искам да помоля за един съвет.Не знам дали някой е бил в подобна ситуация,но за мен е важно да чуя различни мнения!Уча в Природо-математическа гимназия в паралелка-математика и винаги съм бил на много високо ниво по математика,но в гимназията не попаднах на правилния преподавател може би или пък не бях достатъчно последователен в ученето.Изостанах значително и напоследък се ориентирах към Литературата и най-вече Историята,но и там имам за наваксване.Остава ми точно една година до Кандидатстудентските изпити и вече е време да се ориентирам,но не мога 1 седмица си мисля да кандидатствам с едното на следващата с другата и трябва да реша,защото така само се обърквам..От една страна имам логична мисъл,а от друга математиката вече не я усещам толкова близка и интересна.Друго,което ме притеснява е,че няма да мога да науча всички тези теми по литература и история,защото мисълта ми е по-скоро логична,отколкото такава с голяма памет.По история пиша хубави теми според учителя ми,който е страхотен преподавател,но забравям бързо,не помня сега даже какво сме учили последния месец в училище
Надявам се някой да каже начин да реша какво да уча...звучи глупаво