Къде е границата...?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Къде е границата...?
Кога трябва да спрем или да разкрием докрай истинските си усещания по време на "любовните кълбета"? Вредно ли е да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс? Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля? Погубва ли ни прекомерната страст? Кога сексът излиза на преден план? Защо?
...предполагам, има и още...
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- fire
- Живее, за да пише
# Аз мисля, че винаги докрай трябва да разкрием истинските си усещания и то не само по време на "любовните кълбета", а по време на цялата връзка. Така всяка от страните знае на какво може да разчита и какво може да очаква като отношение от своята половинка.
# Не мисля, че е вредно да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс. Ако и двете страни дадат всичко от себе си, то "двубоят" приключва чак сутринта при пълно изтощение. При което не е важно дали сме "свирили първа цигулка" или не, важно е усещането и удоволствието.
# Не мисля, че една истинска силна страст може да бъде прекомерна. В никакъв случай! На мен поне не ми пречи. Падам си по страстните...
# Не мисля, че е вредно да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс. Ако и двете страни дадат всичко от себе си, то "двубоят" приключва чак сутринта при пълно изтощение. При което не е важно дали сме "свирили първа цигулка" или не, важно е усещането и удоволствието.
# Не мисля, че една истинска силна страст може да бъде прекомерна. В никакъв случай! На мен поне не ми пречи. Падам си по страстните...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
В живота обикновено гледам да съм в главната роля и под светлините на прожектора, обожавам да съм център на внимание и да командвам. В секса не е така, а понякога и във връзките. Винаги съм предпочитала мъжът да е водещата фигура, така че поне веднъж да му отстъпя главната роля
Сексът винаги е на преден план, бях го казала някъде. Или поне за мен - ако сексът не върви, и от връзката няма нищо да излезе.Не е гаранция обаче ,че и със страхотен секс излиза, но все пак е доста важен компонент. Не мисля,че прекомерната страст ни погубва. По-скоро само уморява
"само" трима не е малко
...аз не мога да си го представя...явно защото съм имала и досега съм само с един партньор
...като се замисля, не мога да си представя такава свобода на действията и чувствата с друг...или поне няма да е същото, в такъв смисъл.
Или не трябва да ми пука за дадения човек /някой непознат, примерно...който знам, че след това повече няма да ми се мярка/
....или трябва да съм бая "заредена" за няколко дълготрайни и страстни връзки...
...това убива, според мен...
...аз не мога да си го представя...явно защото съм имала и досега съм само с един партньор
...като се замисля, не мога да си представя такава свобода на действията и чувствата с друг...или поне няма да е същото, в такъв смисъл.
Или не трябва да ми пука за дадения човек /някой непознат, примерно...който знам, че след това повече няма да ми се мярка/
....или трябва да съм бая "заредена" за няколко дълготрайни и страстни връзки...
...това убива, според мен...
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Имайки предвид моите колко са, трима са си съвсем малко
Искаш да кажеш,че страстта убива любовта и чувствата ли?
Не знам, на мен това ми е малко странно...На мен страстта ми "отключва" чувствата, стопля ме...Дори аз самата да съм малко студена в леглото (фактът си е факт), страстният партньор доста разчупва нещата. Удоволствието в страстта е по-голяма...Явно двете имаме доста различен опит и взаимно не можем да си разберем позициите
Искаш да кажеш,че страстта убива любовта и чувствата ли?
Не знам, на мен това ми е малко странно...На мен страстта ми "отключва" чувствата, стопля ме...Дори аз самата да съм малко студена в леглото (фактът си е факт), страстният партньор доста разчупва нещата. Удоволствието в страстта е по-голяма...Явно двете имаме доста различен опит и взаимно не можем да си разберем позициите
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: Къде е границата...?
Bagpipe написа: Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля?
често - да
- Flor
- В началото бе словото
Еми сексът е удоволствие. А когато е с човека, когото наистина обичаме, е нещо много повече. Но чак пък да се задълбава с такива въпроси... Важното е и на двама ви да е приятноBagpipe написа:Кога трябва да спрем или да разкрием докрай истинските си усещания по време на "любовните кълбета"? Вредно ли е да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс? Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля? Погубва ли ни прекомерната страст? Кога сексът излиза на преден план? Защо?
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
аз имам право да не те слушам!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Според мен, трябва да се стига до край в "разкриването", както ти го казваш. До достигане на точка на кипене. До там, че като избухнеш, да знаеш, че не само тялото ти е в оргазъм, но и душата ти, че и тази на момичето под теб. И съответно не би следвало да има роли, защото най-яките персонажи сме ние... (особено аз... хахах)Bagpipe написа:Кога трябва да спрем или да разкрием докрай истинските си усещания по време на "любовните кълбета"? Вредно ли е да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс? Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля? Погубва ли ни прекомерната страст? Кога сексът излиза на преден план? Защо?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!