^PrincessA^ написа:Приятно ми е да се запознаем, аз съм свръхестествено явление!G__ написа:Не ! Не вярвам в свръхестествени възможности на хора, които примерно ще се подготвят по БЕЛ и история и ще седнат да си правят тема по тема от 5 учебника само по единия предмет. Системата е такава.Я стига глезотии, ако имаш мозък в главата си и не те мързи, можеш спокойно да се справиш и сам! Тоя въпрос като го обсъждам и винаги се ядосвам!
Дам, ама ние в училище(което се предполага, че трябва да те подготви за кандидастване) не стигнахме едва до Търновската конституция, а в учебника ми за външна политика от 39-40г. има информажия, колкото да не е без хич. Аз ходих, на частни уроци и смятам, че без тях щеше да ми е доста по-тръдно. Сигурно ми е малко мозъкът, ама в началото на годината аз предтава си нямах, какво аджеба е това тема по история. Абсолютно всяка тема съм си я писал сам, но учителят ми ми дваше план-конспект. Без тези планове аз нямаше отъде да знам, че в темата, трябва да включа работи, които ги няма в никой учебник. И аз не вярвам, че някок, който си сглобява сам темата от 5 учебника, ще я направи поне на половина толкова подробна, колкото тия от Образователни технологии...