Среща на журналистите!!! :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Среща на журналистите!!! :)
ъм ние бяхме под едно дърво срещу изхода откъм 12.20 до към 13.15 през което време аз размахвах ръце като откачена и от време на време споменавах многозначително думата форум...боже, наистина се държах като пълен идиот
та след това се запътихме към кафето, ама не видяхме самотни хора там. повечето маси бяха пълни с разни възрастни хора
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
23 страници се кандардисвате за среща, на която отиват 2 момичета
- Lilita
- В началото бе словото
а с теб, proUSA, втори път се улучваме в една и съща стая и ти не сметна за необходимо да се видим и да си пожелаем късмет...
а щеше да ми ставаш талисман!
а щеше да ми ставаш талисман!
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
- proUSA
- Легендарен флуудър
Очаквах да ме заговориш, когато вляза в зала 23, даже те търсих с очи, не бях забравил, но така и не те скивах. Да ме беше замерила с нещо, например неразопакован шоколад или дамаджана пенливо пиво....
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Е, те хората и после трябваше по теб да се ориентират, пък я какво стана.... Така че без коментари за страници и появили се 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
Олеее, вие ли сте били! Аз чаках приятелката ми да излезе от изпита да си хващаме влака и чух на няколко пъти "форум", ама така и не разбрах, че това е срещата. Мислех, че съм се объркала и за нещо друго си говорите. 
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Е.. жалко. Нищо.
Живи и здрави, с малко късмет - на устния. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
хаха е все пак е имало някакъв ефект...може би е трябвало и "среща" да споменаваме по-често
следващия път обещавам да се държа още по-идиотски, че всички да разберат за какво иде реч...и да бягат надалеч
всъщност наистина много се радвам, че поне някой ни е чул
всъщност наистина много се радвам, че поне някой ни е чул
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
е, ние с лафонтен бяхме там от 12.40 до 13.10 и седяхме, говорихме си и се оглеждахме за някого... ама нътцки.
но пък междувременно една девойка дойде и ни покани в "Часът на Милен Цветков", та и там се изявихме след изпита
на мен темата ми хареса адски много, бях с 24-каратова усмивка и писах с удоволствие. доволна съм и от написаното. в Нова можехме и по-добре, но за живо предаване след изпит... екстра си беше
знаех си, че няма да успеем да се намерим.
другият път с табела "Форум-среща"
но пък междувременно една девойка дойде и ни покани в "Часът на Милен Цветков", та и там се изявихме след изпита
на мен темата ми хареса адски много, бях с 24-каратова усмивка и писах с удоволствие. доволна съм и от написаното. в Нова можехме и по-добре, но за живо предаване след изпит... екстра си беше
Show me the way to the next little girl...

- Lilita
- В началото бе словото
proUSA, не съм сигурна дали те познах... да не беше ти онзи със синята тениска?
иначе аз бях с жълто поло и седях до някакъв шушляк рапър, който за 15 мин успя да ми наговори куп глупости!!! не беше в час това момче... трябва да си му забелязъл шарената шапка в залата. само ходеше до тоалетната и ме вдигаше постоянно!
а ти къде беше седнал?
иначе аз бях с жълто поло и седях до някакъв шушляк рапър, който за 15 мин успя да ми наговори куп глупости!!! не беше в час това момче... трябва да си му забелязъл шарената шапка в залата. само ходеше до тоалетната и ме вдигаше постоянно!
а ти къде беше седнал?
....I'm mad. You're mad."
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
ехх... много ме е яд сега. Ние постоянно се оглеждахме ама явно не сме ви познали... Аз гледах предаванетоshlqkkk написа:е, ние с лафонтен бяхме там от 12.40 до 13.10 и седяхме, говорихме си и се оглеждахме за някого... ама нътцки.
но пък междувременно една девойка дойде и ни покани в "Часът на Милен Цветков", та и там се изявихме след изпита![]()
на мен темата ми хареса адски много, бях с 24-каратова усмивка и писах с удоволствие. доволна съм и от написаното. в Нова можехме и по-добре, но за живо предаване след изпит... екстра си беше![]()
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Тя е била Милен Цветков бе, толкова ли не зацепи 
- proUSA
- Легендарен флуудър
Два реда зад теб. Този симпатяга не знаеше къде се намира. Пристигна последен, в безобразен вид, все едно до преди 5 минути е скейтвал пред паметника на съветската армия.Като си тръгна младата сексапилна квесторка му разгледа мобилния телефон, запечата му плика, и го изгледа с влажен поглед.Lilita написа:proUSA, не съм сигурна дали те познах... да не беше ти онзи със синята тениска?
а ти къде беше седнал?
Иначе, да, аз бях момчето с синята блуза, но не е важен цветът, а това, че беше с логото на ООН.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
shlqkkk написа:е, ние с лафонтен бяхме там от 12.40 до 13.10 и седяхме, говорихме си и се оглеждахме за някого... ама нътцки.
но пък междувременно една девойка дойде и ни покани в "Часът на Милен Цветков", та и там се изявихме след изпита![]()
на мен темата ми хареса адски много, бях с 24-каратова усмивка и писах с удоволствие. доволна съм и от написаното. в Нова можехме и по-добре, но за живо предаване след изпит... екстра си беше![]()
Вие наистина ли толкова се впечатлявате от участие в ТВ предаване??!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- proUSA
- Легендарен флуудър
Едва ли, защото shlqkkk и приятелят й са рекламни лица на М-ТЕЛ от онзи ден, можете да я видите по всички канали.