покрай изпитите напълнях с 3-4 килограма, защото за да се разсейвам от учене ходех по няколко пъти на ден до магазина за вафличка, пръчици "Слънчо" и др. подобни 
Четвърти курс, Българска филология:)
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ти да видиш кво става, ако влезеш специалност в която се учи... От моите колеги, от тези дето минахме втори курс, всеки е качил м/у 5 и 15кг, четенето ебава майката на фигурата 
medicate, medicate
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Еми как прекарваме времето си...има притеснение относно резултатите, но това не ни попречи две поредни вечери да разтресем Най и Биад
Иначе спане до късно, никакви задължения...трудно мога да се адаптирам към новия си свободен начин на живот...
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Яденето е ключов момент в подготовката за изпит
Аз колко шоколада изядох за няколкото последни седмици - сигурно толкова не съм яла досега през целия си живот!
А иначе - още не мога да се осъзная, че вече нямам изпити. Днес се събудих в 11.30 (за първи път от страшно много време) и ми беше толкова странно, че няма веднага да взема някоя тема и да я да прочета за 47ми път
Пък утре съм на сватба

А иначе - още не мога да се осъзная, че вече нямам изпити. Днес се събудих в 11.30 (за първи път от страшно много време) и ми беше толкова странно, че няма веднага да взема някоя тема и да я да прочета за 47ми път
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...