Среща на журналистите!!! :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Среща на журналистите!!! :)

Мнение от bubbly_water »

ъм ние бяхме под едно дърво срещу изхода откъм 12.20 до към 13.15 през което време аз размахвах ръце като откачена и от време на време споменавах многозначително думата форум...боже, наистина се държах като пълен идиот :lol: :lol: та след това се запътихме към кафето, ама не видяхме самотни хора там. повечето маси бяха пълни с разни възрастни хора
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

23 страници се кандардисвате за среща, на която отиват 2 момичета
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

а с теб, proUSA, втори път се улучваме в една и съща стая и ти не сметна за необходимо да се видим и да си пожелаем късмет...

а щеше да ми ставаш талисман!
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Очаквах да ме заговориш, когато вляза в зала 23, даже те търсих с очи, не бях забравил, но така и не те скивах. Да ме беше замерила с нещо, например неразопакован шоколад или дамаджана пенливо пиво....
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Е, те хората и после трябваше по теб да се ориентират, пък я какво стана.... Така че без коментари за страници и появили се :P
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Олеее, вие ли сте били! Аз чаках приятелката ми да излезе от изпита да си хващаме влака и чух на няколко пъти "форум", ама така и не разбрах, че това е срещата. Мислех, че съм се объркала и за нещо друго си говорите. :(
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Е.. жалко. Нищо. :wink: Живи и здрави, с малко късмет - на устния. :D
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

хаха е все пак е имало някакъв ефект...може би е трябвало и "среща" да споменаваме по-често :P следващия път обещавам да се държа още по-идиотски, че всички да разберат за какво иде реч...и да бягат надалеч :lol: :lol:
всъщност наистина много се радвам, че поне някой ни е чул
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

е, ние с лафонтен бяхме там от 12.40 до 13.10 и седяхме, говорихме си и се оглеждахме за някого... ама нътцки.
но пък междувременно една девойка дойде и ни покани в "Часът на Милен Цветков", та и там се изявихме след изпита :lol:
на мен темата ми хареса адски много, бях с 24-каратова усмивка и писах с удоволствие. доволна съм и от написаното. в Нова можехме и по-добре, но за живо предаване след изпит... екстра си беше :D
знаех си, че няма да успеем да се намерим.
другият път с табела "Форум-среща" :lol:
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

proUSA, не съм сигурна дали те познах... да не беше ти онзи със синята тениска?

иначе аз бях с жълто поло и седях до някакъв шушляк рапър, който за 15 мин успя да ми наговори куп глупости!!! не беше в час това момче... трябва да си му забелязъл шарената шапка в залата. само ходеше до тоалетната и ме вдигаше постоянно!

а ти къде беше седнал?
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

shlqkkk написа:е, ние с лафонтен бяхме там от 12.40 до 13.10 и седяхме, говорихме си и се оглеждахме за някого... ама нътцки.
но пък междувременно една девойка дойде и ни покани в "Часът на Милен Цветков", та и там се изявихме след изпита :lol:
на мен темата ми хареса адски много, бях с 24-каратова усмивка и писах с удоволствие. доволна съм и от написаното. в Нова можехме и по-добре, но за живо предаване след изпит... екстра си беше :D
ехх... много ме е яд сега. Ние постоянно се оглеждахме ама явно не сме ви познали... Аз гледах предаването :) shlqkkk, коя беше ти или ще останеш анонимна :roll: :D
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Тя е била Милен Цветков бе, толкова ли не зацепи :lol:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Lilita написа:proUSA, не съм сигурна дали те познах... да не беше ти онзи със синята тениска?

иначе аз бях с жълто поло и седях до някакъв шушляк рапър, който за 15 мин успя да ми наговори куп глупости!!! не беше в час това момче... трябва да си му забелязъл шарената шапка в залата. само ходеше до тоалетната и ме вдигаше постоянно!

а ти къде беше седнал?
Два реда зад теб. Този симпатяга не знаеше къде се намира. Пристигна последен, в безобразен вид, все едно до преди 5 минути е скейтвал пред паметника на съветската армия.Като си тръгна младата сексапилна квесторка му разгледа мобилния телефон, запечата му плика, и го изгледа с влажен поглед.
Иначе, да, аз бях момчето с синята блуза, но не е важен цветът, а това, че беше с логото на ООН.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

shlqkkk написа:е, ние с лафонтен бяхме там от 12.40 до 13.10 и седяхме, говорихме си и се оглеждахме за някого... ама нътцки.

Вие наистина ли толкова се впечатлявате от участие в ТВ предаване??!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Едва ли, защото shlqkkk и приятелят й са рекламни лица на М-ТЕЛ от онзи ден, можете да я видите по всички канали.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”