А когато казаха на онова момиче, което беше писало по цитатите, че със сигурност ще има ниска оценка, понеже на есе никой не изкарвал много... беше много гадно, направо ми стана жал, както и да е...успех и на теб!six_sense написа:tally.w, точно за същата зала става дума. Аз седях на втория ред зад теб до прозореца и също не успях да се съсредоточа. Квесторите наистина бяха много досадни, а и Вазов не ми е любимец и доста се притесних, когато се падна. Накрая вече бяха нетърпими, защото непрекъснато намекваха как искат да си ходят и защо продължаваме ние да пишем толкова дълго. Наистина лош късмет..все пак ти пожелавам да успееш да влезеш в специалността, която искаш
Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
аз цели стихове като цитати имам само 2, иначе така вплетени в самия текст имам доста
Което е мечтана оценка в моментаaB-uSer написа:Което е прекрасна оценка понякогаNomad написа:тва е ,че общата култура не носи повече от 3,3.50
svetleto89 благодаря
! От 7 клас още се ориентирах, че искам да уча право, много ми вървеше истореята и прецених, че няма смисъл да се пренабрегва, пък и естествено специалноста мн ми харесва. Пожелавам успех и на теб
. А silveto дай боже да вляза и да завърша, пък после съм на разположение
.
Don't think about the problem, think about the decision...
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
като виждам хора, които наистина толкова мечтаят за правото...ми става малко тъпо.
да, и аз го мечтаех, но...не чак безумно много. както и да е, влязох и...първите три месеца ми бяха егати разочарованието.
не бързайте да обиквате нещо, което не сте видели.
да, и аз го мечтаех, но...не чак безумно много. както и да е, влязох и...първите три месеца ми бяха егати разочарованието.
не бързайте да обиквате нещо, което не сте видели.
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
искам да попитам къде изчезна анкетата за това кой по кой вариант на изпита е писал. ако не се лъжа по едно време имаше такава. 
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
axinora, аз съм я пропуснала . Какво гласеше тя ?
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
Просто имаше възможност да кажем по кой вариант сме пишали на 14-ти. аз докато я гледах имаше десетина пуснати гласа и повечето бяха за Вазов. не занм къде е изчезнала обаче, или аз не гледам като хората
за мен такива статискити са много интересни.
Четвърти курс, Българска филология:)
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Е , то е доста логично повече хора да са писали по ,,Епопеята'' , по-интересното е точно колко повече ?
- Amaranth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Естествено, че ще пиша по епопеята, Дебелянов не мога да го гледам. Един нежен ми е такъв, противен...
But You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Кой беше в 65-та ,южно крило в Ректората?
Това момиче от Бургас ,което изтегли темата съм длъжен да го почерпя.. ако чете това нека ми пише едно лично съобщение
Иначе аз очаквах Вазов ,по-добре щеше да е "Под игото" ,но и на Епопеята не възразявам.. Колкото и гадно да звучи се радвам ,че много хора излезнаха след обявяването на темите и че от останалите значителен брой са писали по цитати.. това прави моите шансове по-големи... (без лоши чувства).
И въпреки всичко ВИ пожелавам УСПЕХ ...!
Това момиче от Бургас ,което изтегли темата съм длъжен да го почерпя.. ако чете това нека ми пише едно лично съобщение
Иначе аз очаквах Вазов ,по-добре щеше да е "Под игото" ,но и на Епопеята не възразявам.. Колкото и гадно да звучи се радвам ,че много хора излезнаха след обявяването на темите и че от останалите значителен брой са писали по цитати.. това прави моите шансове по-големи... (без лоши чувства).
И въпреки всичко ВИ пожелавам УСПЕХ ...!
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- ShadeOfShane
- Да живей словото
nonsense, аз
. Седях до онова симпатичното момче , на което му звънеше телефона .
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
значи си била зад мен някъде ... аз бях на предпоследната редица в самия край ... (единствено момче на реда)
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Не , аз бях на втория ред , който стана първи след като преместиха тези от първия . Явно е имало и друго симпатично момче , на което му е звъняло телефона . Аз имам предвид онова , което прескочи банката ,за да си го спре първия път , а после пак звъня , но този път не я прескочи , въпреки че го погледнах с надежда 
Дай да се ориентирам къде си бил по онова момче ,което даваше интервю , което разправяше ,че трябва да са зубрач ,за да пишеш по интерпретативното съчинение ,а не по интерпретативното съчинение по цитати .
Дай да се ориентирам къде си бил по онова момче ,което даваше интервю , което разправяше ,че трябва да са зубрач ,за да пишеш по интерпретативното съчинение ,а не по интерпретативното съчинение по цитати .
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
http://news.bnt.bg/content/view/full/244610
Ето тука можеш да ме видиш към края на емисията.. с черно горнище.. или пък тук http://www.myspace.com/grezdey
Е как да ти обясня... хм.. ако се сещаш имаше едно момиче до мен ,което си мислеше ,че изпита в СУ е ТЕСТ и след като я интервюираха настана голям смях..
Ето тука можеш да ме видиш към края на емисията.. с черно горнище.. или пък тук http://www.myspace.com/grezdey
Е как да ти обясня... хм.. ако се сещаш имаше едно момиче до мен ,което си мислеше ,че изпита в СУ е ТЕСТ и след като я интервюираха настана голям смях..
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- cruel^nymph
- В началото бе словото
Може да ми е нелеп въпроса,но за цитатите задължително ли трябваше да пишем есе?Защото аз си го направих като интертекстуален анализ,пак си ги осмислих проблемите,но просто си беше анализче като цяло...Май я оплесках,а такова хубаво се получи.... 
aut vincere, aut mori