Ужассс!При това ме/се преметнах/a да го гледам в Арена
Е нЕма такъв безмислен филм...Една торба герой които се включват чат пат в действието и зачезват,главен герой с проблеми с алкохола дето го "гърби" всеки който го хване.Дали е страшен?Ми мен повече ме е страх като гледам "Дързост и красота"...По скоро на моменти е смешен(и то доста,просто момента при който главния герой се чуди как да остане при една жена с някакви парапсихо способности за да й попречи нещо и пада на колени и заявява "хайде да пийнем ,аз си нося" утепа коча с правата лопата-малкото хора в салона избухнаха в неистов кикот,а едва ли е било това целата на авторите)...Абе като изключим добрите компютърни ефекти(да братушките добре са се справили) и един Зил с нитро дето цепеше мрака в стил"Бързи и яростни" филма е под всякаква критика.
Оценка: 3/10
mushroomhead написа:http://www.kino.dir.bg/film.php?id=5263 Я вижте какво се задава-интересна интерпретация за живота на братя Грим .Ще се гледа
О да, гледал съм го. Готин е, но е препоръчително да си чел приказките преди това, защото няма да схванеш някои моменти... и да не налиташ на бой на сценаристите, когато забележиш някои техни волности
Аз много му се израдвах
I'm one lab accident away from being a supervillain.
Току що изгледах Mangal Pandey. Ей бога ми, толкова хубав филм не са правили в скоро време! Имаше толкова чувство, толкова цвят, толкова... ух! Гледайте го! Няма да съжалявате.
I'm one lab accident away from being a supervillain.
Кажете някой работещ сървър, от който free да мога да си дръпна някой интересен филм
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
За да теглиш от каталозите обаче трябват коефициенти
от сийдвани торенти.От днес вече съм Супер потребител
и мога да тегля от тях.За това се радвам много....
Направо ме избива на добротия...
Ако искаш мога да ти дам моя акаунт да си изтеглиш нещо?
Не съм голям привърженик на торентите, но като си инсталирам БитКомет-а ще свирна да ми го дадеш и да си дръпна нещо. Дай идея за друг, но ако може да не е чрез торенти
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Да, но за да се сдобия с този коефициент ще трябва да спя пред РС-то и денем, и нощем само да тегля. Няма как да го постигна този твой резултат.