Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Iasen написа:Здравейте ! Искам да попитам ако съм се явил на предварителен изпит по история и съм изкарал добра оценка, която в последствие решавам , че ми стига , но съм се записал и за редовния изпит по история , който е утре- та по- точно искам да знам ако не отида получавам 2.00 нали така и в бала ми участва по- високата оценка , т.е. тази от предварителния изпит?
Благодаря предварително
Участва ти по-високата оценка, т.е. от предварителния. Този въпрос се роди и в моята глава днес, но от първа ръка имам информация, че със сигурност, дори да изкараш 2 или да не се явиш, ти се взима предварителния. Така че споко
Здравейте. Знаете ли кога те вкарват в системата-когато излязат резултатите от изпитите ли ? Защото в персоналните ми дава некоректно въведени данни И се шашкам, че съм сгафила нещо
Bel_ написа:Здравейте. Знаете ли кога те вкарват в системата-когато излязат резултатите от изпитите ли ? Защото в персоналните ми дава некоректно въведени данни И се шашкам, че съм сгафила нещо
Трябва да Ви има в системата, преди да си сте отишли на първия изпит! Нали там си виждате разпределението!? Трябва да има "Заявени изпити", "Положени изпити" и после изрброени специалностите, които ще кандидатствате!
Bel_ написа:Здравейте. Знаете ли кога те вкарват в системата-когато излязат резултатите от изпитите ли ? Защото в персоналните ми дава некоректно въведени данни И се шашкам, че съм сгафила нещо
Трябва да Ви има в системата, преди да си сте отишли на първия изпит! Нали там си виждате разпределението!? Трябва да има "Заявени изпити", "Положени изпити" и после изрброени специалностите, които ще кандидатствате!
А можете ли да ми обясните как ще излезе оценката, когато ми я поставят? Къде да гледам, понеже не виждам оставено място за нея? Може би ще ми помогне някой, който се е явил на предварителен изпит.
Разпределението си видях от общия списък в сайта-от този до този номер в някоя си стая. А когато влизам в персонална информация резултати, казва "некоректно въведени данни". Но пък мойте резултати едва ли са излезли (от български и английски, за които няма предварителни). Та въпросът е да чакам или да се захвана със системата
А можете ли да ми обясните как ще излезе оценката, когато ми я поставят? Къде да гледам, понеже не виждам оставено място за нея? Може би ще ми помогне някой, който се е явил на предварителен изпит.
Точно над мястото, където ти пише какви специалности искаш...там ще ти ги изкарат оценките
Bel_ ... по-добре им звънни и питай какво става: 846 74 29
Точно над мястото, където ти пише какви специалности искаш...там ще ти ги изкарат оценките
Bel_ ... по-добре им звънни и питай какво става: 846 74 29
Да, точно така направиха вчера. Благодаря и на теб!
Аз имам въпрос към учещите Регионално развитие и политика или към тези които са чували отзиви. Интересна ли е специалността, какво се учи и т.н. , че както вървят нещата, може и там да влезна, и ми се иска поне да знам за какво става въпрос.
I wanna fall from the stars straight into your arms
А при подаването на документи за участие в класация за общежитие може ли да пишеш като желан съквартирант някой от друг факултет?Другият ми въпрос е -ако искаш да се запишеш на спорт с малко места като тенис на корт,кога най-рано може да идеш да се запишеш и къде?