КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
baffler
В началото бе словото

Re: КСК'08-English

Мнение от baffler »

:D Вече се измъчвам много. Предлагам задружно да изпаднеме в криногенна сомния до излизанито на резултатите. :bounce:
Не за варианти по клоyз-а не се сещам. Някои еррър-и - homeworks, a furniture, announcement, percents
Последно промяна от baffler на 16 Юли 2008, 11:58, променено общо 2 пъти.
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Just Maria написа:Нещо друго сещаш ли се? Например за още варианти за избор, които бяха дадени? Май имаше return popularity... Тoo,so,rather than за друг от gap-овете...
So съм писала, то беше so, too, quite и другото не го помня....Иначе съм писала regain power, а не resume. Ти какво искаш да те приемат между другото?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

baffler написа::D Вече се измъчвам много. Предлагам задружно да изпаднеме в криногенна сомния до излизанито на резултатите. :bounce:
Приема се!! :drunken: Аз между другото смятам да спирам да чета, че нещо много се сдухвам и почвам за всичко да се съмнявам. :roll:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

даа so...that това си е на 100% аз там дето беше put to..писах practice...или каквото беше там...амаа изобщо не знам кое е верно и кое не...

а я кажете, ако помните там на грешките изречението със стола - какво писахте? аз писах, че for centuries е грешно...щото нали беше с was...амаа...изобщо не съм сигурна
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

bubbly_water написа:даа so...that това си е на 100% аз там дето беше put to..писах practice...или каквото беше там...амаа изобщо не знам кое е верно и кое не...

а я кажете, ако помните там на грешките изречението със стола - какво писахте? аз писах, че for centuries е грешно...щото нали беше с was...амаа...изобщо не съм сигурна
Аз писах C май, нещо беше "a good/useful furniture", furniture нали е uncountable. :roll:
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

ааа аз се бъркам с някое от изреченията в еррър-а. Наистина писах so that XD което е верния отговор. А за стола, ако е това което си мисля беше С - a furniture. Други от сорта малоумни - homeworks, announcement
Последно промяна от baffler на 16 Юли 2008, 12:05, променено общо 1 път.
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Аватар
Bamfi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Bamfi »

Just Maria написа:При нас пък се случи прецедент:при третия прочит на диктовката,четящата (по молба на едно момиче) казваше запетайките и точките. Сигурно някои смятат, че се майтапя, но всеки, който е бил в 191-ва стая, може да го потвърди...
аха.

по принцип нямам навика да следя стриктно за запетайки и винаги се обърквам, този път дори не се сетих да следя и нямах проблеми. но повторният прочит не ми беше излишен.
lorem ipsum
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

малее...дори не съм видяла, че има "а" отпред ..е да ми е честито
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
miroslava
В началото бе словото

Мнение от miroslava »

Хора само искам и аз да споделя впечатления от вчерашния изпит...доктовката беше много лесна,както и reading-a,но за cloze test-а има нещо дето ме притеснява- защо да е under his name или както беше там.Аз мисля,че трябва да е after...знам го като колокация да дадеш същото име на нещо,но никой от вас не казва да го е писал така
You caught me..Now what?!
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

И аз се чудих за това, писах under. Но има phrasal verb name after, а AE има израз named for. Например - The baby is named after his grandmother. или The ship is named for the great actor.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

е да ама то си е named after а ако се не лъжа...там глаголът беше друг нещо с маркет ли беше...не помня...и аз много се съмнявах...но просто ми звучеше много по-правилно с under...не че знам дали е вярно :roll:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Резултатите ще покажат. Дръжте се. :)
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

има да се държим цели две седмици :x
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Защо 2 :roll:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

толкоз...тях ги мързи..а и ние сме си много...
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”