КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: КСК'08-English

Мнение от KRSOne »

При всички ли се е прецакал форума, аз си мислих, че само при мен. :(
Аватар
Savage
В началото бе словото

Мнение от Savage »

Някой може ли да ми каже къде точно ще може всеки да си види резултатите? Чудя се дали тази функция на сайта ще работи? Иначе срока е седмица и половина 2 или нещо от сорта,поне така предполагам от това,което ни казаха на изпита.

П.С. Форума е бавен :)
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Резултатие ще излязат в персоналната информация.

Аз се надявам да излязат по-скоро, че ще полудея. Наближава краят на тази КСК, нормално е всички да сме нетърпеливи. Дано проверяващите оценят това и бързо да проверят работите ни. :wink:
Аватар
Savage
В началото бе словото

Мнение от Savage »

Именно, Колега! :D Направо не мога да се спра на едно място заради тия резултати :>
Meldor
В началото бе словото

Мнение от Meldor »

Някой може ли да каже ориентировъчно на колко стотни се равнява една точка? Аз предполагам че имам около 5 грешки на диктовката и около 10-на грешки на теста. Смятам, че на есето съм доста добре, което означава, че се събират към 75 точки. Някаква идея каква оценка да очаквам?
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

М/у 4.50 и 5.00 , може и повече, но не съм сигурна с точност, така ми се струва
Аватар
Shounen
В началото бе словото

Мнение от Shounen »

75 точки са за ~5,17. Обаче силно ме съмнява да имаш 10 грешки на теста и нито една на есето... просто е невъзможно.

Аз така и така се регистрирах... един бърз въпрос, колко D-та имахте на Error-а? Че да знам до каква степен съм го омазал... толкова да е лесно и аз така да забия точно на тоя ерор.. ужас... както и да е :)
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Аз оставих едно Д. Мисля, че беше на 32 въпрос. Ставаше въпрос за някякво откритие или нещо подобно. Споменяваше се думата 'achievement'. Само това помня от изречението.

На първи прочит направих 13 от изреченията. Грешките бяха очевадни просто - а furnutire, capable to, worlds' etc. За другите се позамислих, наистина. Обаче само едно оставих Д, не знам. :wink:
Аватар
Shounen
В началото бе словото

Мнение от Shounen »

Да, и още един човек ми каза, че е оставил само 1... тц, дано само там са ми грешките на теста... И да, почти всичките бяха супер очевадни, но имаше 2-3, които колкото повече ги мислих толкова повече си променях решението и... както и да е, мерси за информацията ^ ^
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Аз също оставих само едно Д, но не на изречението за achievement ( там грешката е че липсва определителния член), а на едно друго. Беше нещо, че китайците измислили оригамите преди не знам си колко години и хората от тогава сгъвали. Ако някой се сеща за тва изречение, ще ми каже ли какво е писал?
Много моля ако някой може да изнамери статистиките за оценките от миналите години по английски. Имаше ги някъде качени всичките предишната КСК, но нямаше линк на сайта. Някой ги беше пуснал линк във форума.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Всъшност аз я намерих, за 2006.
Ако някой се интересува, ето:
http://uni-sofia.bg/students+bg/admission+bg/I09.HTM
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

И аз съм писала оригами-изречението, че е No Error, аз имам 2-3 No Error-а, но единия сто процента е грешен, т.е. има грешка, ама кои точно бяха, нямам идея, напълно ми избледня тоя изпит :D
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

Мисля, че и аз писах no error за оригамите и още 2. Едното, от които малоумно тъпо, паднах в капана на were drank XD Прочетох го автоматично като мин. причастие :mrgreen:
П.П. Не знам за статистиката, помня, че имаше 4000 кандидата и 60% двойки. :albino: Тази година само 2600 парчета :bom:
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Даже по-малко, около 2200. Което е добре, естествено. :mrgreen: А миналата година бяхме с към 600 повече.
cranesway
В началото бе словото

Мнение от cranesway »

при на казаха че към 27-28 ще излязат резултати
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”