Езикови курсове и школи
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: ДЕО-ИЧС. Английски език 360 часа интензивно!
Едва днес звъннах в ИЧС и оттам ме "поздравиха" с влезлите в сила нови цени!
Курсът от 360 часа се състои от ДВЕ нива (не ми обясниха как така 360 часа са само за две нива, ... По 180 часа нивото?!) и вече струва 750 лв, а не 599 лв. Комплектът учебни пособия за всяко ниво е от по 30 лв. По New Headway е обучението, а пък точно за тази ситема съм чувал лоши отзиви...
От 2 години посещавам ИЧС и съм много доволна ! Там изкарах 4 и 5 ниво английски език .Също така посещавах и компютърни курсове - С++ и Excel . Преподаването е на ниво и смятам от 11 август да запиша руски език.Има ли някой , който е бил на руски там ?И по кой учебник се учи ?
- pi4
- Легендарен флуудър
Ах,това ИЧС дека са го запратили на бабината си,имам чувството,че пътувам към Пловдив.

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- DADO
- Легендарен флуудър
За учебник не знам, но съвсем спокойно мога да те науча на руски, ако желаешani_n написа:От 2 години посещавам ИЧС и съм много доволна ! Там изкарах 4 и 5 ниво английски език .Също така посещавах и компютърни курсове - С++ и Excel . Преподаването е на ниво и смятам от 11 август да запиша руски език.Има ли някой , който е бил на руски там ?И по кой учебник се учи ?
Иначе, ИЧС е доста добро място за изучаване на чужд език, изкарах там преди време Pre-Intermediate по Headway и съм много доволен, точно там научих най-много английски. Иначе, на частните места нещо не им се доверявам...
Абе хора, знаете ли че и НБУ си имат ИЧС? Намира се близо до Съдебната палата, от другата страна, Княз Борис май беше улицата.
Ibiza DJ
Чуждоезиково обучение в група от 8-13 души
360 ч. = 900лв
150 ч. = 399лв
360 ч. = 900лв
150 ч. = 399лв
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Егаати и цените, честно!...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- porednata
- В началото бе словото
- Специалност: ФМИ - КН
- Курс: първи
Hector написа:Едва днес звъннах в ИЧС и оттам ме "поздравиха" с влезлите в сила нови цени!Курсът от 360 часа се състои от ДВЕ нива (не ми обясниха как така 360 часа са само за две нива, ... По 180 часа нивото?!) и вече струва 750 лв, а не 599 лв. Комплектът учебни пособия за всяко ниво е от по 30 лв. По New Headway е обучението, а пък точно за тази ситема съм чувал лоши отзиви...
Аз съм учила по New Headway и системата хич не е лоша. Всичко се обяснява точно, ясно и подредено. Ако се притесняваш за системата... недей, но виж според мен 750 лв са много за 2 нива на Headway. При положение че те са 5 или 6... не помня. А главните знания получаваш от Upper-Intermediate и Advanced.
- DADO
- Легендарен флуудър
Те са 6 нива, но в университети по принцип, изискват само 4.porednata написа:Аз съм учила по New Headway и системата хич не е лоша. Всичко се обяснява точно, ясно и подредено. Ако се притесняваш за системата... недей, но виж според мен 750 лв са много за 2 нива на Headway. При положение че те са 5 или 6... не помня. А главните знания получаваш от Upper-Intermediate и Advanced.
Иначе, от 2 и 4 ниво на Headway съм доволен, учил съм по тях. Не знам как е учебника Face2Face, но също ми изглежда интересен.
Ibiza DJ
-
kaa
- В началото бе словото
А има ли някякви тестове, които правят предварително, за да установят на какво ниво си, тъй като съм учила преди и не мисля, че съм за първо ниво?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Във всяка нормална школа има 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Здравейте на всички!Искам да се запиша на английски,но не мога да избера къде!За сега съм се насочила към "Престиж", но се колебая и за ИЧС!Какво ще кажете ... ?Някой има ли пряки наблюдения?
Не е лесно!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Британика?
/егати рекламата му хвърлям в тоя форум!
/
/егати рекламата му хвърлям в тоя форум!

-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
Аз ходих в "Престиж", защото е до нас... и нищо не научих. Правихме разни упражнения и толкова. Иначе учихме по Снапшоп.
Гледахме и филми, когаот вече ни мързеше 
Курс по руски език
Да има желаещи за руски език, начинаещи? Видях,че в ДЕО-ИЧС започват такива курсове, но при условие,че се съберат 4-ма кандидати.Някой може ли да даде съвет къде е най-добре да се учи руски - от личен опит...А някакви отзиви от ДЕО?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Снапшот се казва и освен това е детска системаLama написа:Иначе учихме по Снапшоп.![]()
Бтв, сливам разните теми за ИЧС!